7 Kasım 2011 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Tek bir page kurtarmaz :) Şu an kayıtlarıma baktımda en az 10 farklı page DF'de item alamamaktan hatta loot açamamaktan şikayetçi. Dediğim gibi sunucu kararlarını ortak alıyorsak açın bir anket değerlendirelim. İleride zaten hayvan yetiştirme sistemi gelince köpek de yalan olur.
mrburns yazmış:
Sunucudaki para varlığı sürekli izleniyor. Aşırı bir artış olursa önlem alırız. Şu anda yeni açılan bir sunucu hızında ilerliyor ki bu normal.
mrburns yazmış:
Evet

eruseldarine yazmış:
Bora abı ınsanların ıyı nıyetını suıstımal eden bıze df donme zevkını yasatmayan hatta onuda gectım bıze df yı zulüm haline getiren insanlarla oyun oynuyoruz.Mesele tanklamak veya tanklattırmak flan degıl bıkac tane efendı adamla sırayla (veya karısık farketmıyor) tanklayarak df donuyoruz ama adam houndla gelıp 5 ıtem alırken bız 2 ıtem zor alıyoruz.4500 damage verırken 1500 damage verdıgımızde sanslı hıssedıyoruz.Lutfen df kasmıyosanız ya da hell houndla oynayıp da tanklayan olsun da bız de kasalım dıye beklıyosanız hell hound konusuna yorum yapmayınız.(abı sana degıl genel soyledım) :)
Not: Craft konusunda bora abıye katılıyorum.

bu kolaylastirmalarin tek sebebi wos admini hadi ile yapılıcak ortak sunucu için 2 serverinda biranönce doyuma ulaştirilmaya calişilmasi keza ordada artifact lar yağmur gibi düşüyor.Şuan boşa zaman harciyoruz max 2 3 ay sonra gene kapancak server.

BABAMERABA yazmış:
Sorun şu ki bizde artifact yağmıyor. Demek ki bahsettiğiniz birleşme, yeni sunucu filan amaçlanmıyor. Amaçlasaydık küsüratlarla uğraştırmazdık sizi. Son düşen major artifact ne zaman düşmüş bakın isterseniz. Saygılarımla...
Ayrıca konuyla ilgili bir başlık bulunmakta. Oradaki yanıtımı da okumanızı tavsiye ederim. Kafanız rahat olsun, güvenle oynayın. Yarın ne getirir bilinmez, geleceğe fazla takılmamak gerek.

Cok sukur bin sukur hell hound lescilerinden kurtulduk. En sevindigim guncelleme ben 1000 hasar veriyorum adam 4000 birde gelmis burda ingame zirvalari. Gecin abi bunlari her serverin kendi dengesi var ve bunun dogrusu yanlisi diye birsey yok. Bu serverda hell hound isi acik ara adaletsizlikti ve sonunda kalkti. Aglasmayin biz nasil kasiyosak sizde kasin elinizden alinan tek sey hakkimizi gasp etme yetkisi bunada bi sevindim

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |