5 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar

Lethe yazmış:
katılıyorum. bir sisteme bile gerek yok. EasyUO makrosu ile kolayca hallolcak birşey. aşağıda yazdığım şeyi ayrı bir pencereye yapıştırınca, 5 saniyede bir çantanızı kontrol edip 122 itemdan daha yüksek sayıda iteme sahipseniz windows hata sesini çalıyor.
finditem * C_ , #backpackid
if #findcnt > 122
sound
wait 5s
bola için başka çözümler aranılabilir :)

Yani benim demek istediğim şey, tamam iyi güzel itemları koruyo ama eğer amaç sadece bola atanı korumaksa, işini zorlaştırmak değilse, undress yapılırken olduğu gibi 125 item veya 400 stone olduğuna bakılarak bolanın atılması engellenebilir. Yok sistemin içinde bola atanın işini de zorlaştırmayı düşündüm dersen, ona diyecek lafım yok.

Evet şimdi gelelim asıl konuya !!
Sevgili Venüs...... Ben başlık açmıştım okuduğunuzu bile düşünmüyorum ki cevap verilmedi. Bende yaklaşık 1 bucuk ay önce başladım server'ınıza durmadan uzun süre df kastım itemden şikayet ettim şans dediniz tamam dedim.Puan sistemi dediniz tamam dedik.Damage ve Luck orantılı puan sistemi dediniz tamam dedik.
Şimdide böyle bir sistem yaptınız ben tamer chara warior kastım fazla dmg vermek fazla puan almak için fakat beceremiyorum becerememek değil işşin aslı tamer charın özelliği nerede ? 1130 luckı neden yaptık bakıyorum Lady Cla.m dediğimiz arkadaş 6 günde yaklaşık 20 k df puanı kasmış helal olsun ama bu kadar zor olmamalı bir bard char için puan kasmak ve item çıkarmak okumadığınız başlığım ve konusu şuydu. İki tane df dungeon olsun birisi pure tamerlar için biriside archer,mf,sw,fenc veya tamer + mf sw fenc archer charlar için olsun. Şuan ki sistemde ben pure tamer ile alabildiğim ortalama en yüksek puan df'den 10 odalardan ise 3-4 iken bu oranlarda benim bir Berserk's Maul düşürmem veya iyi bir item çıkarmam ne kadar zaman alacak farkında mısınız? Belki aylar belki server kapanana kadar ben 1. derece iyi bir item sahibi artifact sahibi olamayacağım ARTIK YAPTI?INIZ SİSTEMLERDE HERKESİ DÜŞÜNEREK ve ADALETLİ HAREKET ETMENİZ DAHA SA?LIKLI OLACAKTIR hem server açısından hem bizim açımızdan bana cevap vermeniz umudu ile....
Sevgili Venüs...... Ben başlık açmıştım okuduğunuzu bile düşünmüyorum ki cevap verilmedi. Bende yaklaşık 1 bucuk ay önce başladım server'ınıza durmadan uzun süre df kastım itemden şikayet ettim şans dediniz tamam dedim.Puan sistemi dediniz tamam dedik.Damage ve Luck orantılı puan sistemi dediniz tamam dedik.
Şimdide böyle bir sistem yaptınız ben tamer chara warior kastım fazla dmg vermek fazla puan almak için fakat beceremiyorum becerememek değil işşin aslı tamer charın özelliği nerede ? 1130 luckı neden yaptık bakıyorum Lady Cla.m dediğimiz arkadaş 6 günde yaklaşık 20 k df puanı kasmış helal olsun ama bu kadar zor olmamalı bir bard char için puan kasmak ve item çıkarmak okumadığınız başlığım ve konusu şuydu. İki tane df dungeon olsun birisi pure tamerlar için biriside archer,mf,sw,fenc veya tamer + mf sw fenc archer charlar için olsun. Şuan ki sistemde ben pure tamer ile alabildiğim ortalama en yüksek puan df'den 10 odalardan ise 3-4 iken bu oranlarda benim bir Berserk's Maul düşürmem veya iyi bir item çıkarmam ne kadar zaman alacak farkında mısınız? Belki aylar belki server kapanana kadar ben 1. derece iyi bir item sahibi artifact sahibi olamayacağım ARTIK YAPTI?INIZ SİSTEMLERDE HERKESİ DÜŞÜNEREK ve ADALETLİ HAREKET ETMENİZ DAHA SA?LIKLI OLACAKTIR hem server açısından hem bizim açımızdan bana cevap vermeniz umudu ile....

Ossey Quera yazmış:
moblardan fazla puan alsanda hic bir zaman 3 seviye item sahibi olamassın kı zaten bosa hayal kurmamak lazım ister 3-4 puan al 3ayda kas ister 50 puan al 2 haftada kas sonuc hep aynı olcak 2 seviyeye(45000puan) ulasamadan pat kucagında artifact sansına dragon slayerda olabılır arcanede ama mucıze olmadıkca bu sistemle elinde 3 seviye item goremessin

6. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 97 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |