5 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
ninitemisin nesin saçma saçma konuşma yok halk mış yok istekmiş.
Burda oyun mantaletesinden uzak objektif düşünmücek bir çok oyuncu var.
Herşeyi halk dediğin kişilere sorgulasa bandage 1 sn de basılsın bodcu sistemi olsun yok şu olsun bu olsun.
Bir takım dengelerin kararını Venus verir ve bunun hesabını kimse soramaz zorundada değil.Yarın öbürgün wipe gelse onun serverıdır kimse buraya para ödemiyor ortada bir sözleşmen yok.
Son olarak BOLA sisteminin eski halinden hiç bir farkı yok aynı salisede yine atabiliyorsun elindeki bola macrosu çalışmıyor diye burda laflanmayın.
Burda oyun mantaletesinden uzak objektif düşünmücek bir çok oyuncu var.
Herşeyi halk dediğin kişilere sorgulasa bandage 1 sn de basılsın bodcu sistemi olsun yok şu olsun bu olsun.
Bir takım dengelerin kararını Venus verir ve bunun hesabını kimse soramaz zorundada değil.Yarın öbürgün wipe gelse onun serverıdır kimse buraya para ödemiyor ortada bir sözleşmen yok.
Son olarak BOLA sisteminin eski halinden hiç bir farkı yok aynı salisede yine atabiliyorsun elindeki bola macrosu çalışmıyor diye burda laflanmayın.
Venus,puan sistemi üzerinde ciddi bir değişiklik yapmak gerek.
100k puana gelene kadar,muhakkak arti düşüreceklerdir.%ler sizi yanıltmasın.
DFye çok az gittim oda item kasmak için.Bu sistemde 0 puanlı birinin 100k puanı geçip en popüler artifackleri düşürme şansı yoktur.
Matematik bazen aldatıcı olabilir.
Orjinal hal iyidir.Tüm artilerin düşme şansı aynı olmalı.Puan sadece düşme yüzdesini arttırmalı.
100k puana gelene kadar,muhakkak arti düşüreceklerdir.%ler sizi yanıltmasın.
DFye çok az gittim oda item kasmak için.Bu sistemde 0 puanlı birinin 100k puanı geçip en popüler artifackleri düşürme şansı yoktur.
Matematik bazen aldatıcı olabilir.
Orjinal hal iyidir.Tüm artilerin düşme şansı aynı olmalı.Puan sadece düşme yüzdesini arttırmalı.
Brave Ramirez yazmış:
Burda ağrıma giden birşey yok , sadece bir örnek verdim [tabi doğru düzgün okumayı, yazmayı , anlamayı ögrendiysen anlardın] ve sen direk atladın. Önce düzgüncene okumayı ögren daha sonra gel benimle burada tartış, yada yorum at. Bu ''Nitemisin nesin'' gibi tavırlarında beni öldürüyor , bi küçümseme hallleri felan, kimsinki?
Malison modeli demişsin , çevremde ne Malisona benzer bi model bulunmakta , nede kendisi. Tamamiyle saçmalıyorsun. <Son postumdur.>
NNit3 yazmış:
Zaten bola atarken elinde hiç birşey olmamasının kötü olan yanı nedir aynı macronun başına önce kalkan ekle diyemiyormusun yada koşarken bir tuşa kalkanı indir macrosu zor birşeymi bunlar milisaniyelik olaylar ztn adamı kovalarken kalkanını indirmen sana zaman kaybettirmez.
Bola olmadan actionun zevki olmuyor demişsin BOLA var ama ve eskisindende hiç bir FARK YOK yani yazılanları senin gibi 3 4 kere okumama gerek kalmıyor.
Yani istediğin şey hiç birşeyi değiştirmediği için yanlış bir istek.
http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/dusen-raritylerin-geri-verilmesi/
Başlığımın nihayi olarak fiilen ugulanmış olmasına sevindim , konuyu açtığımda saçma ve saçma ötesi gibi eleştirilere maruz kalmama rağmen birilerinin kafasına yatmış teşekürler , hepimize hayırlı olsun.
Başlığımın nihayi olarak fiilen ugulanmış olmasına sevindim , konuyu açtığımda saçma ve saçma ötesi gibi eleştirilere maruz kalmama rağmen birilerinin kafasına yatmış teşekürler , hepimize hayırlı olsun.
Venüs,
Evil ve Giant sistemi çok güzel olmuş. Fakat bence sistemde bir hata var. Gündüz tek başıma rahatça kestiğim Blood Elemental Evil, (biraz uzun sürüyor ama paragondan kolay) akşam şöyle bir sahneye sebep oldu:
http://img706.imageshack.us/img706/1324/23977007.gif
160 civarı kal vas lar salladı bize.
Alabileceği maximum ve minimum değer özelliklerde bir hata olmuş olabilir mi?
Evil ve Giant sistemi çok güzel olmuş. Fakat bence sistemde bir hata var. Gündüz tek başıma rahatça kestiğim Blood Elemental Evil, (biraz uzun sürüyor ama paragondan kolay) akşam şöyle bir sahneye sebep oldu:
http://img706.imageshack.us/img706/1324/23977007.gif
160 civarı kal vas lar salladı bize.
Alabileceği maximum ve minimum değer özelliklerde bir hata olmuş olabilir mi?
8. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 97 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |