21 Ocak 2011 - PK Affı ve Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
savunacak somut bir seyin varsa gel konus burda, birak 30 armoru 30 kere ust uste normal vurus yapabiliyormusun bu serverda herhangi bi chara? mage warrior farketmez.
yani bazılarınız zeka sınırlarını zorluyor yorum yaparken. pes.
yani bazılarınız zeka sınırlarını zorluyor yorum yaparken. pes.
bunların hesaplamasının yapıldığı somut bir yer varmı
120 parry 80 dex de parry şansı yüzde x
120 parry 120dex de parry şansı yüzde y
mesela üst sınırı yokmu bunun 180 dex de adama vurabilene aşkolsun ozmn mı demek lzm ?
120 parry 80 dex de parry şansı yüzde x
120 parry 120dex de parry şansı yüzde y
mesela üst sınırı yokmu bunun 180 dex de adama vurabilene aşkolsun ozmn mı demek lzm ?
NorthKorea yazmış:
Bizimde test etme fırsatımız oldu, 9 dakikalık pvp boyunca bi warrıora totalde 15 disarm vurdum. Dahasıda var, rakibimin yine 9 dakikalık aynı pvp de (120 parry, 90 dex, 115 anat, 120 wrest) li mage karakterime 2 defa üst üste ıska geçtiğini göremedim.
Şunuda söyleyim 9 dakikalık pvp boyunca (disarm ability ıcon) devamlı kırmızıydı. Kısaca demek istiyorumki, vurulan disarmlar 10 da 1 oranla filan tuttu bunada çok diyorsanız zaten boşa konuşuyorum.
rayden, test sunucusuna girer deneriz..
clumsy-disarmıda deneriz, hani ben mage oynamıyorum cok iyi beceremiyorum ama baya beceren var serverda. bulunur.
"9 dakikalık aynı pvp de (120 parry, 90 dex, 115 anat, 120 wrest) li mage karakterime 2 defa üst üste ıska geçtiğini göremedim. "
su buyuk yalan bu arada, hani suan deneyelim istersen?
clumsy-disarmıda deneriz, hani ben mage oynamıyorum cok iyi beceremiyorum ama baya beceren var serverda. bulunur.
"9 dakikalık aynı pvp de (120 parry, 90 dex, 115 anat, 120 wrest) li mage karakterime 2 defa üst üste ıska geçtiğini göremedim. "
su buyuk yalan bu arada, hani suan deneyelim istersen?
7. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 83 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |