Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11, Sonraki |
|
Yazar
Bunu server açılmadan diycektin kardeş geç kaldın biraz malesef. Venus serverı açarken hiç bişi degişmicek dedi sonra zar zor anket açtırttınız yine hiç bişiyle yetinemeyip mutlu olamadınız her dakka huzursuzluk bu ne ya işinize gelmiyosa oynamayın allah aşkına. zaten bi katkınız yok bari meyve vereni taşlamayın.

Bu adamlar egosunu tatmin etsin diye bu sistem devam edecek ve herkes el ayak çekecek serverden zaten son 10 gündür oyundan keyif alan tek bu arkadaşlar kaldı diğer tüm oyuncular oyundan soğudu. Anket açmakla bu konu çözülmeyecek çünkü zaten serverin %75 i ally ve champları bu ally grubu kontrol ediyor psleri lira olarak satıyorlar. Nasıl çoğunluk hayır diyecek bu sisteme yani anketi açmanın anlamı nedir?

assist yazmış:
En son belirttiğiniz konu ile ilgili Era tarafından başlatılan bir anket var, maalesef sonucu %75'e ulaşmadı ve o konuyla ilgili yeni bir anket için bir iki hafta daha beklememiz gerekiyor.
Bu taleplerin farklı bir şekilde ifadesi olduğundan oylatma gereği duyuldu.
Bu arada yukarıdaki yazınızda haklı olduğunuz konular var. Tabi ben guild çeşitliliği olur, eğlenceli olur diye düşünürken bu sistemin oyuncuları tek bir guildde toplayacağını düşünemedim. Ancak şu an değişiklik de yapmak istemiyorum, çünkü bir sözümüz var, nasıl başladıysak öyle devam edecek diye. Anketler bu nedenle biraz katı kurallara sahip.

nekha yazmış:
Token reel parayla satılıyor siz de ps leri tokenle satıyorsunuz.
İnsanlara ps lazımsa gidin kasın diyorsunuz sonra her tip ps yi tokenle sattığınız bir konu açıyorsunuz.
Kimseyi kimseyle karıştırmıyorum. Sizin yazdıklarınız kafamı karıştırıyo o kadar.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Libertadores

Kımse kusura bakmasın 400+ onlıne oldugu saatte 2 3 guıldın kapıstıgı zamanda 6 kişi semıdar kastıysak herkez kasar. Covedeki champta dahil buna. Tamam saat suresının kaldırılmasına eyvallh diyebilirim. Ama tristada sacmalık olur.
Bu kadar beleşçi olmayın.
He şuda var 2 yuksek player kıtlesıne sahıp guıld ally durumunda ve kımse bu yuzden dogru duzgun hıc bır champı kasamıyor. Dogal olarakta kımse kolay kolayda kasamaz.
Tek çözüm trısta falan degıl. Trısta beleş psden başka birşey degıl. Champ saat sürelerini tamamen kaldırılmasada esmetmek. Neden gece 3? bunu 5 e veya 6 ya cekilmesi ne gibi zararlar olusturulabılır? Süreler uzatılırsa kımsenın kasamama gıbı bı bahanesi kalmaz. 3 gündür ne gunduz ne gece dogru duzgun uyuyorum champ kasabılmek için. Ve basılma riskini göze alarak kasıyorum. 4 5 kişi toplanarak bunu yapabılır.
Son champı dun gece kastık. Adam sabah 8 de işe gidicek ama 5 bucuga kadar oturdu hemde %9 basılma rıskını güze alarak 105 110 ps alabılmek için. Ultima bu demek.
Bu kadar beleşçi olmayın.
He şuda var 2 yuksek player kıtlesıne sahıp guıld ally durumunda ve kımse bu yuzden dogru duzgun hıc bır champı kasamıyor. Dogal olarakta kımse kolay kolayda kasamaz.
Tek çözüm trısta falan degıl. Trısta beleş psden başka birşey degıl. Champ saat sürelerini tamamen kaldırılmasada esmetmek. Neden gece 3? bunu 5 e veya 6 ya cekilmesi ne gibi zararlar olusturulabılır? Süreler uzatılırsa kımsenın kasamama gıbı bı bahanesi kalmaz. 3 gündür ne gunduz ne gece dogru duzgun uyuyorum champ kasabılmek için. Ve basılma riskini göze alarak kasıyorum. 4 5 kişi toplanarak bunu yapabılır.
Son champı dun gece kastık. Adam sabah 8 de işe gidicek ama 5 bucuga kadar oturdu hemde %9 basılma rıskını güze alarak 105 110 ps alabılmek için. Ultima bu demek.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Marishka
4. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |