2004 Avalon Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, Sonraki |
Yazar
Adamlar sabahtan akşama kadar tamer keserler ben kestim mi forumlarda 2 sayfa yazı yazarlardı :)
Bi kere hiç unutmam Brit gatenin etrafında artist artist dolaşan bi Craft vardı onu kesmiştim böceğindeki bodlarıda lootlamıştım :)
Craft charımla girdim bodlara bakıyorum yan taraftada Hayatın Tadı(Coşkun) oturuyor katıla katıla gülüyor. Ne oldu dediğimde söylediklerini duyunca bende gülmeye başladım. Meğer kestiğim Craft abi gitme ıstakoz var ısırıyor bide lootluyor demiş
Bi kere hiç unutmam Brit gatenin etrafında artist artist dolaşan bi Craft vardı onu kesmiştim böceğindeki bodlarıda lootlamıştım :)
Craft charımla girdim bodlara bakıyorum yan taraftada Hayatın Tadı(Coşkun) oturuyor katıla katıla gülüyor. Ne oldu dediğimde söylediklerini duyunca bende gülmeye başladım. Meğer kestiğim Craft abi gitme ıstakoz var ısırıyor bide lootluyor demiş

Kafe ortamında arkadaşlarımın oyuna baslattığı ilk server o zamanlar hiçbişi bilmiodum 2 tane karakterim vardı bitanesi tamer sürekli df kasardım ama ne işe yarardı bilmezdim THE TAMER' dı adı ne saçma isim yaa bi tanede variorum vardı boyna solen kasardım onunlada 100k para yapıp ev yapmıstım sonra milyon tane solenden çıkan taşları satmıştım onlar çok büyük para vermişti bana :)
Ha bide unutmadan THE TAMER adlı karakterimle df den ilk düşürdüğüm arti olarak totem vardı tabi o zamanlar ben totem nedir ne işe yarar hiçbi fikrim yok cafede ben dedim la benim çantamda bişi var bakın suna ne bu totem filan yazıo kaan alper memati(adını unuttum) çağlar hepsi bana dönüp vuaaaaaa die bi sesle birlikte cafede bayram ortamı yasamıstım sonra bendn alıp totemi satmışlar banada sus payı olarak 1-2 m gibi bi para vermişlerdi ne mutlu olmustum oyun benim için paradan ibaretti ve bitmişti :):):):)
ahh ahh ne günlerdi o kafeyi özlüyorum gerçekten...
Ha bide unutmadan THE TAMER adlı karakterimle df den ilk düşürdüğüm arti olarak totem vardı tabi o zamanlar ben totem nedir ne işe yarar hiçbi fikrim yok cafede ben dedim la benim çantamda bişi var bakın suna ne bu totem filan yazıo kaan alper memati(adını unuttum) çağlar hepsi bana dönüp vuaaaaaa die bi sesle birlikte cafede bayram ortamı yasamıstım sonra bendn alıp totemi satmışlar banada sus payı olarak 1-2 m gibi bi para vermişlerdi ne mutlu olmustum oyun benim için paradan ibaretti ve bitmişti :):):):)
ahh ahh ne günlerdi o kafeyi özlüyorum gerçekten...

Odhinn yazmış:
Çorum değil çorlu :) tam olarak hatırlıyamıorum belkide ben yoktum o gün =)
Avalon zamanı oyundan aldığım zevki bide Neverscread ta yasamıstım ordada tektim ve birsürü bs tai bodcum olduğundan çok eyleniyodum benim actionla pek bi işim yok Rp olarak seviyorum bu oyunu actiden de anladığım söylenemez...

her seferinde ahh ahh demekten kendimi alamıyorum ya...

7. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 110 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |