Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11, Sonraki

Ultima Online Forum -> Genel Tartışma

Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Hayır
50%
 50%  [ 54 ]
Evet
49%
 49%  [ 52 ]
Toplam Oylar : 106

Yazar
Yasaklı

Teşekkür: 6
Uyarı: 3

Durumu: Çevrimdışı

RANGO
Yasaklı
Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Konu: Yanıt: Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Livim yazmış:
Serverın ilk 60 günü aralıksız kasılan champlardan 1 kişi bile 5 x olmazken suan kasılan champlardan 3 tane kas 1 kişi 5 x olcak seviyede ps düşüyor. çok ilginç

Asılsız iddialarda bulunmayın. Rastgele çıkıyorlar. Sunucu başından beri bu şekilde.

Livim yazmış:
Ve venüs su dakikaya kadar bunların her istediğini verdi.

Desteklediğimi iddia ettiğiniz guildin masterını bugün yasakladım. Diğer guild karşı olmasına rağmen burada çözüm üretip anket açıyorum, bu göstermeliğe benziyor mu? Ayrıca Cove'daki şampiyonu da belirttiğiniz guild istiyordu tabi! Ne de güzel kurgulamışsınız!

* * *

Değerli oyuncular hiçbir şey değiştiği yok. Bir öneri geldi, biz de gündem yaptık. Büyük ihtimalle de 3 gün sonunda %75'i alamayacak. Sonra iki hafta sonra sürelerin tamamen kaldırılması için yeni bir anket açarız. Bu süreç böyle gider.

Venüs yanlış anlamada şu ultima hayatım boyunca sende gördüğüm şudur ki neyi inkar ediyor yada neyi yapmadım diyorsan yapıyorsun. Kaç tane açtığın serverde sistem böle diyip değiştirdin. Her açtığın server git gide adaletsiz ve daha ticari amaçlı olduğunu görmüyor musun ? Her gün insanlar bir şeylerden mutsuz farkında mısın ?

Biraz bence düşünürsen iyi olur.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 Mar 2018 19:09
Marc Jacobs
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 4

Marc Jacobs
Deneyimli Oyuncu
Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Konu: Yanıt: Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Alıntıyla Cevap Gönder
Başlık ile alakası yok ama;

1-2 guild çatısında birleşen guildler aralarında konuşsunlar, 10-15 er kişilik kemik kadrosuna dönsünler

A-K
G
P
Y-T
NbK
FTG
OPS
1st
KoW
TsK
Æ
BoR
Dalaksız'lar
Delibaş'lar
Vladislaus'lar
Artaxata'lar
(Server'da olan ve olabilecek guildleri yazdım)

Aklıma gelen guildler ve aileler bunlar. Aynı guild altında olanlar olabilir, hatırlamıyorum.

Neden bunları tekrar görmeyelim ki?

Bırakın ''şu sistem burama dokundu, şu sistem hoşuma gitti''yi..

Oyuna neden keyif alma gözüyle bakmıyorsunuz, hırs kaplamış anlamıyorum. İşten, okuldan çıkıp, manitanızın yanından akşam ayrılıp gelin, 3-4 saat action'unuzu beraber takıldığınız arkadaşlarınızla yapın çıkın gidin. Neden yani bu yarış

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:14
livim
Oyuncu

Teşekkür: 2
Uyarı: 2

livim
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Livim yazmış:
Serverın ilk 60 günü aralıksız kasılan champlardan 1 kişi bile 5 x olmazken suan kasılan champlardan 3 tane kas 1 kişi 5 x olcak seviyede ps düşüyor. çok ilginç

Asılsız iddialarda bulunmayın. Rastgele çıkıyorlar. Sunucu başından beri bu şekilde.

Livim yazmış:
Ve venüs su dakikaya kadar bunların her istediğini verdi.

Desteklediğimi iddia ettiğiniz guildin masterını bugün yasakladım. Diğer guild karşı olmasına rağmen burada çözüm üretip anket açıyorum, bu göstermeliğe benziyor mu? Ayrıca Cove'daki şampiyonu da belirttiğiniz guild istiyordu tabi! Ne de güzel kurgulamışsınız!

* * *

Değerli oyuncular hiçbir şey değiştiği yok. Bir öneri geldi, biz de gündem yaptık. Büyük ihtimalle de 3 gün sonunda %75'i alamayacak. Sonra iki hafta sonra sürelerin tamamen kaldırılması için yeni bir anket açarız. Bu süreç böyle gider.

Venüs suan sen objektifliğini akabinde tarafsızlığını kaybetmiş durumdasın. Kendince bi taraf üstünken yaptığın kısıtlamalar uygulamar ile denge sağlamaya çalıştın elinde patladı ummadığın hesaba katmayan işler çıktı.

Sadece action yapan YT guildi server ı bıraktı ps ms umursamıyoruz diyip sadece acti yapcaz diyen adamlar sessiz sedasız gitti bunun sebebi asılsız iddia lar olduğunumu düşünüyorsun ?

+ kelimeleri parça parça alıp alıntı yaparak cevaplamazsan sevinirim.

Dürüstlük objektiflik testi yapalım istersen sana kimin asılsız olduğunu anlarız.

1-Target scriptini kaldırmanı kim söledi? hangi anket de sonuca vardın?
2-Pvp kit e patlayan kutuları serverdaki tek 120 eva bende varken neden koydun hangi anketle koydun
3- serverdaki tek 120 eva nbk da iken 5 vs 5 maçlarda bara key verilirken neden anexi kaldırdın kim kaldırttı.
4-serverın 1.ayında item şanslarını sana kim artırdı hangi anketle arttırdın.
5-serverdaki 18:00 ile 03:00 champ kasma sistemini kim istediği için koydun. ilk oylamada red edilen uygulamayı neden 2. kez açtın da fake oylarla tekrar aktif ettirdin.
6- 7- 8- daha sayarım ama bu 5 tane cevap bekliyorum.

Senin verceğin cevap öle olması gerekiyordu ben yaptım olacak değil mi ? sen yöneticisin action bilginin olmadığını herkes biliyor. bilgin olmadan serverın taş larını nasıl neden oynattın cidden merakla bekliyorum cevabı. Şunuda söliyim anketsiz yaptığın bu uygulamaları ben istedim yaptım lazımdı dersen kimse inanmaz çünkü daha target scriptinden haberin bile yoktu =)

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:25
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): han0

LetGo
Üstad

LetGo
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Libertadores yazmış:
LetGo yazmış:
Ağlayan yok beyler. Orginalinde süre kısıtlaması kademeli ps sistemi vs varmı ? Madem oynandı ayarlarla o zmn denge adına trista görev vermeye başlasın dedik. Ally olmusunuz 5x olmadan actıona cıkmıyorsunuz bumu oyunculuk? Çoğunuz birbirinize hakaret eden ağır laflar söyleyen adamlarsınız ps için ally oldunuz bumu oyunculuk?
İşinize geldiği için ses cıkartmıyorsunuz sizde biliyosunuz haksızlık var ortada. Tekrar diyorum ya orjinal ya denge.

Bunu server açılmadan diycektin kardeş geç kaldın biraz malesef. Venus serverı açarken hiç bişi degişmicek dedi sonra zar zor anket açtırttınız yine hiç bişiyle yetinemeyip mutlu olamadınız her dakka huzursuzluk bu ne ya işinize gelmiyosa oynamayın allah aşkına. zaten bi katkınız yok bari meyve vereni taşlamayın.

Ben servera şubat ayında başladım server acılmadan önceki hadiselerden haberim yok ha diyorsa Venüs bey sonradan başlayanların söz söyleme hakkı yok o zmn bırakırım eyw derim.

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:38
PsSatici
Uzman

Uyarı: 2

PsSatici
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Çekirdeğimi aldim server'in çöküşünü izliyorm.

Champ kasmaya devam edin ally guild ler bakalım kime dalıcaksınız

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:46
Antetokounmpo
Yasaklı

Teşekkür: 13

Antetokounmpo
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Ftg guildinin bu konuda fikri saatler kaldırılsın olsaydı eğer anketsiz değiştirileceğini herkes biliyor ne yazık ki. Kaçınılmaz son başlıyor

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:54
EkremAbi
Büyük Usta

Teşekkür: 20
Uyarı: 1

EkremAbi
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Aç wou 2010 sistemini sistemde hiçbir değişiklik yapma pagelere cevap vermene bile gerek yok. Sadece kademeli ps sistemini ekle prottan ps düşmesini kaldır yeter. Binekleri bile saati saatine veriyorsunuz nerde o eski ılshenarı günde 20 30 kere dolaştığımız günler...

En Yukarı Git
09 Mar 2018 19:55
OtturGunahiiYoktur
Sponsor

Teşekkür: 27
Uyarı: 1

OtturGunahiiYoktur
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
assist yazmış:
OtturGunahiiYoktur yazmış:
Kımse kusura bakmasın 400+ onlıne oldugu saatte 2 3 guıldın kapıstıgı zamanda 6 kişi semıdar kastıysak herkez kasar. Covedeki champta dahil buna. Tamam saat suresının kaldırılmasına eyvallh diyebilirim. Ama tristada sacmalık olur.

Bu kadar beleşçi olmayın.

O zamanlarda bu itemler, takılar, setler 200hp li adamlar yoktu hocam. 10 kişi çıplak adamın peşinde koşuyodu kesmek için.

Trista ve saat süresi hakkında söylediklerinize katılıyorum.

hacım o zamanlar dedıgıme bakma dün aksam kastık semıdarı

En Yukarı Git
09 Mar 2018 20:02
Alexa Artaxata
Yasaklı

Teşekkür: 1
Uyarı: 3

Alexa Artaxata
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Marc Jacobs yazmış:
Başlık ile alakası yok ama;

1-2 guild çatısında birleşen guildler aralarında konuşsunlar, 10-15 er kişilik kemik kadrosuna dönsünler

A-K
G
P
Y-T
NbK
FTG
OPS
1st
KoW
TsK
Æ
BoR
Dalaksız'lar
Delibaş'lar
Vladislaus'lar
Artaxata'lar
(Server'da olan ve olabilecek guildleri yazdım)

Aklıma gelen guildler ve aileler bunlar. Aynı guild altında olanlar olabilir, hatırlamıyorum.

Neden bunları tekrar görmeyelim ki?

Bırakın ''şu sistem burama dokundu, şu sistem hoşuma gitti''yi..

Oyuna neden keyif alma gözüyle bakmıyorsunuz, hırs kaplamış anlamıyorum. İşten, okuldan çıkıp, manitanızın yanından akşam ayrılıp gelin, 3-4 saat action'unuzu beraber takıldığınız arkadaşlarınızla yapın çıkın gidin. Neden yani bu yarış

Çünkü bazı arkadaşlar server başında item,player sayısı ve ps üstünlüklerini kullanarak bir şeyler yapabileceğini zannediyordu.Biz onlar üstünken sesimiz çıkmadı. Gidip de ağzımızdan bir kere venüs şunu değiştir bunu değiştir demedik.Hırs yaptı arkadaşlar ama tek yetenekleri target scriptini açıp adam kesebilmek olan insanlar için ve de senelerdir de kendilerini geliştiremedikleri için bu değişikler işlerine gelmiyor ve hırs üstüne hırs yapıyorlar ve hala daha bazı düşüncelerini fake acc ları ile kabul ettirmeye çalışıyorlar. Acizlikten kendi hesaplarına giremiyorlar bile. Sürekli mağdurum da mağdurum modunda oldukları için de öncelikleri zevk almak değil ego kasmak karşılarında da kendilerinden üstün birileri olunca ftg onu yaptırıyor bunu yaptırıyor moduna geçiyorlar yazık diyorum başkada bir şey demiyorum zihniyetler değişmedikçe hiç bir şey olmaz bu topluluktan.

En Yukarı Git
09 Mar 2018 21:09
Akainu
Oyuncu

Akainu
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ftg rp si:
17 kişi tüm serverı kesiyolar atak makrosunu kapat venüs abiii. An ex atıyolar pouch ekle venüs abiiii. first abi biz 30 kişiyiz yetemiyoruz ally olalım pls. 70 kişi atak scripti kullanalım script kullanmayan 10 kişiyi kesince laf atalım. çok iyiyiz beeee. pvp turnuvasına girmeyelim 5x charlarımızla ölürsek rezil oluruz icon_asd.gif icon_asd.gif

En Yukarı Git
09 Mar 2018 21:16

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11, Sonraki
6. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız