10 Mayıs 2016 - Sunucu Bakımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Temiz duzgun ve bug olmamis 3 ayda 4milyar sokulmamis ve eglencesi bitmemis YENI SERVER icin el ele :d
Gun bu gundur arkadaslar . Simdi diceksiniz ee bunca zamanki emeklerimiz ne olucak? Zaten 4 milyar para girmis sunucuya bu sabah gordugunuz uzere tek seferde her seyi satin alicak para bug edilmis saklanmis ve gerekli yerlere istiflenmis .
Yani emekleriniz zaten cop olmus gitmis . Hatanin neresinden donersek kar. Yeni bir server temiz bir sayfa :
Bu durumu kullanmaya calismiyorum gercekten olmasi gereken bence yeni server !
Gun bu gundur arkadaslar . Simdi diceksiniz ee bunca zamanki emeklerimiz ne olucak? Zaten 4 milyar para girmis sunucuya bu sabah gordugunuz uzere tek seferde her seyi satin alicak para bug edilmis saklanmis ve gerekli yerlere istiflenmis .
Yani emekleriniz zaten cop olmus gitmis . Hatanin neresinden donersek kar. Yeni bir server temiz bir sayfa :

Bu durumu kullanmaya calismiyorum gercekten olmasi gereken bence yeni server !

Ben bu serverda mutluyum, yeni server falan açılmasına gerek yok. Ben ve arkadaşlarım seninleyiz Venüs. Eminim sunucu bakımında herkesin hakkını koruyacak temizliği yapıyorsun zaten.
40 sene sonra bu oyun TR'de oynanıyorsa biz torunlarımıza Venüs'ün serverında oynadık diyeceğiz, gelmiş geçmiş en iyi Türk UO admini. Keyfini çıkarmaya bakın sadece, yeni sunucuda oynamak isteyen gitsin kendi açsın.
Kolay gelsin, seninleyiz.
40 sene sonra bu oyun TR'de oynanıyorsa biz torunlarımıza Venüs'ün serverında oynadık diyeceğiz, gelmiş geçmiş en iyi Türk UO admini. Keyfini çıkarmaya bakın sadece, yeni sunucuda oynamak isteyen gitsin kendi açsın.
Kolay gelsin, seninleyiz.

Hulooggg takimida buradaymis :D
Venus`un neresinin kilisiniz arkadaslar ?
Bizde uo oynamak istiyoruz neden bizi disliyorsunuz? Hakaret ediyorsunuz ?
Biz sizin gibi genis meshepli insanlar degiliz, duzgun bir server istiyoruz ne var bunda ?
Herseye yarabbi sukur diyemiyoruz sizin gibi ne yapalim ?
Venus`un neresinin kilisiniz arkadaslar ?
Bizde uo oynamak istiyoruz neden bizi disliyorsunuz? Hakaret ediyorsunuz ?
Biz sizin gibi genis meshepli insanlar degiliz, duzgun bir server istiyoruz ne var bunda ?
Herseye yarabbi sukur diyemiyoruz sizin gibi ne yapalim ?

onur0202 yazmış:
1- Sinirinden hakaret ediyorsun
2- Uo oynamak istiyorsan gel bu serverda oyna
3- Yine hakaret ediyorsun ve bu server gayet düzgün
4- Herşeye yarabbi şükür demek değil bu sadece zora gelemiyorsun, emek verirsen herkese yetişirsin.
Bu adamın hakaretlerinin incelenmesini ve gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Whoops yazmış:
Olayı kişiselleştirmek. Şimdi ben de olayı kişiselleştiririm sonra tartışırız, en fazla uyarı alırız falan filan.
Bakın beyler biz bu serverda mutluyuz ve burda kalacağız, Venüs de kapatmayacağını söylüyor. Gelin burda oynayın ya da burda oynamak isteyenlere daha fazla saygısızlık yapmayın.
Topic ve topic konusuyla ilgili tek konu etmemişsin, +++ yancıları demişsin, bana sen kaç yaşındasın demişsin.
Sizin amacınız üzüm yemek değil, çözüm aramak değil. Kendi inadınızla serverı kapattırıp kolay kolay sıfırdan kasmak. Sizin kişisel kaygılarınız da playerların umrunda değil, bu server kapanmayacak.

2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 35 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |