21 Ocak 2011 - PK Affı ve Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Ya bu kadarda atılmazki kim 30 armor vurmuş peşpeşe 45def yapan mage dokunulmaz gibi dolanıyor ortalıkta bırak armoru krys ile adama düz vurman için REEL ŞANS a ihtiyaç duyuyorsun resmen..
silahımda lower defance 38
120 fenc 120 anat 41 hitchange ile sadece 3 defa poison vurabildim arenada
sen bahsettiğin şeyin doğruluguna inanıyorsan eğer ben aynı serverdan bahsettiğimize inanmıyorum
birde eklemek istediğim birşey var
şuan bi arkadaşım için tact ve heal kasıyorum 120 mf kasılmış durumda
karşısında vurdugu char ise necro mage 7x bi char çıplak defance veren hiçbirşey yok ne wrest ne parry
120mf ile 7defa ıskaladı, eğer bunda bir anormallik yoksa daha önceki oynadıgımız bütün serverlarda baya bir sorun varmış...
iki defa üst üste ıska geçmiyor demiş bi arkadaş;
anca bu kadar güldürebilirdin beni, gecenin bu saatinde bunu başardınya helal olsun sana..
Bizde bütün serverca YEDİK bu söylediğini
şuan bi arkadaşım için tact ve heal kasıyorum 120 mf kasılmış durumda
karşısında vurdugu char ise necro mage 7x bi char çıplak defance veren hiçbirşey yok ne wrest ne parry
120mf ile 7defa ıskaladı, eğer bunda bir anormallik yoksa daha önceki oynadıgımız bütün serverlarda baya bir sorun varmış...
iki defa üst üste ıska geçmiyor demiş bi arkadaş;
anca bu kadar güldürebilirdin beni, gecenin bu saatinde bunu başardınya helal olsun sana..
Bizde bütün serverca YEDİK bu söylediğini
Mage ve disarm olayında gariplik olduğu kanısındayım bende bu server için eğer bu serverde normalse diğerlerinde bir anormallik vardı , biraz fazla disarm vurabiliyo mageler bu serverde sanırım tabi bunlar varsayım görüş , yetkili bir staff çıkıp serverin değerleri osi ile aynıdır yada bu değerlerde oynama yapılmadı standart değerlerde demeli herhalde artık bu kadar yazının üzerine
adamın defansı kactı bilmiyorum ama bir necro mage elemanla bie sw yi 3 warrior arkadaş kovalıyoruz. ( 2mf 1poi sw ) mage elemanı bi köşeye sıkıştırmayı başardık adam 20sn boyunca yerinden cıkamadı ve hepimiz miss, ben sw ile oynuyorum ve adama 8 kere üst üste poi vuramadım- mixx+parry bu arada mf arkadaşlar aynı şekilde armor vuramadı ve 20sn belki de daha uzun bir sürede 1 necro mage i kesemedim miss parry lerden dolayı, sanırım arkadaşlta 450 def 1200 wrestt vardı :) tekrar ediyorum eleman necro mage ...
dalan arkadaşlar hakkıdna bilgi verim,
mf lerden biri 120 mf 120 tct 115 anat
dieri 120 mf 120 anat 115 tct
bende 117 sw 83 tct 100 anat arkadaşları bilmiyorum ama bende 39 hit var ...
bu arada raidenle deneme sonuçlarınızı merakla bekliyorum...
dalan arkadaşlar hakkıdna bilgi verim,
mf lerden biri 120 mf 120 tct 115 anat
dieri 120 mf 120 anat 115 tct
bende 117 sw 83 tct 100 anat arkadaşları bilmiyorum ama bende 39 hit var ...
bu arada raidenle deneme sonuçlarınızı merakla bekliyorum...
Herkes biliyor ama inkar etmek daha zevkli sanırım, parry kasan mage dokunulmaz gibi dolanıyor ortalıkta, def-hit aynı ps farkı yok ama vuramıyorsunuz parry kasan magelere.
birileride 30 armor vuruyormuş peşpeşe,
sanırım bunu yazan arkadaş espri yapmış :D
birileride 30 armor vuruyormuş peşpeşe,
sanırım bunu yazan arkadaş espri yapmış :D
8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |