13 Haziran 2016 - Sponsor Sistemi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
Evet Hadi Bey, o mesajımda dediğim her şey doğru. Sen beni bırakmasaydın, 1. senenin sonunda ben UO yu bırakacaktım. Ama son dönemde KPSS'ye çalışıyorum diyip 2 ay girmeyip sınav sonrasında siteni açıp yeni sunucu açmana çok içerledim. Haliyle bir şeyler yapmam gerekti. Gaza getirecek biri demişim ya, o sensin.
Mesajımı dikkatli okursan sevgili Candar, isim belirtmemişim, Bug kullanan kişiyi önce oyundan uzaklaştırdım, sonra seni uzaklaştırdım. Eğer Hadi'den şüphelenseydim zaten Ownerlığını da alırdım. Ondan şüphelenmediğimi kendisine de ilettim. O sunucuyu açana kadar halen World of UO Ownerıydı. Ne zaman ki açılış yaptı, Hadi'nin World of UO yetkileri de alındı.
StizzRLX, tavsiyelerin için teşekkürler. Aklımda tutmaya çalışacağım.
Yeni bir sunucu için tüm hazırlıklar tamamlandığında duyuru yapacağız. Şu andaki World of UO'da oynayanlar endişelenmesin, sunucuları açık kalacaktır.
Saygılarımla.
Mesajımı dikkatli okursan sevgili Candar, isim belirtmemişim, Bug kullanan kişiyi önce oyundan uzaklaştırdım, sonra seni uzaklaştırdım. Eğer Hadi'den şüphelenseydim zaten Ownerlığını da alırdım. Ondan şüphelenmediğimi kendisine de ilettim. O sunucuyu açana kadar halen World of UO Ownerıydı. Ne zaman ki açılış yaptı, Hadi'nin World of UO yetkileri de alındı.
StizzRLX, tavsiyelerin için teşekkürler. Aklımda tutmaya çalışacağım.
Yeni bir sunucu için tüm hazırlıklar tamamlandığında duyuru yapacağız. Şu andaki World of UO'da oynayanlar endişelenmesin, sunucuları açık kalacaktır.
Saygılarımla.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): plustre
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 22 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |