2004 Avalon Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, Sonraki |
Yazar
odhinn bütün avalon hayatın bizimle geçti evin house keeperıydın hiç yazmamışsın bile :D hatta bir gün fire templedayız odhinn diyor ki benim karakterim bozuldu yürüyemiyorum. karakter gitmiyor. çantaya bilmem kaç bin tane doldurmuş bir şey.. hehe.
bir şeylermiş gibi anlatmışsın da o forever glem mi nedir o tipler karakter satan, içi dışı pislik olmuş tiplerdi. onları gecenin 4'ünde green de staff charla add barra kill barra yapıp, player charıyla ohh lootu topla yaparken yakalayıp banlayan da bendim.
milletin valorite ingot kazacak minerı yoktu bunlar valo ile silahı geçtim set basıp geziyordu. hatta 6 propslu :P sana tek atması normal.
bir şeylermiş gibi anlatmışsın da o forever glem mi nedir o tipler karakter satan, içi dışı pislik olmuş tiplerdi. onları gecenin 4'ünde green de staff charla add barra kill barra yapıp, player charıyla ohh lootu topla yaparken yakalayıp banlayan da bendim.
milletin valorite ingot kazacak minerı yoktu bunlar valo ile silahı geçtim set basıp geziyordu. hatta 6 propslu :P sana tek atması normal.

Wulfgar yazmış:
haha belki bu ben olabilirim avalonda o kadar set yapmıştımki bütün serverın setini sipariş üstüne yapabiliyordum :D. Vkuya az parça satmamışımdır.
belki hatırlayan hatırlar lunada gün boyu terzinin yanında takılırdım full artifactla:D.
Granmaster Tailor Judy

9. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 110 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |