13 Haziran 2016 - Sponsor Sistemi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Aralarında ne konuşuldu bilmem ama yani şurda uo'yu bitirdi diyen kermit ilk bugu yapıp sv'yi batıran değil mi
Sonuç olarak aynı anda ottomanda açıldı ancak kimse bir şey demiyor o forumlarda.. Kaldı ki token sistemini de getirdiğine göre belki venüs'de şirket kurup para kazanaktır ?
Son sv'mi açtım wos3 sonunda birdaha olmayacağım derken tekrar gelen Hadi abiye hiçbir türlü söyleminiz olmadı ? Adam yıllar sonra bir selam atıp Bealz'in sv'sini bırakırken de sıkıntınız yoktu. Şimdi yeni başlamış olmanın verdiği bir sıkıntı sanırım sizdeki ama nolursa olsun sonuçta iki ayrı birey kendi istekleri doğrultusunda karar veriyorlar.
Kimi oraya destek verecek kimisi buraya, bunda sıkıntı yaratılacak bir şey yok bence.

Sonuç olarak aynı anda ottomanda açıldı ancak kimse bir şey demiyor o forumlarda.. Kaldı ki token sistemini de getirdiğine göre belki venüs'de şirket kurup para kazanaktır ?
Son sv'mi açtım wos3 sonunda birdaha olmayacağım derken tekrar gelen Hadi abiye hiçbir türlü söyleminiz olmadı ? Adam yıllar sonra bir selam atıp Bealz'in sv'sini bırakırken de sıkıntınız yoktu. Şimdi yeni başlamış olmanın verdiği bir sıkıntı sanırım sizdeki ama nolursa olsun sonuçta iki ayrı birey kendi istekleri doğrultusunda karar veriyorlar.
Kimi oraya destek verecek kimisi buraya, bunda sıkıntı yaratılacak bir şey yok bence.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Unique

Bu sunucu yarın 10. ayını tamamlayacak. Beni tanıyorsanız biliyorsunuzdur. Venus, sürekli sunucu açıp kapatacak biri değildir. Bugüne kadar tüm sunucularım en az 1 yıl süreyle açık kalmıştır. Nitekim World of UO: Kıyamet halen devam etmektedir.
Bu sunucu malum ortaklık ürünü bir sunucuydu. O halde neden birileri hata bulup sunucuyu baltaladı? Neden sıfırlanması için sürekli ısrar edildi? Neden sunucu ortaklarından biri bölünme ihtimalini düşünmeden ve ortağına da bir şey demeden kendi sunucusunu açtı?
Theseus haklı, herkes özgür iradesiyle sunucuyu açar ve kapatır. Hem iyi yandan bakalım. Rekabet iyidir. Hadi Bey çalışıyor, emek veriyor. Bunun bir karşılığını beklemesi gayet normal. Siz de orada emek veriyorsunuz. Haliyle oyuncu sayısının azalıp sunucunun kapanacağı konusunda çekinmeniz de doğal. Şunu açık bir şekilde söyleyebilirim, evet yeni bir sunucu açılacak, daha ilk gününden sponsorluğu da olacak. Bu sunucuda bolca artifact sahibi olmanız için kolaylıklar sağladık. Ama bu bir hataymış. Yeni sunucuda World of UO 2005 deki gibi filtreli artifactler olur.
Neden mi? Çünkü siz bu düzene alışmışsınız. Hadi'nin dediği gibi "kasmaktan zevk alıyorsunuz". Burada hazır kasılmış her şeyden vazgeçip yeni bir sunucuya başlama fikri ne kadar çılgınca ise, benim burası devam ederken 2. bir sunucu açmam da çılgınca. Ama bunu yapacağız. World of UO: Kıyamet'te yaptığımız hataları yapmayarak temiz bir şekilde başlatıp yaz aylarını renklendirecek bir projemiz olacak. Resmi bir duyuru yakın bir zamanda yapılacaktır.
kermit demiş ki, bölüneceğiz, görünen o ki bölündük zaten. Ve bu bölünmeye sebep olanlar gerisini düşünsün.
Saygılarımla.
Bu sunucu malum ortaklık ürünü bir sunucuydu. O halde neden birileri hata bulup sunucuyu baltaladı? Neden sıfırlanması için sürekli ısrar edildi? Neden sunucu ortaklarından biri bölünme ihtimalini düşünmeden ve ortağına da bir şey demeden kendi sunucusunu açtı?
Theseus haklı, herkes özgür iradesiyle sunucuyu açar ve kapatır. Hem iyi yandan bakalım. Rekabet iyidir. Hadi Bey çalışıyor, emek veriyor. Bunun bir karşılığını beklemesi gayet normal. Siz de orada emek veriyorsunuz. Haliyle oyuncu sayısının azalıp sunucunun kapanacağı konusunda çekinmeniz de doğal. Şunu açık bir şekilde söyleyebilirim, evet yeni bir sunucu açılacak, daha ilk gününden sponsorluğu da olacak. Bu sunucuda bolca artifact sahibi olmanız için kolaylıklar sağladık. Ama bu bir hataymış. Yeni sunucuda World of UO 2005 deki gibi filtreli artifactler olur.
Neden mi? Çünkü siz bu düzene alışmışsınız. Hadi'nin dediği gibi "kasmaktan zevk alıyorsunuz". Burada hazır kasılmış her şeyden vazgeçip yeni bir sunucuya başlama fikri ne kadar çılgınca ise, benim burası devam ederken 2. bir sunucu açmam da çılgınca. Ama bunu yapacağız. World of UO: Kıyamet'te yaptığımız hataları yapmayarak temiz bir şekilde başlatıp yaz aylarını renklendirecek bir projemiz olacak. Resmi bir duyuru yakın bir zamanda yapılacaktır.
kermit demiş ki, bölüneceğiz, görünen o ki bölündük zaten. Ve bu bölünmeye sebep olanlar gerisini düşünsün.
Saygılarımla.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): plustre

Anladığım kadarıyla Venüs'ün bu yaptıkları yeni sunucu için hazırlık adımları.
Diğer sunucu da da söylemiştim tekrar söyleyeyim.
Bu oyunu uzun ömürlü yapacak tek şey ufak ayarlamalar yapmaktır. Euo'yu kapatma ama barbed'den çıkan itemleri filtrele, 50 barbedden 1 güzel item çıkıyorsa, 250 barbed'den çıksın. Adamlar 7/24 deri/ingot kassa ne olcak bir şekilde filtrelendikten ve reward gold düşürüldükten sonra varsın kassın 500 bodcu
Diğer sunucu da da söylemiştim tekrar söyleyeyim.
Bu oyunu uzun ömürlü yapacak tek şey ufak ayarlamalar yapmaktır. Euo'yu kapatma ama barbed'den çıkan itemleri filtrele, 50 barbedden 1 güzel item çıkıyorsa, 250 barbed'den çıksın. Adamlar 7/24 deri/ingot kassa ne olcak bir şekilde filtrelendikten ve reward gold düşürüldükten sonra varsın kassın 500 bodcu

Yalan dolana gerek yok. Üstteki ss herşeyi açıklıyor. Venusun herşeyden haberi de vardı.
Taktiri size bırakıyorum. Detaylı açıklama ve tüm görüşmeleri duymak, okumak isteyen varsa onları da yollayabilirim.
Saygılarımla...

Venus yazmış:
Bu olaya olabildiğince müdahale etmemek istedim ve etmedim de. Ta ki şu son yazıya kadar. Artık yeter... Göz göre göre yalan söylenmesine daha fazla tahammül edemem üzgünüm. Hadi ile sizin birleşmenizde ben de Wos'da yetkili idim fakat sizin birleşeceğinizi Hadi bana söylediğinde "Murat beni tanımıyor, bana güveni olmaz o yüzden benim gelmemem herkes için daha iyi olur, oyuncular da bölünmemiş olur. Çok iyi bir karar bence" dedim ve şu anda gelinen noktayı gördüğümde ve şu yazıyı okuyup bütün suçu Hadi'ye attığını gördüğümde sinirlenmemek elde değil.
Alıntı:
Yukarıda sanırım bu konuya açıklık getirildi.
Alıntı:
Devlet Memurları Kanunu'nun 28. maddesine göre;
Memurlar Türk Ticaret Kanununa göre (Tacir) veya (Esnaf) sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamaz, ticaret ve sanayi
müesseselerinde görev alamaz, ticari mümessil veya ticari vekil veya kollektif şirketlerde ortak veya komandit şirkette komandite ortak
olamazlar. (Görevli oldukları kurumların iştiraklerinde kurumlarını temsilen alacakları görevler hariç). (Ek cümle: 8/8/2011-KHK-650/38
md.; İptal cümle: Anayasa Mahkemesi’nin 18/7/2012 tarihli ve E.: 2011/113, K.: 2012/108 sayılı Kararı ile.; (…) (1) Yeniden
düzenleme son cümle: 2/1/2014-6514/9 md.) Memurlar, mesleki faaliyette veya serbest meslek icrasında bulunmak üzere ofis, büro,
muayenehane ve benzeri yerler açamaz; gerçek kişilere, özel hukuk tüzel kişilerine veya kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına ait
herhangi bir iş yerinde veya vakıf yükseköğretim kurumlarında çalışamaz.
Sunucu sahibinin adını, mesleğini herkes bilmekte olup, olası bir paravan şirket fatura durumunun ise takipçisi olacağımı bildiririm.
Alıntı:
Kalın olarak belirttiğim cümleye tamamen katılıyorum.

venusun mesajını gorunce çok guldum. para bugunu çıkartanın hadi olduğunu ima etmiş. bugu kermit çıkarttı. aslında çok kolay ve iyi oyuncuların bildiği bugu venus gunlerce bulamadı. ben sonradan ogrendim o sırada pvpuo sunucum vardı. sunucuma adam çekmek için kermite 546456546 lira (asıl rakam bana kalsın
) ödedim ve kermit bana bugu söyledi. günlerce bug yaptık. olayı hadiye nasıl bağladın anlamadım. geçen gün hapşurmuştun, onu da hadi yapmıştır belki.
kermit bugu yaptırmak için aylardır venusun başının etini yemiş. vendordaki deriler yetmiyor hepsini 999 yap demiş. venus 999 yapınca bug oluşmuş.

Neyin tartışması bu anlamadım . Venüs'ün serverinde bug yapip sunucunun amina koyacaksiniz sonra gelip bolunmeyelim diyeceksiniz. Hem yoğurtum eşkimesin hem biyerim şey yapılmasın istiyordunuz ama biyeriniz şey yapılacak.
Venüs bundan önce yaptığı hatalardan ders çıkarmış bir şekilde yeni bir sunucu açıcak ve bizde yanında olmaya çalışacağız.
Venüs bundan önce yaptığı hatalardan ders çıkarmış bir şekilde yeni bir sunucu açıcak ve bizde yanında olmaya çalışacağız.

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 22 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |