5 Şubat 2011 - Düzenlemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8, 9, 10, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
World of UO

Teşekkür: 625

Durumu: Çevrimdışı

Venus
World of UO
5 Şubat 2011 - Düzenlemeler Konu: Yanıt: 5 Şubat 2011 - Düzenlemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
Peki, puanlarla ilgili şikayetinizi bu akşam tekrar değerlendireceğim.

Şu an artifactlarınızı puana çevirebilirsiniz. Bir değişiklik yapılsa da etkilenmeyeceksiniz, çünkü sildiğiniz artifactlar loglanıyor. Değişiklik yapılırsa hakkınız olan puanlar yüklenecektir.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
05 Şub 2011 13:57
Kro
Efsane

Kro
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Gözümden kaçmış, 100 tane 1 seviye kullanıp 50bin puanda kötü değil yolun yarısını direk geçmek demektir.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
05 Şub 2011 13:57
achilius
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 1

achilius
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Leethan yazmış:
Venus yazmış:
@bittersweet, bir sınırlama yok hepsini aynı anda puana çevirebilirsin.

@saklimavi, evet bahsedilen sistem budur, özellikle puanınız yükseldiği zaman bu sistemi kullanarak 2. ve 3. sınıf artifactların seviyesine hızla yükselebilirsiniz.

Nasıl yükseleceğim çok merak ettim insanlar 20k yı geçene kadar artifact düşürüyolar hadi 20k yı geçtiler diyelim

05.02.2011 14:36:28 [Artifact] cla.m -> Aegis
Luck: 1117, DFPts: 27772, Gerçekleşen İhtimal: 0,061%, Serial: 0x4021DDB6

Bu adam ben kasarkende kasıyodu ben 10k ve 16k da artifact düşürdüm arkadaşda bu civarlarda 2 artifact düşürmüştü hala kasmaya devam etmiş ve 27k da yine düşürmüş. Bu karakter benim charım değil kendisinide tanımıyorum sadece dfde görüyorum ve sadece örnek veriyorum bu mudur emeğin karşılığı ? Şimdi bu arkadaş 27k ya kadar geldi 45k ya kadar 30dan fazla 1. sınıf artifact silmek zorunda. Hadi sildi 30 dan fazla artifactını 45k ya geldi zaten 45k ve 60k arası bi ton kötü artifact hala düşme şansı var. Şimdi bu adam 30 tane artifactı sildi diyelim ( icon_lol.gif ) Bu adam artifactleri sildikten sonra kötü artifact düşünce nolucak kendisine amorti olarak teselli ikramiyesi 500 puan mı hediye ediyorsunuz. Bu sistem serverdaki gereksiz artifact sayılarını aşağı indirmekten başka bir işe yaramayacak kusura bakmayın. Artifactler silindi silindi silinecek artifact kalmadı eeee sonra...

o kisi benim venus bey tekrar soyluyorum burdaki sorun geri dönüşümde verilen 500 puan 1k puan yada 5k puan degil sorun eski sisteme gore artifact dusurmenın oranı 2 kat arttı ve sonucuda budur;

05.02.2011 14:36:28 [Artifact] cla.m -> Aegis
Luck: 1117, DFPts: 27772, Gerçekleşen İhtimal: 0,061%, Serial: 0x4021DDB6

30.01.2011 18:50:27 [Artifact] cla.m -> Holy Knight's Breastplate
Luck: 1117, DFPts: 11112, Gerçekleşen İhtimal: 0,104%, Serial: 0x4032BA03

28.01.2011 09:09:09 [Artifact] cla.m -> The Taskmaster
Luck: 1124, DFPts: 15574, Gerçekleşen İhtimal: 0,055%, Serial: 0x4009076C

yılmadan kastım tarihlerdeki aralıga bakarsanız tam 8 günde 54458 puanım hic oldu denebilir bu oranlarla puan kasmak imkansız emegin karsılıgı buysa burda bir yanlıs varmıs gibi gorunuyor bence artifact dusurmenın oranları dusurulmelı yoksa sonuc hep boyle olcak değisen bisey olmayacak.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
05 Şub 2011 13:59
Lethe
Deneyimli Oyuncu

Lethe
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Bola atılırken ellerin boş olmasının zorunluluğunda, katılıyorum ki bola atanın itemlarının korunması açısından güzel. Fakat kabul etmek lazım ki işleri oldukça zorlaştırmakta. Zaten %33 olan bola isabet oranı vardı. Bir de bu sistemle bola işinin oldukça zorlaştığını düşünüyorum.

Eğer ki olay bola atmayı zorlaştırmak değil de, tamamen bola atanın itemlarını korumak ise, çantasında 125 item olup bola atmak isteyenin silahı ve kalkanını indirememesi sağlanabilir. Çantamızda 125 item olduğunda üstümüzden birşeyi çıkartıp çantaya koyulamaması gibi. Aynı sistem burada da uygulanabilir. Çünkü bu iş tamam, itemların kaybedilmesi konusunda bola atana bir güzellik. Fakat aynı oranda işleri zorlaştırıyor. Eğer tamamen koruma amaçlı ise, bu şekilde olmamalı.

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:04
Killer
Uzman

Killer
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Peki, puanlarla ilgili şikayetinizi bu akşam tekrar değerlendireceğim.

Şu an artifactlarınızı puana çevirebilirsiniz. Bir değişiklik yapılsa da etkilenmeyeceksiniz, çünkü sildiğiniz artifactlar loglanıyor. Değişiklik yapılırsa hakkınız olan puanlar yüklenecektir.

Değişiklik olduğunda çevrilen itemın puanı da artacaksa çevirelim şimdiden?

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:04
LeaTheBest
Efsane

LeaTheBest
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Paragon Puanı Zaten Blood Paragondan Felan 300 400 Arası Düşüyor Diye BiLiyorum.. Bence Minor Artifact Silmek Daha Fazla Puan Vermeli...

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:06
bratisko
Deneyimli Oyuncu

bratisko
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Lethe yazmış:
Bola atılırken ellerin boş olmasının zorunluluğunda, katılıyorum ki bola atanın itemlarının korunması açısından güzel. Fakat kabul etmek lazım ki işleri oldukça zorlaştırmakta. Zaten %33 olan bola isabet oranı vardı. Bir de bu sistemle bola işinin oldukça zorlaştığını düşünüyorum.

Eğer ki olay bola atmayı zorlaştırmak değil de, tamamen bola atanın itemlarını korumak ise, çantasında 125 item olup bola atmak isteyenin silahı ve kalkanını indirememesi sağlanabilir. Çantamızda 125 item olduğunda üstümüzden birşeyi çıkartıp çantaya koyulamaması gibi. Aynı sistem burada da uygulanabilir. Çünkü bu iş tamam, itemların kaybedilmesi konusunda bola atana bir güzellik. Fakat aynı oranda işleri zorlaştırıyor. Eğer tamamen koruma amaçlı ise, bu şekilde olmamalı.

Beni anlayan ve adam gibi cevap veren biri olduğu için sana teşekkür ediyorum Lethe.

Anlamayanlara itafen;

insure paranız olmadan actiona çıkıyor musunuz ? Hayır çıkmıyorsunuz.

Bola atanlar, eğer ki çok itemlerini düşünüyorsa, actiona çıkmadan önce çantasına bakar,125 item olmamasına göre pot alır.

Birini öldürürsünüz,pot reg bandaj vs. lootlarsınız ve çantanıza bakarsınız.125 item olmasın,çünkü ben bola atacam.

Bu kadar basit birşey,insure parası olmadan actiona çıkmıyorsanız bu kontrolu yapıyorsanız,125 item kontrolünü de yapacaksınız.

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:09
bloodaxe
Oyuncu

bloodaxe
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence bu sistem üzerine yenilikler düşünmek değil yeni bi sistem geliştirilmeli.. örneğin her artifact için 0 puandan başlayak teker teker şans oranı belirlesek emek harcayan insanlarında her artifact için düşürme şansları puanlarıyla orantılı olarak artsa mesela 10k puanda bi playerda totem düşürsün ama %0,0001 olabilr mesela puan arttıkca ve luckla orantılı bu oranlar sürekli artsın ben böyle daha adaletli oldugunu düşünüyorum kısıtlama degil emek ön plana cıkabilr bence?

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:10
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Killer yazmış:
Değişiklik olduğunda çevrilen itemın puanı da artacaksa çevirelim şimdiden?

Değişiklik yapılıp yapılmayacağı kesin değil, şu an gereksiz artifactlarınızı puana dönüştürebilirsiniz, bir değişiklik yapılsa da fark size verilir.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
05 Şub 2011 14:11
LeaTheBest
Efsane

LeaTheBest
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Bola atılmaya calısıldıgında 127 Item Oluyor Canta... Hala Öyle Mi Bilmiyorum. Ama Bola Kullanmak İçin Elin BOş Olması Bence Güzel Bir Sistem Olmuş..

En Yukarı Git
05 Şub 2011 14:12

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8, 9, 10, Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 97 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız