World of UO (2018)
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Büyük Usta

Teşekkür: 19
Uyarı: 2

Durumu: Çevrimdışı

Destina
Büyük Usta
World of UO (2018) Konu: Yanıt: World of UO (2018)
Alıntıyla Cevap Gönder
Jordi El Nino Polla yazmış:
Forum actionu konusunda Nbk'nın üstüne tanımam. Bu konuda Vikingler'den bile iyiler. Artık masterlarına nasıl biat ediyorsalar tek kelimesiyle Wos'daki bütün emeklerini heba edip, Wou'ya başlıyorlar. Siz öşex olduğunuz sürece semer vuran çok olur.

Ergenleri pistten alalım

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
17 Ksm 2017 22:30
Selena
Oyuncu

Teşekkür: 4

Selena
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
https://www.youtube.com/watch?v=mD0dQWfGzFI

heyecanla izliyoruz
nbk v 1st

hadesde yanmda

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 22:31
Oki41
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 7
Uyarı: 3

Oki41
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 22:37
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Destina

Didier Drogba
Efsane

Teşekkür: 67
Uyarı: 1

Didier Drogba
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
'Öncelikle sa ben dj dikkat' diye giriş yapmanıza gerek yoktu be. Tartışmaya gerek yok.

Yok o olursa oynarım bu olursa oynamam gibi cümleleri kurmaya gerek. Nasıl olması istediğini yazarsın, istediğin sunucu olmazsa oynamazsın, bu kadar basit bir konu.

Wou varsa, -G- guildide vardır. Sunucuyu bekliyoruz.

Kolay gelsin.

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 22:37
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): XesLordoglu, Destina, Anubis

artist1907
Büyük Usta

Teşekkür: 13

artist1907
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Zor olsun ama aşırı abartı sistemlere girilmeden olmalı hani diğer yazıları pek okuma fırsatım açıkcası olmadı ama insanlar belli bir düzey sonra aksiyona dahil olabilmeli yoksa hani oyuncu kitlesinin geneline zevk veren aksiyona uzak kalıyor yani bir ps için aylarca şampiyon kasılmamalı gibi örnek olucaksa yada belli kitler zor çıksın ama değsin çer çöp olmasın çıkanlar kasılan şeylerin karşılığı olsun aylarca bard ile oynayıp 4 props görünce mutlu olmaktan ziyade İtem elde edilebilirse insanlar daha çok keyif alır ve farklı heyecanlar denemek güzel olucaktı son sürüm de bişiler yapmaya başlamak üzereydik
Bu arada imla yazı yada anlatım bozukluklarım olabilir kusura bakmayın 😊😊😊😊

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 22:50
mierman
Oyuncu

Teşekkür: 1

mierman
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Neina Knightley yazmış:
mierman yazmış:
Bu nedir ya malmiyim ben her sene sifirdan kasicam, guncellemeyi takip edemiyen yeniliklere ki bunlar orjinal surumden geliyor ayak uyduramayan insanlarin aglamalari sebebi ile sil bastan yeniden kasicam, burayi kusurlu bulup baska servere giden arkadaslar neden orada kalmiyorlar? neden halen burayi degistirme derdindeler? ben aylarca emek verip seviye denilen seye zamanimi harcayip sonrada hadi silip bastan oynayalima gelemem, emek hirsiligina goz yumanlara yaziklar olsun. Reset gelir ben giderim kalanlara basarilar.

Çok içimden geldi dayanamadım az gülelim =) icon_clap.gif

Hic isiniz yok degilmi? alinti yapmis video koymus ve komik oldugunu saniyor, adam geyik yap diye acmamis bu konuyu bilmem kac sene surer algilaman.

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 23:29
xelanc2
Oyuncu

Teşekkür: 4

xelanc2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Zorluk seviyesi dıyorsunuz ya hani ; sizler değilmisiniz barbed , horned deriyi bile macro ile kasan ? sizler değilmisiniz df boneyi macro ile kasan ?

istediğiniz kadar zorluk seviyesi olsun ve ne olursa olsun 3 ay sonra herşeyi macroya vaplayıp gene aynı şu anki hale dönecektir.

eskidendi o 80 mage charı ola brit mezarda rajon keserdi. Şimdi herkes easyuo ile oynar olmuş. tek tuşla spekkbook u indir adamın kafasından aşağıya. tek tuşla bodcular başlansın kasılmaya. Eskidendi o her clıentte tek tekte charlara girip bod almak.

Yeni serverın açılması tabikide iyi olur, uzun zamandır egosunu tatmin etmeyen playerler için.
Olur ya şu anki serverın kapanış tarihi belli olursada kapanmadan 1 gün önce gelsin herkeste adam gibi bi action yapalım şu an ki şartlarla. .

En Yukarı Git
17 Ksm 2017 23:55
Loevallent
Watch And Learn

Teşekkür: 11

Loevallent
Watch And Learn
Alıntıyla Cevap Gönder
Öncelikle Venüs'ün vermiş olduğu özgüven burada zaman geçirmeye değer.Yapılmasını istediğim şeyleri aklıma geldiğince yazmak istedim
-Df de puanlama sistemi olmasın
-Kesinlikle İtem kalitesi düşürülsün
-Skill Gain zor olmamalı sonuçta uo İtem oyunu İtem zor çıkarsa dengelenir ,bu nedenle tai ve Bs için Skill kasmak zor olabilir ve çıkan İtem kalitesi düşürülebilir
-Kademeli ps sistemi olmalı
-aslında warior ve Mage için Seviye sistemlerini begendim ve zevk alarak kastım olması ve minik ödüller vermesi güzel ama bard karekterler için zorunlu hale getirilmiş gibi olması güzel değildi ve kurt çok çok saçma bir yaratık ve ayarları bozuk
-FS nm gibi binek çıkma zamanları uzatılabilir, az olurlarsa o kadar değerli olurlar

Aklıma şu anda gelenler bunlar ,ayrıca diğer guildlere selam olsun gerek 1 ST gerek NBK uo için değerli önemli ve muhterem guildler

Burdan Uğur başkana saygilar iletiyorum :)

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 0:04
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Anubis

reamonnkilbane
Usta

Teşekkür: 9

reamonnkilbane
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Neina Knightley yazmış:
Sayın Venüs.

Öncelikle yazacaklarım sizi ve yaptığınız işleri sevdiğim için dost acı söyler mantığı ile yazmak istiyorum.

Türkiyedeki en kaliteli run uo ultima sunucusunu açabilecek ve açan kişi sizsiniz ve sizin bulunduğunuz işlerde yer almak beni ve ekibimi mutlu ediyor. Ancak burada koca bir ancak var. Siz ne kadar eski iseniz burada oynayan ekiplerde en az sizler kadar bu oyunu bilen insanlar. Son açılan world of uo da yapılan filtreler ( 3 ay sonra df 5 ay sonra jackal 1 yıl sonra totem açılcak, lootlardan imba diye tabir edilen 5 props takılar çıkamayacak, craftların bod alımlarında oluşan sınırlamalar) bunlar inanın bizi yeterince yordu. Örneğin 9 madalya olmadan totem elde edememek seviye kasmaya insanları zorunlu hale getirmek oyun zevkimizi yok etti. Bir de her gün atılan reslerde biz playerlara bildirilmeden yapılan değişiklikler ayarlarla oynanması ve ne kadar hayır ayarlar aynı desenizde bizler bunu bile bile lades dememiz bizleri oyundan uzaklaştırdı. Sonuçta siz bu işin mutfağından gelsenizde bizlerde yılların deneyimiyle bu yemekleri yemiş insanlarız yapılan en ufak değişikliği farkedebiliyoruz.

Oyunu oyun olarak bırakalım inanın ben son world of uo da kendimi sanki buranın çalışanı gibi hissettim o kadar çok kısıtlama görev vardı ki ay sonunda oyunda yapmak zorunda kaldığım seviye madalya gibi görevlerden bana maaş verecekmişsiniz gibi hissettim. Oyunu oyun gibi oynayalım zevk alalım.

Kısacası benim isteklerim oyunda kesinlikle filtreleme olmasın bir şeyleri elde etmek için tabi ki emek sarfedelim fakat madalya seviye gibi can sıkıcı durumlarla bizi bunları yapmak zorunda bırakmayın.

Bir run uo sunucusunun pvp odaklı sunucunun Türkiyede ömrü en fazla 1 senedir nadiren istisnalar çıkabiliyor bunu yıllardır görüyoruz. Ama bırakın sunucu 1 yılda doyuma ulaşcağına 6 ayda ulaşsın ama herkes zevkini alsın herkes eğlenebilsin. Ben resmi daire çalışanı gibi oyun oynamak istemiyorum. 6 ay sonra 8 ay sonra artık herkes bıktı mı kapatıp sıfırdan açılır ve herkes tekrar kasmaya başlar biz yıllardır zaten bu döngüde devam ediyoruz.

Son world of uo da yaklaşık 12 ay oynadım ama inanın bu sunucuyu açan Venüs değilde X kişi olsaydı bir dakika ne oynardım ne oynatırdım. Sizin sadece adilliğiniz, objektif oluşunuz ve güvenilirliğiniz bizi herzaman bu sunucuya çekmiştir.

Lütfen ne siz yorulun ne biz yorulalım bu sefer bu oyunu oyun gibi oynayalım. Saygılarımla

Eskiden ultima forumlarına bu kadar uzun yazı yazanlara söverdim ilk defa bende uzun yazdım içimi döktüm rahatladım.

Kesinlikle bu mesajı baz almalısınız bence mevcut uo playerlarının %95i aynı kanaatte tabi %5 mazoşist aslında sadece pvm ve kasmaktan zevk alanlarda var ama demoktrağiz dimi icon_ciao.gif
Sonuç ne olursa olsun her server her oyun max 1 yıl sürer varsın 6 ay sürsün zevkimizi alalım yazın 35 derece sıcagında evde poponuz pişik olmasın oynamayın.
SADECE PVP AYARLARI DÜZGÜN OLSUN.
*Servuo tabanı açıp başka ayarlar ittirilmeye çalışılmasın direk Runuo olsun
*Pvp dengesinde Hit/Def özellikle. Stamı azalan vurmuyordu Wouda saçma.

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 0:21
nekha
Sponsor

Teşekkür: 43

nekha
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
ya bir şeyleri gerçekten değiştirip düzeltmeye çabalarız ya da aynı şekilde devam edip 3-4 ay sonra elveda başlıkları göreceğiz.

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 1:00, Değiştirme: 18 Ksm 2017 1:08 (Toplamda 2 kere)

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki
5. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız