Yaş: 32 Kayıt: 01 Tem 2010 Mesajlar: 156 Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 21 Uyarı: 2
Durumu: Çevrimdışı
Elisha Uzman
Konu: Yanıt: World of UO (2018)
EdwardNewgate yazmış:
Elisha yazmış:
EdwardNewgate yazmış:
Bekircim pvp serverlarında abi ps diye ağladğın günleride biliyorum ne ss attım buraya ne video attım. Speedinizde güzelmiş o videoyu yüklediğin gün izlemiştim. Alışık değiliz tabii atack scriptine alışmak zaman aldı. Olsun sizden de birşeyler öğrendik :) Nimetten saymama gerek yok senin için nimetim ki bu kadar takılıyorsun.
Ben senle ne oynadım ne aynı yerde bulundum kendi kendine ps diye ağladın falan diyorsun. Ne kullanıyorsunuz ne içiyorsunuz anlam veremedik halen ama neyse. Videoda speed falan hiç bişey yok sizler gibi boş konuşmuyoruz ve oyunumuzu oynuyoruz. Bizimle baş edecek rakip değilsiniz gözümüzde o yüzden sus ve isteklerini yaz bize bulaşma.
Grk'ye sor beni en iyi tanıyan adamdır seni. Sen işine gelen kısmını hatırlarsın geçmişin ben tamamını o yüzden polemiğe gerek yok. En iyisi sizsiniz madem ağlamayalım burada oyun içi görüşürüz :)
Benim işime gelip gelmeyecek bi durum yok ortada. Bir server açılcakmış herkes isteğini yazar geçer. Sen gelip ahkam kesemezsin oynamasanda olur yani bişey değiştirmiyor guildin ve varlığı. O yüzden dalgana bak oynarsan oynarsın oynamazsan usulca susarsın izlersin.
17 Ksm 2017 21:40
Mathies Yasaklı
Yaş: 39 Kayıt: 13 Mar 2016 Mesajlar: 109 Nerden: Papua New Guinea
Teşekkür: 7 Uyarı: 3
Mathies Yasaklı
17 Ksm 2017 21:42
Oki41 Deneyimli Oyuncu
Yaş: 32 Kayıt: 10 Arl 2015 Mesajlar: 144 Cinsiyet: Erkek Nerden: Kocaeli
Teşekkür: 7 Uyarı: 3
Oki41 Deneyimli Oyuncu
açında başlayak artık...
17 Ksm 2017 22:14
mierman Oyuncu
Teşekkür: 1
mierman Oyuncu
Bu nedir ya malmiyim ben her sene sifirdan kasicam, guncellemeyi takip edemiyen yeniliklere ki bunlar orjinal surumden geliyor ayak uyduramayan insanlarin aglamalari sebebi ile sil bastan yeniden kasicam, burayi kusurlu bulup baska servere giden arkadaslar neden orada kalmiyorlar? neden halen burayi degistirme derdindeler? ben aylarca emek verip seviye denilen seye zamanimi harcayip sonrada hadi silip bastan oynayalima gelemem, emek hirsiligina goz yumanlara yaziklar olsun. Reset gelir ben giderim kalanlara basarilar.
17 Ksm 2017 22:19
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): dejavu31
Selena Oyuncu
Teşekkür: 4
Selena Oyuncu
hades nerde ben ordayım arkadaşlar iyiliğin yanındayım ben
17 Ksm 2017 22:22
doki Uzman
Yaş: 35 Kayıt: 23 Tem 2015 Mesajlar: 157 Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 27 Uyarı: 1
doki Uzman
üzmeyin birbirinizi arkadaşlar.
17 Ksm 2017 22:23
PsSatici Uzman
Teşekkür: 4 Uyarı: 2
PsSatici Uzman
Bence NBK lar keser 1stleri
17 Ksm 2017 22:23
fakerforum Yasaklı
Teşekkür: 4 Uyarı: 1
fakerforum Yasaklı
PsSatici yazmış:
Bence NBK lar keser 1stleri
+1
17 Ksm 2017 22:25
Jordi El Nino Polla Oyuncu
Teşekkür: 17 Uyarı: 1
Jordi El Nino Polla Oyuncu
Forum actionu konusunda Nbk'nın üstüne tanımam. Bu konuda Vikingler'den bile iyiler. Artık masterlarına nasıl biat ediyorsalar tek kelimesiyle Wos'daki bütün emeklerini heba edip, Wou'ya başlıyorlar. Siz öşex olduğunuz sürece semer vuran çok olur.
17 Ksm 2017 22:27
Neina Knightley Büyük Usta
Teşekkür: 57 Uyarı: 2
Neina Knightley Büyük Usta
mierman yazmış:
Bu nedir ya malmiyim ben her sene sifirdan kasicam, guncellemeyi takip edemiyen yeniliklere ki bunlar orjinal surumden geliyor ayak uyduramayan insanlarin aglamalari sebebi ile sil bastan yeniden kasicam, burayi kusurlu bulup baska servere giden arkadaslar neden orada kalmiyorlar? neden halen burayi degistirme derdindeler? ben aylarca emek verip seviye denilen seye zamanimi harcayip sonrada hadi silip bastan oynayalima gelemem, emek hirsiligina goz yumanlara yaziklar olsun. Reset gelir ben giderim kalanlara basarilar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız