2004 Avalon
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11, Sonraki

Ultima Online Forum -> Oyundan Görüntüler

Yazar
Üstad

Durumu: Çevrimdışı

iskorpit
Üstad
2004 Avalon Konu: Yanıt: 2004 Avalon
Alıntıyla Cevap Gönder
editmi değilmi bilmem ama bir seferinde 12 tane ps ile yakaladım. Kaçarken öldü ama kendini resleyip yine kaçmayı becerdi :D

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
28 Eyl 2010 0:16
Lila Firestar
Yasaklı

Teşekkür: 4
Uyarı: 3

Lila Firestar
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Busines, avalonda kimse bilmiyodu fln diyosunda biz çok mu biliyoduk ? yetenekti herşey orda. ve ayrıca ;

Dedem eğer istanbuldan arsa almış olsaydı zamanında şimdi sayılı zenginlerdendik. :)

Çok oynayan değil, önce keşfeden kazandı orda :)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
28 Eyl 2010 3:07
iskorpit
Üstad

iskorpit
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Önce keşfeden değil taşkın. Eli hızlı olan ProGamerlar kazandır :) Easy uo cuları hiç karıştırmıyorum. Onları hale Ezik görüyorum çünkü.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
28 Eyl 2010 10:11
Busines
Deneyimli Oyuncu

Busines
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Benim demek istediğimi sanırım Lila yanlış anladı.
Dogru ilk keşfeden kazanırdı dogru, ama millet zevk almak için düz set ile çıkarken actiona bazıları editi ilk keşfettikleri için oynayabiliyordu. Zaten başka türlüde oynayamazdı.

arkadaşında dediği gibi sadece actiona çıkan bi mage nasıl kendi kendi resler.
bana fame kasmış lich azad etmiş felan demeyin boşa :)

bucs ta adama 8-9 kişi para mortal poi koyarken adam atsız şekilde kaçıyordu
adama vurulan armorun haddi hesabı yoktu.
şuan bile mükemmel charlar varken bunu becerebilecek bi player yok.

adamı bütün server kovalıyorken adam bitmeyen hp si ile rekora koşuyordu,
dünya şereften yoksunluk rekoruna !

NOT= Adamda skil cap nedir bilmem ama kendine bandaj basıyor sprite speak kullanıyor aynı zamanda wrest mage char yani siz hesap edin adamın skillerini

En Yukarı Git
28 Eyl 2010 10:23
gilthanas
Efsane

gilthanas
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
eskiden her serverda öyle adamlar vardı kimse gık cıkarmazdı...
guilde girene totem verilmeler felan hepsi ayrı bi anı işte yaşıoruz kendi icimizde

hoba şiir gibi oldu he

eskiden guzeldi be ne olrsa olsun...

En Yukarı Git
28 Eyl 2010 10:36
iskorpit
Üstad

iskorpit
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Vku yu şahsen tanımama ama belki cafemize gelmiştir.
Bu yazılanların gerçeklik payı olduğunu pek düşünmüyorum.Karşımda uzun süre dayanan bir oyuncu değildi.
Başkasıya karıştırıyor olabilirizniz.
Serverin sonlarına doğru 2 tane mage piyasaya çıkmışı artifact dolu. 2 sindede aynı artiler.
yüzük bileklik major artiler.

En Yukarı Git
28 Eyl 2010 10:36
gilthanas
Efsane

gilthanas
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Vku'yu bilmiyorum da eskiden ne adamlar vardı be 25262651 tane skilli bir arada kullanıolardı ve bunu anlayınca hareket bile etmiyordum ugrasmaya degmez kessin gitsin diordum...

En Yukarı Git
29 Eyl 2010 8:25
Dethecus
Deneyimli Oyuncu

Dethecus
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Lila Firestar yazmış:
Busines, avalonda kimse bilmiyodu fln diyosunda biz çok mu biliyoduk ? yetenekti herşey orda. ve ayrıca ;

Dedem eğer istanbuldan arsa almış olsaydı zamanında şimdi sayılı zenginlerdendik. :)

Çok oynayan değil, önce keşfeden kazandı orda :)

Lilaya tamamen katılıyorum çok oynayan değil önce keşfeden kazandı avalondan önce nebulada sphere oynardık o zaman noobduk zamanla öğrendik sphere başka bi ton serverde oynadık prolaştık fakat bu avalon çıkınca run uo 1 bunu çözmek zaman aldı ki milletin çözmesi bizim kadar sürmedi açıkcası avalonda noobduk sonlarına doğru tamamen öğrendik runuoyu ama geç kalmıştık en sonda briti yaratıklar basınca brit kalenin icindeki neirayı sabah akşam kesip ps kasmıştık ne günlerdi....

En Yukarı Git
30 Eyl 2010 0:38
Kujo
Oyuncu

Kujo
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
3. resim, az mı action yaşadık o evde.

Taşkın nerdesin ,alooo
St.William

En Yukarı Git
27 Ekm 2010 8:28
Zibidy
Bilge

Zibidy
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
Selam Arkadaşlar.

Vku ve arkadaşları Yani Tinercigiller.(Bir cafe organizasyonu sabah 7-8 cafe açılır akşam 1 kapanır) Vkudanda bahsedicem az buçuk fakat önce gelelim avalona.

Avalon test sunucunda bulunmadım fakat tam olarak faaliyete geçtiği saniyeden itibaren kasmaya başladık.Aradan 5-6 hafta sonra ortaya çıkan eşkiya adlı player yüzünden oyunu bıraktım.(Edt olduğu bariz belliydi ve eğer bir edit çıkıyorsa devamıda gelecekdi) Paticiğe başladım(Paganın eski adı). Vku ve cafe arkadaşları hepsi sphereden runuo geçmeydi başlarda baya bi zorluk yaşadılar fakat günün 14 saatini uoya adayıp yemek bile yemeyen bir adam vku. Yani serverda düşüremediği tek artifacty ornamentdı. Serverda kasmadığı skill yoktu .Her teamplatei denedi.

Şöylede belirteyim kendini reslemesi fln diyordu bir arkadaş. Her gün dooma mage çharını soksan sende sacriface kasmazmısın kardeş? Evet mantıklı bir olay ve vku o işi çok güzel yapıyordu. Çünkü erinmiyordu. Belki çok iyi mage oynamıyordu belki pvp konusunda zayıfdı fakat edit değildi.

St.Forever ve St.Williams a gelelim. Cafemize gelmiş 2 player çharlarını gördüm. Seti nasıl yaptn allah aşkına diye Sorduğumda bana şöyle dediler. Toplam 4 barbed bastık çıktı bişiyler işte. (Bende inandım hihi) Edit oldukları bariz belliydi tabi ama ben avalonda oynamıyordum o sıralar o yüzden pek umursamadım.Vkularda pek umursadığını zannetmiyorum. Sonralardan tekrar çhar aldım birinden yaser arafat diye onla takılıodum nadirde olsa hiç unutmama bi tane tailora tek vurmuştum tam yalnış söylemeyim 28 k civarında insure parası gelmişti =) TAbi scribberıda unutmamak gerek. Tapanlar ayrı bi konu herhalde ezmediği adamda kalmamıştı =) Memati ayrı bir devlet gibi zaten her gün hesaplamalar filn şu kadar maan yapsam oov süper 6 armore atarım adam kesin ölür dfgdf Ama çok iyi chilvary kullanırdı arkadaş =)

Şunuda belirteyim avalonda 1 tane edit yoktu.Çünkü onlarca edit vardı. İşlerini gerçekden güzel yapan stafflar editleri çok güzel gizlemeyide beceriodu ve edit olanlar çok aşırı derecede aç gözlü değildi o yüzden pek farkedilmiodu.

Ama uo hayatımdaki 2. serverım bazı anıları unutamam gerçekdende çok eğlendiğim ve üzüldüğüm nktalar oldu ama unutulmaz bir yer. Edit yüznden keşke bırakmasaydım dediğimde oldu sonralardan ama yapacak brşey yok =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
27 Ekm 2010 9:27

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11, Sonraki
5. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 110 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız