Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, Sonraki |
|
Yazar

dikimciyan yazmış:
Bu zamana kasılanlar da geriye kalanlara haksızlık. Ona sayın hocam.
Kişisel düşünerek ilerleyemeyiz. Serverın iyiliğini düşünmemiz gerek. 3-5 macrocuyu düşünücez diye server kapanacak en sonunda.
O ps lerin hepsi kafalarda açılan macrocularla kasıldı. Öyle emek olmaz.

Arkadaşalar Ally demişsiniz de biz (1st) ally muhabbetleri olduktan sonra ilk defa bugün online olabildik toplam 12 kişi. 2. champda Masterımız bir üyesinin hakkını savunmak istediği için oyundan uzaklaştırıldı.
Diyeceğim şu ki hayır yönetimden kimsenin bize kıyak falan geçtiği yok aksine hayli sert yaptırımlar ile karşılaşıyoruz durduk yere.
Ve "ally var abi çok fena kastırmıyolar" dedğiniz 5 gün boyunca FTG tek başınaydı bizim bi olayımız olmadı online değildik champ kayıtlarına bakabilirsiniz.
Guild olarak champ saat sınırlaması sistemine karşıyız her konusu açıldığında bunu belirttik. Ama kalkıp da tekil playerlar champ kasamıyor bi yol bulalım derseniz benim de bilgisayarım eski 15 client açıp bodcu kasamıyorum buna da bi çözüm bulalım ozaman derim. Yukarıda da örneği verilmiş Sekizyüzkırkdokuz adlı arkadaş tekil bir playerin da ps edinebileceğinin somut bir kanıtı.
Uzatmıyorum ve hayır diyorum.
Diyeceğim şu ki hayır yönetimden kimsenin bize kıyak falan geçtiği yok aksine hayli sert yaptırımlar ile karşılaşıyoruz durduk yere.
Ve "ally var abi çok fena kastırmıyolar" dedğiniz 5 gün boyunca FTG tek başınaydı bizim bi olayımız olmadı online değildik champ kayıtlarına bakabilirsiniz.
Guild olarak champ saat sınırlaması sistemine karşıyız her konusu açıldığında bunu belirttik. Ama kalkıp da tekil playerlar champ kasamıyor bi yol bulalım derseniz benim de bilgisayarım eski 15 client açıp bodcu kasamıyorum buna da bi çözüm bulalım ozaman derim. Yukarıda da örneği verilmiş Sekizyüzkırkdokuz adlı arkadaş tekil bir playerin da ps edinebileceğinin somut bir kanıtı.
Uzatmıyorum ve hayır diyorum.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Alkan
@Venus -> Tartışılması gereken o kadar çok şey varken bunlara mı takılıyoruz? Çek her şeyi orijinal ayarına, oynayan oynasın oynamayan yoluna baksın o zaman. Senin de savunman "Kardeşim orijinali böyle, işine geliyorsa..." olsun. Bu sayede kimseyle uğraşmamış olursun. Ya da olduğu gibi kalsın, battı balık yan gider ne de olsa.
Konu dışı olacak ama daha önemli olduğunu düşünüyorum; DF ve Paragon Puan Sistemi gibi saçma bir sistem yokken (iyi ki yok) neden rare binekler halen daha saçma sapan sürelerle çıkıyor? Sürelerin ve yerlerin orijinale çekilmesinin ne zararı var? Birisi bana şunu açıklasın lütfen.
NOT: HAYIR'da hayır vardır.
Konu dışı olacak ama daha önemli olduğunu düşünüyorum; DF ve Paragon Puan Sistemi gibi saçma bir sistem yokken (iyi ki yok) neden rare binekler halen daha saçma sapan sürelerle çıkıyor? Sürelerin ve yerlerin orijinale çekilmesinin ne zararı var? Birisi bana şunu açıklasın lütfen.
NOT: HAYIR'da hayır vardır.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Libertadores
en başta açıp sistemi mahvettikten sonra bu siz kastınız ama ben diğer playerleri de düşünüyorum sizin emeklerinizi hiçe sayıyorum demek... Bu arada ps basılı bile değil bende. Ama kusura bakma da sokak lambası gibisin kime yandığın belli değil.

Libertadores yazmış:
Haklısın ultima tekil bir oyun değildir , ama hırsla kalabalığa karışarak insanların götünü yalamana sebep olacak bir oyunda değildir.Biraz karakter sahibi olun gençler , dik durmayı öğrenin artık.Düne kadar birbirinizin arkasından küfür edip atıp tutan karakterli insanlar , size bir sorum var ; [Haydi sor sor diye zıplamayın]
Gerçekten konuşurken birbirinizle hiç yüzünüzde mi kızarmıyor ?

Venus yazmış:
O anketi açman bir şey değiştirmiyor ki Ftg min 30 Kişi 1st 15 kişi desen 45 kişi [Belki daha fazladır bilmiyorum ] Tekil olarak oynayan sayısı max 100 kişi %75 nasıl oy oranı alabilecek o anket cevap verirmisiniz ? Ayrıca hemen hemen herkesin 1 den çok forum üyeliği vardır.Bir oy evde pc de kullan bir oy telefondan gir kullan bir oy da işyerinden kullan totalde 3 oy bu anketler ne kadar doğru sonuçlanıyor onuda merak etmiyor değilim.

8. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |