29 Kasım 2015 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar

Ben arkadaşlarımı oyuna başlatmak için client limiti 8 dediğimde başlarız demişlerdi. Bence tekrar yükseltilmeli.
Props olayına gelince item zaten yok hiç olmasın olayına dönmüş.
Paragon ve lich lootları leş çoğu zaman bakmadan parayı lootlayıp devam ediyorum benim gibi olan mutlaka çok insan vardır.
2. bir df istiyoruz warriorlar için bunu göz ardı ettiniz.
İtem çıkmasını isterken daha fazla kasıp daha fazla zaman harcayıp daha az item alın olayına dönmüş.
Bireysel görevlerin saatleri düşürülsün 24 saat yerine 12 6 saat gibi
Ha derseniz ki server min 3 5 sene açık tamam haklısınız.
Props olayına gelince item zaten yok hiç olmasın olayına dönmüş.
Paragon ve lich lootları leş çoğu zaman bakmadan parayı lootlayıp devam ediyorum benim gibi olan mutlaka çok insan vardır.
2. bir df istiyoruz warriorlar için bunu göz ardı ettiniz.
İtem çıkmasını isterken daha fazla kasıp daha fazla zaman harcayıp daha az item alın olayına dönmüş.

Bireysel görevlerin saatleri düşürülsün 24 saat yerine 12 6 saat gibi
Ha derseniz ki server min 3 5 sene açık tamam haklısınız.

Venus yazmış:
siz kazmayı seviyorsunuz.. hatta kasarken aaa ne güzel item çıkmış diye seviniyorsunuz
diye bir bilimkugu-fantastik senaryo tadında yapılan (x) admin yorumuna destek veren sevgili adminimizi, istikrarlı bir şekilde yönetime devam ettiği için kutlar, tebrik ederim. İstikrar en önemlisi...
hatta bence daha katı olsun. 1000 barbed/hammer de 1 item çıksın, o da eh işte olsun. Serverin ömrü uzasın arkadaşlar. Allah size de uzun ömürler versin ki 70 yaşına gelince torunlarınıza büyük bir miras olarak dizilmiş bir char bırakırsınız dimi ? kendinizi düşünmeyi bırakın artık.. gelecek nesiller önemli, onlara daha sdgadrugsdrlkjgharıguşhEWFŞ ONYRNCvıow4ş
Sevgiler saygılar herkese..
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): mellon, maxpayne1
Harper EviL yazmış:
Harper abi yine tariz sanatının en uçlarında bi konuşma yapmış.Bazı arkadaşlar şimdi buna sinirlenecek,bazıları gülüp geçecek bazıları ise hak verecek.Ama şu da bi gerçek ki server uzun ömürlü olsun derken ömrümüzden yiyecek...1 hafta günde en az 16 saat df kastım,3 tane artifact düşürdüm onlarıda bankaya attım.Mübalasız söylüyorum bi tane işe yarar sağlam takı alamadım.Ama server uzun ömürlü olcak değil mi haklısınız,unutmuşum.Neyse Yukardaki yazıya aynen katıldığımı dile getirip yazımı sonlandırıyorum.Eğer ömrüm yeterse 5x Full props setli bi charla action yapmak isterim.Saygılarımla...
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): mellon, williamsburg
4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 62 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |