Sunucu Açılış Tarihi: 7 Eylül 2016 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Server ile ilgili neden bilgi verilmiyor ?
Staff kim olucak , gene şifre çalındı edit yapıldı bilmem ne saçma sapan davalar yaşanıcakmı diye sordum ?
3 aya yakındır serverın açılıcağı söleniyor ortada doğru düzgün hiç bişi yok 6 gün sonra sunucu açılcak . Neden bu insanları soğutma çabası . Server için hiçbir söz verilmiyor 3 ay ister 3 gün sonra sunucu kapanabilir 2 ay sonra ben sıkıldım sizlemi uğraşcam diyip serverı kapattığınızda ne anladık bu işten . Hiç bişi anlamadım bu işten , bu kadar lakayıt bu kadar umursamaz davranılmasının sebebinide çözebilmiş deilim . Sanki bi laf edildi diye zoraki ve yalandan açılcakmış server gibi davranılıyor dediğim gibi 2 3 ay sonra kapatıcaksanız vaz geçtim bu işten demeniz hepimizin yararına olur zira herkezi küstürdünüz ve soğuttunuz iyice . Dürüst ve samimi bi açıklama yapılırsa açmıcaksanızda açmayın sıkıntı yok yalandan aylarca beklenmiş hissiyatı oluştu kusura bakmayında .
Sunucu ve sistemler hazır. Sadece Newbie Center konusu netleştirilmedi, önümüzdeki günlerde o da tamamlanıp hazır hale getirilecek.
Bu sunucu sponsorluk olmadan da açılır ve öyle de devam ettirilebilir. Ancak bu işi keyfi yapmak yerine size karşı sorumluluklar da geliştirerek yapmak, geliştirmek, daha iyi yerlere getirmek için sunucu giderlerinde söz sahibi olabilirsiniz.
Zor olduğu için ya da geç kalındığı için başlamak istemeyen oyuncularımız olabilir. Onlara tamamen hak veriyorum. Sonuçta sunucumuzun giderleri düzenli ödeniyor ve sürekli açık tutmamak için bir sebep yok. 7/24 kasmanın, sevdiklerinizden feragat etmenin hiçbir anlamı yok. Gerçekten zevkine oynayacaksanız beklentilerinizi karşılayacaktır.
Bana göre önemli olan burada bir ortam yakalamış olmak, Ultima buluşmaları yapılabilir, oyunu çevremize tanıtıp OSI standartları yakalanabilir. Bu ortamı bizimle paylaşırsanız gerçekten mutlu oluruz.
Sunucu özellikleri ile ilgili bir başlık iki gün içinde açılacaktır. Sabrınız için teşekkürler.
Bu sunucu sponsorluk olmadan da açılır ve öyle de devam ettirilebilir. Ancak bu işi keyfi yapmak yerine size karşı sorumluluklar da geliştirerek yapmak, geliştirmek, daha iyi yerlere getirmek için sunucu giderlerinde söz sahibi olabilirsiniz.
Zor olduğu için ya da geç kalındığı için başlamak istemeyen oyuncularımız olabilir. Onlara tamamen hak veriyorum. Sonuçta sunucumuzun giderleri düzenli ödeniyor ve sürekli açık tutmamak için bir sebep yok. 7/24 kasmanın, sevdiklerinizden feragat etmenin hiçbir anlamı yok. Gerçekten zevkine oynayacaksanız beklentilerinizi karşılayacaktır.
Bana göre önemli olan burada bir ortam yakalamış olmak, Ultima buluşmaları yapılabilir, oyunu çevremize tanıtıp OSI standartları yakalanabilir. Bu ortamı bizimle paylaşırsanız gerçekten mutlu oluruz.
Sunucu özellikleri ile ilgili bir başlık iki gün içinde açılacaktır. Sabrınız için teşekkürler.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): plustre
Venus yazmış:
3 aya yakındır Tr de Runuo sunucusu yok . World Of Uo gibi bi sunucu açılıcak 4 gün kaldı açılışa ve forumlar ölü kimse girmiyor bakmıyor bile . Düşün yani venüs ne kadar soğuttun insanları ne bi enerji var ne başka bişi ve yazıların hiç samimi gelmiyor kusura bakma geçiştirmek için sölenen sıradan cümleler olarak okuyorum . Zaten 1 2 günden aşa cevapda gelmiyor büyük bi ihtimal kendin dai forumu takip etmiyorsun . Neyse daha fazla bişi sölemek istemiyorum herşey hayırlısı diyelim .
Beco , şunu kabul etmek gerekir, sunucuda oyuncu sayısı herşeyden ama herşeyden daha önemli .
Hiç kimse şu triplere girmesin ' isteyen oynar , istemeyen çektirsin gitsin, biz bize yeteriz , sizi beklettim oynamamanızda size hak veriyorum, ultima severler olarak oynarız, vb . . . . ` bu tripler hikaye....
Oyle olsaydi keyif icin olsaydi eski sunucu kapanmasaydı arada girer keyif alırdınız.
Bırakın kardeşim bu ayakları . Buraya oyuncu lazim.
Herkesi birlestirici sunucu olmasi lazim . Reklamlar verilip mailler atılması lazim . Forumun hiddetlenmesicve şiddetlenmesi lazim .
O heyecanı yaşatmak lazım.
Bu yuzden hak veriyorum bir onceki arkadaşa.
Yahu simdi ornek vericem hemen kızıcaksınız ama haksızsam soyleyin.
Wos'un açilislarini hatirlayin. Yikiliyordu site. Anketler havada ucusuyordu.
Wou sitesi huzur evi gibi boyle uo olmaz .
Biran once yetkilileri CIDDIYETE davet ediyorum.
Ozur dilerim yine konustum.
Hiç kimse şu triplere girmesin ' isteyen oynar , istemeyen çektirsin gitsin, biz bize yeteriz , sizi beklettim oynamamanızda size hak veriyorum, ultima severler olarak oynarız, vb . . . . ` bu tripler hikaye....
Oyle olsaydi keyif icin olsaydi eski sunucu kapanmasaydı arada girer keyif alırdınız.
Bırakın kardeşim bu ayakları . Buraya oyuncu lazim.
Herkesi birlestirici sunucu olmasi lazim . Reklamlar verilip mailler atılması lazim . Forumun hiddetlenmesicve şiddetlenmesi lazim .
O heyecanı yaşatmak lazım.
Bu yuzden hak veriyorum bir onceki arkadaşa.
Yahu simdi ornek vericem hemen kızıcaksınız ama haksızsam soyleyin.
Wos'un açilislarini hatirlayin. Yikiliyordu site. Anketler havada ucusuyordu.
Wou sitesi huzur evi gibi boyle uo olmaz .
Biran once yetkilileri CIDDIYETE davet ediyorum.
Ozur dilerim yine konustum.
Üstte yazılanlara ithafen;
Bu bir at yarışı değil, karşılığında çok büyük şeyler elde edeceğiniz bir şey de yok. O halde bunun sadece bir "oyun" olduğu aklımızdan çıkmasın.
World of UO için oyuncu sayısı bir kriter olmamıştır. Haziran ayında Kıyamet'i kapatıp yeni bir başlangıç yapacağımızı söylediğimizde bile 15-20 tekil oyuncumuz vardı. Ama bir önceki emülatör ile üst sürümlere geçmenin zorluğundan dolayı bu şekilde bir karar aldık. Söz verdiğimiz bir senelik süreyi de fazlasıyla doldurduk.
Sunucunun biraz zor olacağı söylendiyse bu 10 kullanımda 0.1 yetenek gelecek, artifact zor düşecek anlamında değildir. Yaratıklarımız güçlü, çıkan paralar az, zor eğitiliyorlar işte bunun gibi zorluklar. Ki bunlar zaten olması gerekenler. Biraz macera yaşamalısınız, all kill diyip bir ancient lichin ölümünü beklemek ne kadar heyecanlı olabilir ki?
Elbette yeni emülatör ile AOS uyumsuz olacaktır. Aksini kimse iddia etmiyor. Ama ne kadar benzetebilirsek o kadar iyi... Bu süreçte eğer bazı hatalar ile karşılaşırsak erken müdahale edip düzeltmeyi deneyeceğiz., Daha sonra üst sürümlere geçtiğimizde zaten AOS için yaptığımız uygulamaları tek tek kaldıracağız.
Bir önceki sunucuyu açarken de hırs yapmadık, yine yapmıyoruz. Çünkü kral olalım, 500 online olsun, sunucu para bassın gibi beklentilerimiz yok. Ben bu oyunu bir hobi olarak görüyorum, benimle birlikte bu hobisini gerçekleştirecek oyuncular arıyorum.
Venus yazmış:
Bu bir at yarışı değil, karşılığında çok büyük şeyler elde edeceğiniz bir şey de yok. O halde bunun sadece bir "oyun" olduğu aklımızdan çıkmasın.
World of UO için oyuncu sayısı bir kriter olmamıştır. Haziran ayında Kıyamet'i kapatıp yeni bir başlangıç yapacağımızı söylediğimizde bile 15-20 tekil oyuncumuz vardı. Ama bir önceki emülatör ile üst sürümlere geçmenin zorluğundan dolayı bu şekilde bir karar aldık. Söz verdiğimiz bir senelik süreyi de fazlasıyla doldurduk.
Sunucunun biraz zor olacağı söylendiyse bu 10 kullanımda 0.1 yetenek gelecek, artifact zor düşecek anlamında değildir. Yaratıklarımız güçlü, çıkan paralar az, zor eğitiliyorlar işte bunun gibi zorluklar. Ki bunlar zaten olması gerekenler. Biraz macera yaşamalısınız, all kill diyip bir ancient lichin ölümünü beklemek ne kadar heyecanlı olabilir ki?
Elbette yeni emülatör ile AOS uyumsuz olacaktır. Aksini kimse iddia etmiyor. Ama ne kadar benzetebilirsek o kadar iyi... Bu süreçte eğer bazı hatalar ile karşılaşırsak erken müdahale edip düzeltmeyi deneyeceğiz., Daha sonra üst sürümlere geçtiğimizde zaten AOS için yaptığımız uygulamaları tek tek kaldıracağız.
Bir önceki sunucuyu açarken de hırs yapmadık, yine yapmıyoruz. Çünkü kral olalım, 500 online olsun, sunucu para bassın gibi beklentilerimiz yok. Ben bu oyunu bir hobi olarak görüyorum, benimle birlikte bu hobisini gerçekleştirecek oyuncular arıyorum.
7. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 72 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |