2004 Avalon Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, Sonraki |
Yazar
Vku yu çok iyi hatırlıyorum. Her sabah saat8:30 da işten gelir gelmez champlarını tek başıma basar dagıtırdım hepsini :) Ne hikmetse her sabah benı beklıyorlarmıs gıbı champ kasarlardı
Acimasiz Kemal benim 12-13 yıllık arkadasım oyuna beraber başladık neler çektiğimizi daha sonradan neler çektirdiğimizi bi bilsen. TR nin 4 bir yanından cafeye gerek bizi dövmek için gerekse görmek içi onlarca arkadaşımız gelmiştir aslında çoğunun ismini bile unuttum :(Avalon zamanında emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Emeği geçenden çok kırdığım insan vardır bu bir oyun kimseyi kırmak istemem kırdıysamda herkezden özür dilerim.

Acimasiz Kemal benim 12-13 yıllık arkadasım oyuna beraber başladık neler çektiğimizi daha sonradan neler çektirdiğimizi bi bilsen. TR nin 4 bir yanından cafeye gerek bizi dövmek için gerekse görmek içi onlarca arkadaşımız gelmiştir aslında çoğunun ismini bile unuttum :(Avalon zamanında emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Emeği geçenden çok kırdığım insan vardır bu bir oyun kimseyi kırmak istemem kırdıysamda herkezden özür dilerim.

Bende bu iskorpit avalondaki iskorpitmidir die her gördügümde merak ediyodum =) Necro fenc vardı sende yanılmıosam bizimde cafede ali die bi eleman vardı biz daha o zmnlar noobduk chiva tame karakterle gezerdm ben alininde necro fenci vardı noname die beraber champ basmiştiniz kimindi hatirlamiormda aliye 120 heal düştü die ne sevinmişti =)

2. sayfa (Toplam 11 sayfa) [ 110 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |