2004 Avalon Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11, Sonraki |
Yazar

FnK Ları Görünce Bi Tebessüm Geldi Yüzüme :) Bende GoD Lardaydım... Bi Herif Vardı Bak Avalonda Hiç Unutmuyorum Vku Diye Bi Mageydi... Adam Kabus Gibiydi O Zamanlar Yeni Yeni Başlamıştım UO ya :) Lila Charles Ve Dengesiz Bekir Aklımda Kalmış... Bi De Yolgezer Vardı O Da Acayip Bişidi :D Oynadığım En Keyifli Ve En Kaliteli Sunucuydu... Minocta Britte Yewde Trinsicte... Heryerde Action Vardı... Solene Girmeye Bile Korkardı Millet... Kuzu Kesmek Ne Mümkün... Süper Serverdı... Resimler İçin Çok Teşekkürler..

Bu lila ve Lars Avalonda çok can yaktılar.
Belki mükemmel değillerdi ama bir gerçek vardıki resisting spell kasan 5 yada 6 kişi vardı gerisi anex vas ortla ölmeye mahkumdu :)
tabi ilk tamerla oynamayı öğrendiğim serverdı.
action charım sw necro idi :)
armor insar
NOT; Madem kimse resist kasamıyo bari bende faydalanayım dedim, insar 25 civarında vuruyordu... çok saçma ama sw necro ile baya adam kesmiştim :)
Herhangi bi mage gördüğümde ölü diri bakmadan kaçıyordum :)
Brite gate in sağ çaprazındaki her yanı pencereli eve kaçardık ehjuehuee
Efsane server diye düşünürken birde duydukki sevgilisini GM lere peşkeş çekecek kadar çok kansız oldugunuda öğrendik..
ve o andan sonra avalon bir efsane değil aklımda Kerhane olarak kaldı :(
Belki mükemmel değillerdi ama bir gerçek vardıki resisting spell kasan 5 yada 6 kişi vardı gerisi anex vas ortla ölmeye mahkumdu :)
tabi ilk tamerla oynamayı öğrendiğim serverdı.
action charım sw necro idi :)
armor insar
NOT; Madem kimse resist kasamıyo bari bende faydalanayım dedim, insar 25 civarında vuruyordu... çok saçma ama sw necro ile baya adam kesmiştim :)
Herhangi bi mage gördüğümde ölü diri bakmadan kaçıyordum :)
Brite gate in sağ çaprazındaki her yanı pencereli eve kaçardık ehjuehuee
Efsane server diye düşünürken birde duydukki sevgilisini GM lere peşkeş çekecek kadar çok kansız oldugunuda öğrendik..
ve o andan sonra avalon bir efsane değil aklımda Kerhane olarak kaldı :(

4. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 110 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |