Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, Sonraki

Ultima Online Forum -> Genel Tartışma

Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Hayır
50%
 50%  [ 54 ]
Evet
49%
 49%  [ 52 ]
Toplam Oylar : 106

Yazar
Bilge

Teşekkür: 66

Durumu: Çevrimdışı

Rhuandel
Bilge
Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Konu: Yanıt: Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Alıntıyla Cevap Gönder
Beyler hadi guildlere, bireylere laf atmadan gerek sistem, gerek yönetim biçimini eleştirel ya da destekleyici olarak konuşmaya devam edelim.

Böyle başka playerlara cevap hakkı doğuracak ithamlar, bu başlığın da kilitlenmesine sebep açacak yoksa. Bunun yanında 30'lu yaşlarında insanların birbirine "Ağla...", "Azuuu" filan demesini görüp utanmak istemiyorum artık ^^

Peace!

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 Mar 2018 21:26
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Maxrune, Marishka

PsSatici
Uzman

Teşekkür: 4
Uyarı: 2

PsSatici
Uzman
Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Konu: Yanıt: Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi?
Alıntıyla Cevap Gönder
azuuu

En Yukarı Git
09 Mar 2018 21:30
Marishka
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 5
Uyarı: 2

Marishka
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Beyler sıkıntı etmeyin zaten venüs sizin istediğiniz gibi yapıcak anket falan hikaye zaten venüsün aklına küçük bi ihtimal olarak bile girdiyse bu yöntem yapar anketi sallamayın istediğiniz olcak merak etmeyin..

En Yukarı Git
09 Mar 2018 21:37
Marc Jacobs
Deneyimli Oyuncu

Marc Jacobs
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Alexa Artaxata yazmış:
Marc Jacobs yazmış:
Başlık ile alakası yok ama;

1-2 guild çatısında birleşen guildler aralarında konuşsunlar, 10-15 er kişilik kemik kadrosuna dönsünler

A-K
G
P
Y-T
NbK
FTG
OPS
1st
KoW
TsK
Æ
BoR
Dalaksız'lar
Delibaş'lar
Vladislaus'lar
Artaxata'lar
(Server'da olan ve olabilecek guildleri yazdım)

Aklıma gelen guildler ve aileler bunlar. Aynı guild altında olanlar olabilir, hatırlamıyorum.

Neden bunları tekrar görmeyelim ki?

Bırakın ''şu sistem burama dokundu, şu sistem hoşuma gitti''yi..

Oyuna neden keyif alma gözüyle bakmıyorsunuz, hırs kaplamış anlamıyorum. İşten, okuldan çıkıp, manitanızın yanından akşam ayrılıp gelin, 3-4 saat action'unuzu beraber takıldığınız arkadaşlarınızla yapın çıkın gidin. Neden yani bu yarış

Çünkü bazı arkadaşlar server başında item,player sayısı ve ps üstünlüklerini kullanarak bir şeyler yapabileceğini zannediyordu.Biz onlar üstünken sesimiz çıkmadı. Gidip de ağzımızdan bir kere venüs şunu değiştir bunu değiştir demedik.Hırs yaptı arkadaşlar ama tek yetenekleri target scriptini açıp adam kesebilmek olan insanlar için ve de senelerdir de kendilerini geliştiremedikleri için bu değişikler işlerine gelmiyor ve hırs üstüne hırs yapıyorlar ve hala daha bazı düşüncelerini fake acc ları ile kabul ettirmeye çalışıyorlar. Acizlikten kendi hesaplarına giremiyorlar bile. Sürekli mağdurum da mağdurum modunda oldukları için de öncelikleri zevk almak değil ego kasmak karşılarında da kendilerinden üstün birileri olunca ftg onu yaptırıyor bunu yaptırıyor moduna geçiyorlar yazık diyorum başkada bir şey demiyorum zihniyetler değişmedikçe hiç bir şey olmaz bu topluluktan.

Benim demek istediğim de bu; sistemsel bir uygulama beklemeyin, kendi aranızda çözün şunu.
Buna tek çare player'lardır. 15+ kişi veya 25+ kişi oynamaktan ne kadar zevk alınır?
Bölünün, olduğunuz yerlere(guildlerinize) dönün, bırakın insanlar yeteneksizlikleriyle kalsınlar, hatırlansınlar.
Kim kime ne yaptıysa dersini almıştır veya almamıştır. Şunları bir kenara bırakarak düşünün. Ve de guildlerinizde söz sahibi olan kişilerle bunu bir konuşun derim.
Ps'yi; azınlık grupla eziyet çekerek de alabilirsiniz, kalabalıkla sefa sürerek de. Önemli olan eşit koşullarda zevkle action yaparak almak değil mi?

Sunucuya ne kadar renk gelecek siz eski playerlar da tahmin edebilirsiniz. Tek gereken hırsları, kinleri bir kenara bırakmak.

İlk önce var olan gruplar bunu yapmalı, bunun sayesinde bu saydığım guildler ve aileler(15-16) dışında yeni oluşumlar dahi çıkacaktır. Action'da şansları olduğunu görüp.

Not : Keşke bunları boşuna yazmadığımı en azından hissedebilsem
Not2 : Ütopyalar güzeldir

En Yukarı Git
09 Mar 2018 21:55
Zuzu Gozalishvili
Efsane

Teşekkür: 36

Zuzu Gozalishvili
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Merhabalar,

Beni gerçekten şaşırttınız. Şu dk kadar ne küfür var ne hakaret. Umarım her tartışmaya açılan başlıklarda artık bu şekilde olur. Fikrini düzgün ve seviyeli bir şekilde söyleyen, dile getiren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Saygılarımla. İyi geceler...

En Yukarı Git
09 Mar 2018 22:27
Maxrune
Sponsor

Teşekkür: 1
Uyarı: 1

Maxrune
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Marishka yazmış:
mavilerin isteği britin içine gz ye champ konulsun pk lar gelemesin rahatça kasalım,trista emek harcamadan 2 3 kafa istesin 115 i basalım yok yaa!!

Mavi/PK diye bir ayrım olduğunu sanmıyorum. Zaten Mavi olan karakter GZ kuşu ise , PK 'da Ev kuşu. Öyle bir söylüyor ki PVP'de kuyruğu sıkıştığında eve koşmuyor neyse.Konu bu değil. Mavi dediğin karakter henüz karakterini oluşturma işini bitirmemiş. Bilmiyorum ne kadar zamandır oynuyorsun ama ben yaklaşık 1 aydır oynuyorum daha bana işe yarar bir item düsmedi. 1 Ayda 1 tane Dmg ss mana lı hammerpick düşmez mi? düşmüyor işte.
Böyle durumlardan insanlarda daha champ kasmaya geçemiyor.

Venüs bu yazdığım senin için; Bu zaman olayını lütfen kaldır. Bunu şu sebeple söylüyorum, insanların PVP yapmamasından korkuyorsan eğer gündüz champ kasamayan adam gündüz PVP'de yapamaz. Bu çalışan grup akşam kasmaya mahkum.

Bence PVP canlandırmak istiyorsak daha değişik eventlar olmalı
Örnek olarak söylüyorum World of Warcrafttaki gibi Battleground sistemi gelebilir.
5v5 Capture the Flag. Bu admin/mod un başlattığı bir event değil doğrudan 5 player party kurup katıl dediğinde o partideki 5 kişiyi oraya atmalı mesela.
Bunun çekici olması içinde bitirdiğinde alınan şeyler güzel olmalı; Bilet gibi bir sistem yada puanla ; Deri Boyası- Saç boyası- Belirli bir seviyeye kadar PS, runic kit, Valor hammer mesela. Hani adam PVP yapsın hemde eline bişey geçsin. Zaten robotlar kasıyor serverda easy uo açık işe giderken akşam geliyor bakıyor oh oh diyor 4-5 tane valor. Onuda basıp bişey alamayınca ağlıyor sanırsın parmağını oynattı.
Bunun gibi sistemler gelmeli bence. Herkez korkuyor aman pvp bitecek diye.
Bizim ihtiyacımız olan şey bence düzgün bir Battleground. Cesareti olan katılsın. Alterac Valley tarzı bişey bile yapabiliriz mesela. İki uçtan başlanılsın gene outpost vs olur. O Noktayı ele geçirip ortada zor bir NPC kesilebilir. İki gruptan üstünlük sağlayan keser gibi. Böyle giderse bende bırakacam serverı. Şuan sürekli oynamak istiyorum ama takıldım kaldım yani. Valo/Barbed bassan item çıkmıyor.
Tamer la item kasıyorum düşen birşey yok.
Ps yok
Yok oğlu yok :) Bende balık tutuyorum.

En Yukarı Git
09 Mar 2018 22:33
assist
Sponsor

Teşekkür: 59

assist
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Libertadores yazmış:
TuzsuzDeliBekir yazmış:
3-5 guild birleşsin olan yine tekil playere oluyor malesef.adamlar reel para ile satış yapıyor bunu görmezden geliyorsunuz.bu anketin sonucu gayette belli hayır çıkacak tabi ki.

ULTIMA ONLINE TEKIL BIR OYUN DEGİLDİR. TEKIL PLAYER ISEN YA BARD CRAFT OYNAR AÇIĞINI KAPATIRSIN YADA ROLE PLAY OYNAR TATMIN OLURSUN BU OYUN ARCADE BI OYUN DEGIL STRATEJI VE LONG TERM PROCESS BIR OYUNDUR. LUTFEN COCUKLARI PISTTEN ALALIM.

Ultima Online tekil bi oyun değil madem bard la craft mayın tarlasından mı geldi? Oyun hakkında birşey bilmiyosunuz ahkam kesmeyin olur mu? Bu oyunu bard ve craft yönetir. Yani sizin deyiminiz le tekil playerlar.
Sizin deyiminizle..

En Yukarı Git
09 Mar 2018 23:19
assist
Sponsor

Teşekkür: 59

assist
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Livim yazmış:
Serverın ilk 60 günü aralıksız kasılan champlardan 1 kişi bile 5 x olmazken suan kasılan champlardan 3 tane kas 1 kişi 5 x olcak seviyede ps düşüyor. çok ilginç

Asılsız iddialarda bulunmayın. Rastgele çıkıyorlar. Sunucu başından beri bu şekilde.

Livim yazmış:
Ve venüs su dakikaya kadar bunların her istediğini verdi.

Desteklediğimi iddia ettiğiniz guildin masterını bugün yasakladım. Diğer guild karşı olmasına rağmen burada çözüm üretip anket açıyorum, bu göstermeliğe benziyor mu? Ayrıca Cove'daki şampiyonu da belirttiğiniz guild istiyordu tabi! Ne de güzel kurgulamışsınız!

* * *

Değerli oyuncular hiçbir şey değiştiği yok. Bir öneri geldi, biz de gündem yaptık. Büyük ihtimalle de 3 gün sonunda %75'i alamayacak. Sonra iki hafta sonra sürelerin tamamen kaldırılması için yeni bir anket açarız. Bu süreç böyle gider.

Bu süreçte tokenden para kazanmaya devam galiba..

En Yukarı Git
09 Mar 2018 23:21
Libertadores
Oyuncu

Libertadores
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
assist yazmış:
Libertadores yazmış:
TuzsuzDeliBekir yazmış:
3-5 guild birleşsin olan yine tekil playere oluyor malesef.adamlar reel para ile satış yapıyor bunu görmezden geliyorsunuz.bu anketin sonucu gayette belli hayır çıkacak tabi ki.

ULTIMA ONLINE TEKIL BIR OYUN DEGİLDİR. TEKIL PLAYER ISEN YA BARD CRAFT OYNAR AÇIĞINI KAPATIRSIN YADA ROLE PLAY OYNAR TATMIN OLURSUN BU OYUN ARCADE BI OYUN DEGIL STRATEJI VE LONG TERM PROCESS BIR OYUNDUR. LUTFEN COCUKLARI PISTTEN ALALIM.

Ultima Online tekil bi oyun değil madem bard la craft mayın tarlasından mı geldi? Oyun hakkında birşey bilmiyosunuz ahkam kesmeyin olur mu? Bu oyunu bard ve craft yönetir. Yani sizin deyiminiz le tekil playerlar.
Sizin deyiminizle..

e tamam madem sen çok biliyosun oyunu tekil player bard craft yönetir diyosunda konu PS ye gelince niye ağlıyorsunuz? Düşürürsün artifactini +25te 120rs 120parryde alırsın takaslayıp icon_lol.gif

En Yukarı Git
09 Mar 2018 23:21
dikimciyan
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 18

dikimciyan
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Daha yarım saat evvel mesaj geldi mavileri toplayabilirsen topla barra basmaya gideceğiz diye , bir mavi dışında kimse gelmedi.Gittim iki defa öldüm , üçüncü seferinde loottan 105 parry ps kapıp arazi oldum.Şu saatte verdiğimiz uğraşa bak , adamların ettiği lafa bak.Emeksiz yemek olmaz.

En Yukarı Git
09 Mar 2018 23:22
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Marishka

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, Sonraki
7. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız