World of UO (2018) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
Evet argo ve küfür birbirinden ayrılması gerek ,zaten bu yaşta bu oyunu oynayan herkes çocukluktan kalma hırsı bulunmakta :)o yüzden kışkırtıcı konuşma oyun içi sürtüşme güzeldir ama ingame kalması dileğiyle ince çizgiye dikkat edilmeli
1- Puan sistemi olmasın( kimse robot gibi kasmak zorunda değil, şansına ne düşerse)
2- Champlar-DF ve Binekler aktif olarak açılmalı. (amacımız eğlenmek isteyen istediği yerde başlamalı oynamaya)
3- Bodcu sistemi olsada skill zorunluluğu(115.1 gibi) ve bod filtreleri olmamalı
4- Sponsor sistemi olmalıki server kimseye yük olmasın ve 1 -2 ay sonra kapanma derdi olmasın, isteyen yardım eder isteyen etmez.
5- Spawnlar dağınık ve karışık olmalı (makroya ile günlerce farmlanmaması için)
6 - Runic değerleri sabit olsun az ama öz olsun ( props değerleri açıklansın bir daha değişmesin)
7- Skill kasmak bs tai dışında rahat olsun isteyen istediği gibi takılsın insanların önüne çin seddi örmeye gerek yok zaten herşeyi makro ile kasıyoruz, app centerde geçen ha 1 saat fazla ha eksik farketmez.
8- NM-FS harici unicorn ve kirin basit olmalı günde 1-2 defa çıksın en azından
9-Hellhound lar ve benzeri damage bonusu olan yaratıklar kısıtlanmamalı
10- def-hit- wrest gibi etkenler sabitlenmeli, ne vurunca öldürsün ne düz duvara tırmandırsın.
NOT:serverın ilk 6 ayı %70 vuran warriorlar sonraki 6 ay %30 larda debeleniyordu vurmak için) her iki durumda dengesizdi.
11- WOU yu bitiren etken SPEED kullanımı kesin çözüme bağlanmalı, aksi takdirde ilk günden şikayetler olacak oyundan soğuyacak insanlar.
BİR HAFTA SONRA DEĞİLDE DAHA ERKEN AÇILSIN.....
2- Champlar-DF ve Binekler aktif olarak açılmalı. (amacımız eğlenmek isteyen istediği yerde başlamalı oynamaya)
3- Bodcu sistemi olsada skill zorunluluğu(115.1 gibi) ve bod filtreleri olmamalı
4- Sponsor sistemi olmalıki server kimseye yük olmasın ve 1 -2 ay sonra kapanma derdi olmasın, isteyen yardım eder isteyen etmez.
5- Spawnlar dağınık ve karışık olmalı (makroya ile günlerce farmlanmaması için)
6 - Runic değerleri sabit olsun az ama öz olsun ( props değerleri açıklansın bir daha değişmesin)
7- Skill kasmak bs tai dışında rahat olsun isteyen istediği gibi takılsın insanların önüne çin seddi örmeye gerek yok zaten herşeyi makro ile kasıyoruz, app centerde geçen ha 1 saat fazla ha eksik farketmez.
8- NM-FS harici unicorn ve kirin basit olmalı günde 1-2 defa çıksın en azından
9-Hellhound lar ve benzeri damage bonusu olan yaratıklar kısıtlanmamalı
10- def-hit- wrest gibi etkenler sabitlenmeli, ne vurunca öldürsün ne düz duvara tırmandırsın.
NOT:serverın ilk 6 ayı %70 vuran warriorlar sonraki 6 ay %30 larda debeleniyordu vurmak için) her iki durumda dengesizdi.
11- WOU yu bitiren etken SPEED kullanımı kesin çözüme bağlanmalı, aksi takdirde ilk günden şikayetler olacak oyundan soğuyacak insanlar.
BİR HAFTA SONRA DEĞİLDE DAHA ERKEN AÇILSIN.....
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): XesLordoglu
sene 2017 oldu hala cok zor olsun age of shadows olsun asiri zor olsun ah nerde o eski gunler... bu kadar zamanda internet siteleri bile zaman asimina ugradi abicim siz nasil hala ayni kafadasiniz?
y
yy
yyeee
yyeeeeee
yyyeeeeettttt
yyeeeeetteee
yyyyeeeeetttteeeemm
yyyyyyeeeettteeeeemmeeeennn
Ajdar yazmış:
y
yy
yyeee
yyeeeeee
yyyeeeeettttt
yyeeeeetteee
yyyyeeeeetttteeeemm
yyyyyyeeeettteeeeemmeeeennn
nekha yazmış:
bu arkadaşın dediği sistem gerçekten çok güzel görünüyor eklenmesi gereken PH değeri çok zor olmalı 1 çar 2 saat macroyla kasılmamalı.
bu serverin böyle açılacak olması iştahımı kabartıyor ama şuanda aktif olarak diğer sunucuda oynuyorum keşke bu açma fikri bi 4-5 ay sonrası için olsaydı ama yinede bu sistemle açılırsa tutacağını uzun süre oynanacağını düşünüyorum.
Şu ana kadar hemfikir olduğumuz konu DF/Paragon Puan sisteminin sunucuya eklenmeyecek olduğudur.
Ayrıca Hayvan Eğitmenliği için seviye sisteminin kaldırılması planlanmaktadır.
Görüşlerimizi bildirirken Loevallent, Groot, Neina Knightley, nekha gibi maddeleyerek belirtelim. Tartışma yaratmayacak ve tam olarak beklentimizi ifade edecek şekilde olursa tartışmaları engelleriz.
Ayrıca Hayvan Eğitmenliği için seviye sisteminin kaldırılması planlanmaktadır.
Görüşlerimizi bildirirken Loevallent, Groot, Neina Knightley, nekha gibi maddeleyerek belirtelim. Tartışma yaratmayacak ve tam olarak beklentimizi ifade edecek şekilde olursa tartışmaları engelleriz.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): XesLordoglu
Venus yazmış:
AoS dışı bütün sistemler kalktığında zaten maddelemeye gerek kalmıyor.
Orjinal AoS oynama taraftarıyım. Server bir kere buglarından ve speedden arınmış olarak açılır ve devam eder. biz böyle 1,5 seneleri de gördük wou'da.
kademeli ps imiş, luck seviyesiymiş, artifact kategorisiymiş, bodcuymuş, sırayla açılan champlar, champ'ın basitliğine göre 120 düşmemeymiş. boşverin.
açın orjinal AoS, şöyle ağız tadıyla oynayalım.
yeni eklenen bir sistem, sürekli yeni bir sistem geliştirme gereksinimi doğuruyor. öyle değil mi Sn. Venus ?
- Craft PH larını düşürüyoruz, bu sefer bodcu sistemi var. X günde kasılacağına bu sadece 2X günde kasmak demek oluyor. ( Server X ayda biteceğine 2X ayda bitiyor )
- İntensity düşürüyoruz, X günde actiona çıkılacağına 2X günde actiona çıkıyor insanlar. ( Server X ayda biteceğine 2X ayda bitiyor )
- Rare süreleriyle oynuyoruz yine aynı şey
- Championlarla oynuyoruz yine aynı şey
bizim amacımız ney önce ona karar vermek lazım. 6 aylık powerplay bir sunucu mu ? ( ki bana göre asla ) Uzun soluklu hardcore mu ? ( bu da bana göre asla, çünkü bu safer ph lar düşürülecek, intensityler oynanacak, rare süreleri ve evler 3-4 katına çıkacak vs vs )
YA ORJİNAL oynasakya
Yıllardır dost yada düşman beraberiz. Eskiye dönülecekse orjinal olsun.
şöyle 7x olmadan gezelesek ? sağdan soldan düşürdüğümüz eşyalarla da champ kasabiliriz, action yapabiliriz. Hele o horned kitle bile basılan itemlere değerli gözüyle bakmayı özledik.
Hayatta craft oynamadım, oynamam da. Bodcu sistemi çıktığında bile yoktu. varsa yoksa bi 10-15 bs bodcum olurdu 115.1( sistemin kölesi) öyle takılırdım. Çoğu zaman runic bile çıkaramazdım satın alır sadece basardım. Bırakın herkesin 1 craft'ı olmasın. Craftlara yeniden saygı duyulsun. Genel olarak UO'ya duyulsun.
Şimdi world of uo ya girdim de aklıma farklı bir düşünce de geldi. Sunucu girişinde elf ya da insan seçeneği gelebilir. Fakat bu sadece görüntü olmakla kalır. İnsan ya da elf ekstra özelliklerini almadan görsel bir güzellik olabilir. Tabi katılır mısınız bilmem..
9. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |