Günlük Görevlerden 105-115 PS Elde Edilebilsin Mi? Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11, Sonraki |
|
Yazar
TuzsuzDeliBekir yazmış:
ULTIMA ONLINE TEKIL BIR OYUN DEGİLDİR. TEKIL PLAYER ISEN YA BARD CRAFT OYNAR AÇIĞINI KAPATIRSIN YADA ROLE PLAY OYNAR TATMIN OLURSUN BU OYUN ARCADE BI OYUN DEGIL STRATEJI VE LONG TERM PROCESS BIR OYUNDUR. LUTFEN COCUKLARI PISTTEN ALALIM.

Anket boş. Açılan anket göstermelik.
Göstermelik hareketler yapmayın..olmayacak nasılsa diye,bakın siz istediniz hersey anketle oluyor havası verip algı yapma ile olmaz bu işler syn venüs
Target scriptini sorgusuz kaldırtanlar
pvp kitlere sorgusuz kutu ekletenler
serverdaki item değerleri ile oynatanlar vs vs
Champlarla ilgili şunuda ekliyim konu açılmışken.
Serverın ilk 60 günü aralıksız kasılan champlardan 1 kişi bile 5 x olmazken suan kasılan champlardan 3 tane kas 1 kişi 5 x olcak seviyede ps düşüyor. çok ilginç
Serverın başında NbK olarak hiç bi guild in başka guild ile ally olmaması için çaba harcadım. Benim champımızı 4-5 guild basarken kimse ally olmasın diye laflar yaptım 2 3 guild birleşip bi guild in champını bastığında kasan tarafı koruduk ki ally olunmasın serverda diye. bknz; 1st nin champını korudum y-t ve a-k birleşip riktorunu basacakken. 1 gün ally olup uyarı verdik server a 1st yede iletmiştim yüzleri burda.
Şuan ps için karakterini dahi peşkeş çekebilcek seviyesiz karakter yoksunu 40+40 lık bi ittifak var ve bu ittifakın içinde 5-6 tane guild var. Ve venüs su dakikaya kadar bunların her istediğini verdi.
Server a başlarken 1 tek ricamız olmustu. Filtre olmasın hiç bişey kısıtlanmasın nasıl başladı ise öle gitsin. Serverda başka hiç bişi talep etmedik. tam tersi oldu. bizim bu isteklerimiz kendimize avantaj sağlacak şekilde değildi zira bkn: mesai saatleri içinde champ kasılma talebi.18:00 03:00
Ne acıdır ki büyük zevk alacağımı düşündüğüm Wou da oynamakla ultima hayatımdaki en büyük hatayı yaptım,yaptık. Keşke başka serverda oynasaydık edit olsaydı da zevkimizi alsaydık ...
şimdi oylayın anketi %75 lik bi fark çıkacaktır. kendim oy dahi kullanmıcam zira yarın bigün tokenle ps de eklenebilir.
Göstermelik hareketler yapmayın..olmayacak nasılsa diye,bakın siz istediniz hersey anketle oluyor havası verip algı yapma ile olmaz bu işler syn venüs
Target scriptini sorgusuz kaldırtanlar
pvp kitlere sorgusuz kutu ekletenler
serverdaki item değerleri ile oynatanlar vs vs
Champlarla ilgili şunuda ekliyim konu açılmışken.
Serverın ilk 60 günü aralıksız kasılan champlardan 1 kişi bile 5 x olmazken suan kasılan champlardan 3 tane kas 1 kişi 5 x olcak seviyede ps düşüyor. çok ilginç
Serverın başında NbK olarak hiç bi guild in başka guild ile ally olmaması için çaba harcadım. Benim champımızı 4-5 guild basarken kimse ally olmasın diye laflar yaptım 2 3 guild birleşip bi guild in champını bastığında kasan tarafı koruduk ki ally olunmasın serverda diye. bknz; 1st nin champını korudum y-t ve a-k birleşip riktorunu basacakken. 1 gün ally olup uyarı verdik server a 1st yede iletmiştim yüzleri burda.
Şuan ps için karakterini dahi peşkeş çekebilcek seviyesiz karakter yoksunu 40+40 lık bi ittifak var ve bu ittifakın içinde 5-6 tane guild var. Ve venüs su dakikaya kadar bunların her istediğini verdi.
Server a başlarken 1 tek ricamız olmustu. Filtre olmasın hiç bişey kısıtlanmasın nasıl başladı ise öle gitsin. Serverda başka hiç bişi talep etmedik. tam tersi oldu. bizim bu isteklerimiz kendimize avantaj sağlacak şekilde değildi zira bkn: mesai saatleri içinde champ kasılma talebi.18:00 03:00
Ne acıdır ki büyük zevk alacağımı düşündüğüm Wou da oynamakla ultima hayatımdaki en büyük hatayı yaptım,yaptık. Keşke başka serverda oynasaydık edit olsaydı da zevkimizi alsaydık ...
şimdi oylayın anketi %75 lik bi fark çıkacaktır. kendim oy dahi kullanmıcam zira yarın bigün tokenle ps de eklenebilir.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): han0
Maviler zaten actiona katılamıyor ufak ufak kopmaya başladılar rekabet edebileceği tek guild var 1st-Ftg ortaklığının Nbk guildi o da serverden çekilirse 70 kişi birlikte köprüde guard kesip dururlar server oraya doğru gidiyor.

Trista'dan savaşçı karakterler için 105-110-115 ps düşecekse şampiyonlardan bu ps'ler kaldırılsın,mantık onu götürüyor.Sonuçta pk bile olsa tristadan görev alabilir.Ama bence bir ps elde etmek mavi içinde pk içinde zor olmalı.Mavi belki guildi olmadığı için ps kasamayabilir ama (Token sistemi ile alış veriş kalkarsa yani sadece sisteme çalışırsa token) gold karşılığı alabilir.Trista'dan illa ps verilecekse taş çatlasa 105 verilmeli o da kademeli ps sistemi olduğundan dolayı.Siz bence esas olarak TOKEN olayının sadece sistem alış-verişinde kullanılmasına el atarsanız hem server da şuan bi amacı olmayan GOLD yeniden aktif hale gelmiş olur hem de pazar alanı hareketlenir.

Ne kadar çok boş yorum yapan arkadaş var.MMORPG oynuyorsunuz isteyen istediği ile ally olur isteyen istediğini yapar kendi çıkarları için bugün x guildler birbiri ile ally diye yarında o şekilde kalacak değiller action sürekliliği için bir yerden sonra ayrılacaklar illaki.NBK 30 kişi iken ben forumda ağlan adam görmedim target script açık milleti çatur çutur kesiyordu NBK bide oyun biliyorlarmış gibi millete ahkâm kesiyorlardı.Target scripti gitti NBK bitti düz yolda zor yürüyorlar bide pvp yapmaya çalışıyorlar.
Tekil oyuncuları düşünüp sistem yapma diye bir kavram yok arkadaşlar burada baba evinde yaşamıyorsunuz ekmek elden su gölden diye bir kavram yok tabi ki kalabalık topluluklar sizden her zaman önde olacak.Buna çözüm olarak sistemleri değiştirmek değil kendi oyun kafanızı değiştirmek fayda sağlar.
Tekil oyuncuları düşünüp sistem yapma diye bir kavram yok arkadaşlar burada baba evinde yaşamıyorsunuz ekmek elden su gölden diye bir kavram yok tabi ki kalabalık topluluklar sizden her zaman önde olacak.Buna çözüm olarak sistemleri değiştirmek değil kendi oyun kafanızı değiştirmek fayda sağlar.

Livim yazmış:
Asılsız iddialarda bulunmayın. Rastgele çıkıyorlar. Sunucu başından beri bu şekilde.
Livim yazmış:
Desteklediğimi iddia ettiğiniz guildin masterını bugün yasakladım. Diğer guild karşı olmasına rağmen burada çözüm üretip anket açıyorum, bu göstermeliğe benziyor mu? Ayrıca Cove'daki şampiyonu da belirttiğiniz guild istiyordu tabi! Ne de güzel kurgulamışsınız!
* * *
Değerli oyuncular hiçbir şey değiştiği yok. Bir öneri geldi, biz de gündem yaptık. Büyük ihtimalle de 3 gün sonunda %75'i alamayacak. Sonra iki hafta sonra sürelerin tamamen kaldırılması için yeni bir anket açarız. Bu süreç böyle gider.

5. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 105 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |