5 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Venus yazmış:
Nasıl yükseleceğim çok merak ettim insanlar 20k yı geçene kadar artifact düşürüyolar hadi 20k yı geçtiler diyelim
05.02.2011 14:36:28 [Artifact] cla.m -> Aegis
Luck: 1117, DFPts: 27772, Gerçekleşen İhtimal: 0,061%, Serial: 0x4021DDB6
Bu adam ben kasarkende kasıyodu ben 10k ve 16k da artifact düşürdüm arkadaşda bu civarlarda 2 artifact düşürmüştü hala kasmaya devam etmiş ve 27k da yine düşürmüş. Bu karakter benim charım değil kendisinide tanımıyorum sadece dfde görüyorum ve sadece örnek veriyorum bu mudur emeğin karşılığı ? Şimdi bu arkadaş 27k ya kadar geldi 45k ya kadar 30dan fazla 1. sınıf artifact silmek zorunda. Hadi sildi 30 dan fazla artifactını 45k ya geldi zaten 45k ve 60k arası bi ton kötü artifact hala düşme şansı var. Şimdi bu adam 30 tane artifactı sildi diyelim (

@made1, paragon sistemine benzer, rastgele çıkar.
Arkadaşlar, bu yenilikte amaçlanan işe yaramaz artifactların değerlenmesini sağlamak. Piyasadan bunları elde edin, hepsinin toplamı çok rahat 50000 sınırına yaklaştıracaktır. Kısacası hem artifact sayıları dengede kalır, hem artifactlar değerlenir. Hesap edilirken sunucudaki sayıları dikkate alındı.
Arkadaşlar, bu yenilikte amaçlanan işe yaramaz artifactların değerlenmesini sağlamak. Piyasadan bunları elde edin, hepsinin toplamı çok rahat 50000 sınırına yaklaştıracaktır. Kısacası hem artifact sayıları dengede kalır, hem artifactlar değerlenir. Hesap edilirken sunucudaki sayıları dikkate alındı.

Venus yazmış:
Sevgili Venüs, eğer hesap edilirken sunucudaki sayılar dikkate alındıysa, malesef bu bir seferlik bir sistem oluyor.
Şu anda örnek veriyorum 200 tane artifact var. Bunları 4 kişi satın aldı, adam başı 50 artifacti 25k puan için tradeledi.
Sonra ne olucak? Günde 1-2 artifactden fazla düşmüyor, sayılar sıfırlandıktan sonra puan gelişi aşırı şekilde kısıtlanıcak.

4. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 97 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |