World of UO (2018) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Destina
'Öncelikle sa ben dj dikkat' diye giriş yapmanıza gerek yoktu be. Tartışmaya gerek yok.
Yok o olursa oynarım bu olursa oynamam gibi cümleleri kurmaya gerek. Nasıl olması istediğini yazarsın, istediğin sunucu olmazsa oynamazsın, bu kadar basit bir konu.
Wou varsa, -G- guildide vardır. Sunucuyu bekliyoruz.
Kolay gelsin.
Yok o olursa oynarım bu olursa oynamam gibi cümleleri kurmaya gerek. Nasıl olması istediğini yazarsın, istediğin sunucu olmazsa oynamazsın, bu kadar basit bir konu.
Wou varsa, -G- guildide vardır. Sunucuyu bekliyoruz.
Kolay gelsin.
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): XesLordoglu, Destina, Anubis
Zor olsun ama aşırı abartı sistemlere girilmeden olmalı hani diğer yazıları pek okuma fırsatım açıkcası olmadı ama insanlar belli bir düzey sonra aksiyona dahil olabilmeli yoksa hani oyuncu kitlesinin geneline zevk veren aksiyona uzak kalıyor yani bir ps için aylarca şampiyon kasılmamalı gibi örnek olucaksa yada belli kitler zor çıksın ama değsin çer çöp olmasın çıkanlar kasılan şeylerin karşılığı olsun aylarca bard ile oynayıp 4 props görünce mutlu olmaktan ziyade İtem elde edilebilirse insanlar daha çok keyif alır ve farklı heyecanlar denemek güzel olucaktı son sürüm de bişiler yapmaya başlamak üzereydik
Bu arada imla yazı yada anlatım bozukluklarım olabilir kusura bakmayın 😊😊😊😊
Bu arada imla yazı yada anlatım bozukluklarım olabilir kusura bakmayın 😊😊😊😊
Zorluk seviyesi dıyorsunuz ya hani ; sizler değilmisiniz barbed , horned deriyi bile macro ile kasan ? sizler değilmisiniz df boneyi macro ile kasan ?
istediğiniz kadar zorluk seviyesi olsun ve ne olursa olsun 3 ay sonra herşeyi macroya vaplayıp gene aynı şu anki hale dönecektir.
eskidendi o 80 mage charı ola brit mezarda rajon keserdi. Şimdi herkes easyuo ile oynar olmuş. tek tuşla spekkbook u indir adamın kafasından aşağıya. tek tuşla bodcular başlansın kasılmaya. Eskidendi o her clıentte tek tekte charlara girip bod almak.
Yeni serverın açılması tabikide iyi olur, uzun zamandır egosunu tatmin etmeyen playerler için.
Olur ya şu anki serverın kapanış tarihi belli olursada kapanmadan 1 gün önce gelsin herkeste adam gibi bi action yapalım şu an ki şartlarla. .
istediğiniz kadar zorluk seviyesi olsun ve ne olursa olsun 3 ay sonra herşeyi macroya vaplayıp gene aynı şu anki hale dönecektir.
eskidendi o 80 mage charı ola brit mezarda rajon keserdi. Şimdi herkes easyuo ile oynar olmuş. tek tuşla spekkbook u indir adamın kafasından aşağıya. tek tuşla bodcular başlansın kasılmaya. Eskidendi o her clıentte tek tekte charlara girip bod almak.
Yeni serverın açılması tabikide iyi olur, uzun zamandır egosunu tatmin etmeyen playerler için.
Olur ya şu anki serverın kapanış tarihi belli olursada kapanmadan 1 gün önce gelsin herkeste adam gibi bi action yapalım şu an ki şartlarla. .
Öncelikle Venüs'ün vermiş olduğu özgüven burada zaman geçirmeye değer.Yapılmasını istediğim şeyleri aklıma geldiğince yazmak istedim
-Df de puanlama sistemi olmasın
-Kesinlikle İtem kalitesi düşürülsün
-Skill Gain zor olmamalı sonuçta uo İtem oyunu İtem zor çıkarsa dengelenir ,bu nedenle tai ve Bs için Skill kasmak zor olabilir ve çıkan İtem kalitesi düşürülebilir
-Kademeli ps sistemi olmalı
-aslında warior ve Mage için Seviye sistemlerini begendim ve zevk alarak kastım olması ve minik ödüller vermesi güzel ama bard karekterler için zorunlu hale getirilmiş gibi olması güzel değildi ve kurt çok çok saçma bir yaratık ve ayarları bozuk
-FS nm gibi binek çıkma zamanları uzatılabilir, az olurlarsa o kadar değerli olurlar
Aklıma şu anda gelenler bunlar ,ayrıca diğer guildlere selam olsun gerek 1 ST gerek NBK uo için değerli önemli ve muhterem guildler
Burdan Uğur başkana saygilar iletiyorum :)
-Df de puanlama sistemi olmasın
-Kesinlikle İtem kalitesi düşürülsün
-Skill Gain zor olmamalı sonuçta uo İtem oyunu İtem zor çıkarsa dengelenir ,bu nedenle tai ve Bs için Skill kasmak zor olabilir ve çıkan İtem kalitesi düşürülebilir
-Kademeli ps sistemi olmalı
-aslında warior ve Mage için Seviye sistemlerini begendim ve zevk alarak kastım olması ve minik ödüller vermesi güzel ama bard karekterler için zorunlu hale getirilmiş gibi olması güzel değildi ve kurt çok çok saçma bir yaratık ve ayarları bozuk
-FS nm gibi binek çıkma zamanları uzatılabilir, az olurlarsa o kadar değerli olurlar
Aklıma şu anda gelenler bunlar ,ayrıca diğer guildlere selam olsun gerek 1 ST gerek NBK uo için değerli önemli ve muhterem guildler
Burdan Uğur başkana saygilar iletiyorum :)
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Anubis
Neina Knightley yazmış:
Kesinlikle bu mesajı baz almalısınız bence mevcut uo playerlarının %95i aynı kanaatte tabi %5 mazoşist aslında sadece pvm ve kasmaktan zevk alanlarda var ama demoktrağiz dimi
Sonuç ne olursa olsun her server her oyun max 1 yıl sürer varsın 6 ay sürsün zevkimizi alalım yazın 35 derece sıcagında evde poponuz pişik olmasın oynamayın.
SADECE PVP AYARLARI DÜZGÜN OLSUN.
*Servuo tabanı açıp başka ayarlar ittirilmeye çalışılmasın direk Runuo olsun
*Pvp dengesinde Hit/Def özellikle. Stamı azalan vurmuyordu Wouda saçma.
5. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |