5 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Venus yazmış:
1 haftadır sana bu konu hakkında page atıyorum ve bırıne bıle cevap vermıyorsun.bende bılıyorum 1 haftadır bu değısıklıgın oldugunu!
bola 1/3 şansla atılsın denıldı, olaylar koptu bır suru tartısmalar oldu ve bunun sonucunda bu degısıklık yapıldı.
ama 1-2 dıkkatsız adamın kalkanı sılahı dustu dıye,ıtemı gıttı dıye onların bu ısteklerıne karşı cevap vermen yanlış.
benim elimde arcane varken ben bola atıyorsam ve bu riski göze alıyorsam, herkes alacak bu riski. ben zaten bola atarak atımın kesilme ve innox yeme riskini göze alıyorum bi de bunu çıkardın başımıza.
belli bir kesimin isteklerine göre hareket etme artık venüs yeter !
başka da bişey demiyorum sana Venüs.

Venus yazmış:
Öncelikle loot sistemi güzel olmuş teşekkürler ama bir sorum var.
45k ya kadar kasmaya çalışan ama ulaşamadan artifact düşüren insanlar için bir düzenleme getirilecekti. Bu düzenleme bunun için mi geldi yoksa yeni bir düzenleme daha gelecek mi ?

bratisko yazmış:
@bratisko, üslubuna dikkat eder misin? Ben kimsenin isteği üzerine bunu yapmadım. Bunu ben istedim. Samurai Empire itibariyle olan bir özellik. AOS de yok sadece. Sen rahat bola atacaksın diye birilerinin itemini kaybetmesini istemiyorum, ne emek veriliyor, bir anlık hatayla kaybetsin mi? Bu kadar acımasız olma istersen? Kural değişmiştir, bundan sonra bu şekilde kalacak. Tartışma istemiyorum.

Venus yazmış:
Seninle kim adam gibi bir tartışmaya girebiliyor ki zaten ?
Yapıyorsun ve kimi ne şekilde etkilediği resmen umrunda bile değil.
Sen durdurmaya çalışmıyorsun zaten 120 resıste sahip, bınmıs atına 10 kısının arasında fink atan adamları,biz savaşıyoruz. Ne yapıcam atını almak için 2 kare önümdeki adamın ? Silahımı kalkanımı ındırıcem,adamda bekleyecek zaten buyursun gelsin atsın bolayı diye.Bola ani atılan birşeydir ve zaten karşıdaki bola yiyeceğini anladığı anda kaçmaya başlıyor.
Bunu da kaldırdın, bakalım daha neler yapacaksın ?
İyi günler.

2. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 97 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |