Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, Sonraki |
|
Yazar
Beyler hadi guildlere, bireylere laf atmadan gerek sistem, gerek yönetim biçimini eleştirel ya da destekleyici olarak konuşmaya devam edelim.
Böyle başka playerlara cevap hakkı doğuracak ithamlar, bu başlığın da kilitlenmesine sebep açacak yoksa. Bunun yanında 30'lu yaşlarında insanların birbirine "Ağla...", "Azuuu" filan demesini görüp utanmak istemiyorum artık ^^
Peace!
Böyle başka playerlara cevap hakkı doğuracak ithamlar, bu başlığın da kilitlenmesine sebep açacak yoksa. Bunun yanında 30'lu yaşlarında insanların birbirine "Ağla...", "Azuuu" filan demesini görüp utanmak istemiyorum artık ^^
Peace!
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Maxrune, Marishka

Beyler sıkıntı etmeyin zaten venüs sizin istediğiniz gibi yapıcak anket falan hikaye zaten venüsün aklına küçük bi ihtimal olarak bile girdiyse bu yöntem yapar anketi sallamayın istediğiniz olcak merak etmeyin..

Alexa Artaxata yazmış:
Benim demek istediğim de bu; sistemsel bir uygulama beklemeyin, kendi aranızda çözün şunu.
Buna tek çare player'lardır. 15+ kişi veya 25+ kişi oynamaktan ne kadar zevk alınır?
Bölünün, olduğunuz yerlere(guildlerinize) dönün, bırakın insanlar yeteneksizlikleriyle kalsınlar, hatırlansınlar.
Kim kime ne yaptıysa dersini almıştır veya almamıştır. Şunları bir kenara bırakarak düşünün. Ve de guildlerinizde söz sahibi olan kişilerle bunu bir konuşun derim.
Ps'yi; azınlık grupla eziyet çekerek de alabilirsiniz, kalabalıkla sefa sürerek de. Önemli olan eşit koşullarda zevkle action yaparak almak değil mi?
Sunucuya ne kadar renk gelecek siz eski playerlar da tahmin edebilirsiniz. Tek gereken hırsları, kinleri bir kenara bırakmak.
İlk önce var olan gruplar bunu yapmalı, bunun sayesinde bu saydığım guildler ve aileler(15-16) dışında yeni oluşumlar dahi çıkacaktır. Action'da şansları olduğunu görüp.
Not : Keşke bunları boşuna yazmadığımı en azından hissedebilsem
Not2 : Ütopyalar güzeldir

Merhabalar,
Beni gerçekten şaşırttınız. Şu dk kadar ne küfür var ne hakaret. Umarım her tartışmaya açılan başlıklarda artık bu şekilde olur. Fikrini düzgün ve seviyeli bir şekilde söyleyen, dile getiren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Saygılarımla. İyi geceler...
Beni gerçekten şaşırttınız. Şu dk kadar ne küfür var ne hakaret. Umarım her tartışmaya açılan başlıklarda artık bu şekilde olur. Fikrini düzgün ve seviyeli bir şekilde söyleyen, dile getiren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Saygılarımla. İyi geceler...

Marishka yazmış:
Mavi/PK diye bir ayrım olduğunu sanmıyorum. Zaten Mavi olan karakter GZ kuşu ise , PK 'da Ev kuşu. Öyle bir söylüyor ki PVP'de kuyruğu sıkıştığında eve koşmuyor neyse.Konu bu değil. Mavi dediğin karakter henüz karakterini oluşturma işini bitirmemiş. Bilmiyorum ne kadar zamandır oynuyorsun ama ben yaklaşık 1 aydır oynuyorum daha bana işe yarar bir item düsmedi. 1 Ayda 1 tane Dmg ss mana lı hammerpick düşmez mi? düşmüyor işte.
Böyle durumlardan insanlarda daha champ kasmaya geçemiyor.
Venüs bu yazdığım senin için; Bu zaman olayını lütfen kaldır. Bunu şu sebeple söylüyorum, insanların PVP yapmamasından korkuyorsan eğer gündüz champ kasamayan adam gündüz PVP'de yapamaz. Bu çalışan grup akşam kasmaya mahkum.
Bence PVP canlandırmak istiyorsak daha değişik eventlar olmalı
Örnek olarak söylüyorum World of Warcrafttaki gibi Battleground sistemi gelebilir.
5v5 Capture the Flag. Bu admin/mod un başlattığı bir event değil doğrudan 5 player party kurup katıl dediğinde o partideki 5 kişiyi oraya atmalı mesela.
Bunun çekici olması içinde bitirdiğinde alınan şeyler güzel olmalı; Bilet gibi bir sistem yada puanla ; Deri Boyası- Saç boyası- Belirli bir seviyeye kadar PS, runic kit, Valor hammer mesela. Hani adam PVP yapsın hemde eline bişey geçsin. Zaten robotlar kasıyor serverda easy uo açık işe giderken akşam geliyor bakıyor oh oh diyor 4-5 tane valor. Onuda basıp bişey alamayınca ağlıyor sanırsın parmağını oynattı.
Bunun gibi sistemler gelmeli bence. Herkez korkuyor aman pvp bitecek diye.
Bizim ihtiyacımız olan şey bence düzgün bir Battleground. Cesareti olan katılsın. Alterac Valley tarzı bişey bile yapabiliriz mesela. İki uçtan başlanılsın gene outpost vs olur. O Noktayı ele geçirip ortada zor bir NPC kesilebilir. İki gruptan üstünlük sağlayan keser gibi. Böyle giderse bende bırakacam serverı. Şuan sürekli oynamak istiyorum ama takıldım kaldım yani. Valo/Barbed bassan item çıkmıyor.
Tamer la item kasıyorum düşen birşey yok.
Ps yok
Yok oğlu yok :) Bende balık tutuyorum.

Libertadores yazmış:
Ultima Online tekil bi oyun değil madem bard la craft mayın tarlasından mı geldi? Oyun hakkında birşey bilmiyosunuz ahkam kesmeyin olur mu? Bu oyunu bard ve craft yönetir. Yani sizin deyiminiz le tekil playerlar.
Sizin deyiminizle..

Daha yarım saat evvel mesaj geldi mavileri toplayabilirsen topla barra basmaya gideceğiz diye , bir mavi dışında kimse gelmedi.Gittim iki defa öldüm , üçüncü seferinde loottan 105 parry ps kapıp arazi oldum.Şu saatte verdiğimiz uğraşa bak , adamların ettiği lafa bak.Emeksiz yemek olmaz.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Marishka
7. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |