World of UO (2018)
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Usta

Teşekkür: 6
Uyarı: 1

Durumu: Çevrimdışı

Runn
Usta
World of UO (2018) Konu: Yanıt: World of UO (2018)
Alıntıyla Cevap Gönder
Merhaba beyler sırf sizin iyiliğiniz için foruma üye oldum. Eski serverda oynamistim burada yikum. Venusten söz almanız gerekiyor "Server nasıl başladıysa sonuna kadar öyle devam edecek' gerçekten bu konu çok önemli destek verip katilirsiniz umarım. Eski serverda totem kisitlanmisi bir süre sonra açıldı ve herkes dusurebilme şansına sahipti daha sonra değişiklik yapıldı totem için önce aofunuz olmalı daha sonra 9 madalyanın olmalı diye. Bu konuda çoğu insan mağduriyet yasadi siz daha iyi bilirsiniz tabi ama önemli olan SERVER NASİL BASLADİYSA OYLE DEVAM ETMELİ bunun sözünü almalısınız teşekkür ederim.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ksm 2017 16:30
Runn
Usta

Runn
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Ayrıca önemli olan bir diğer husus oyunda hangi güncelleştirme yapıldı bunların aktarilmasidir. Bu da mühim bı konu. Birşeyler oluyor ama insanlara açıklanmayan şeyler var bu benim hoşuma gitmezdi. Yapılan şeyler tas tamam anlatılmalıdır.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 16:32
artist1907
Büyük Usta

Teşekkür: 13
Uyarı: 2

artist1907
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Orijinalden uzaklaşmayalım herşey orijinal olsun bir kere de orijinalde oynayalım kademeli felan filan hep hikaye bence çünkü artık ben orijinal Uo nasıl unuttum yani değişik gelir sizlere de belki 😊

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 17:02
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Halk

enkayuo
Usta

Uyarı: 2

enkayuo
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
followarcane yazmış:
1- Razor, UoSteam, Easyuo gibi asistan programlar engellensin

Dostum geçenki serverda clienti kıran sen, razor steam olmasın diyen sen. anlamadım benden başkasına yasak olsun mu demek istiyon :) yoksa yasak olsun clienti hackleyip satayımmı demek istiyorsun ?

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 17:31
followarcane
Efsane

Teşekkür: 62

followarcane
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
enkayuo yazmış:
followarcane yazmış:
1- Razor, UoSteam, Easyuo gibi asistan programlar engellensin

Dostum geçenki serverda clienti kıran sen, razor steam olmasın diyen sen. anlamadım benden başkasına yasak olsun mu demek istiyon :) yoksa yasak olsun clienti hackleyip satayımmı demek istiyorsun ?

Enayi yerine koyulmayı sevmem. Biz uzun kullanmadan oynadık bi yaptırımı olmayınca bizde kullandık ki bunu söylerek yaptık. O yüzden gözünün yaşına bırakılmasın diyorum.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 17:38
BladeS
Üstad

Teşekkür: 16

BladeS
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Herkeze ıyı aksamlar arkaslar yenı bı olsum var fıkırler sunulması gerek ama bız halen bırbırımıze salca olmaktan baska bısı yapmıyoruz bırakın artık ya yok ole olmus yoksen yok ben falan fılan abı fıkır belırtın slca olmayı bırakalım bırbırımıze actıon craft bs tame bu ıslerden anlayan cok basarılı arkadaslar var Venusun bu arkadslardan gorus alması lazım Venusun bılgısı cok ama bu ıslerden anlayan arkadaslarla fıkır alıs verısı yapılırsa daha basarılı actıon bs taı tame yanı kalıtelı bı server elde edılır Sayın venus te artık oyuncu goruslerıne daha cok onem vermelı daha cok ılgılenmelı yıl 2018 beyler!

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 17:50
Groot
Efsane

Teşekkür: 57

Groot
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Makrosuz bir server açılmaz artık bundan sonra o yüzden fikir olarak hiç kendiniz yormayın makrosuz olsun diyerek o yüzden makrolu ama şansların düşük olduğu bir server ile başlamamız gerekiyor.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 17:58
Olcay
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 7

Olcay
Deneyimli Oyuncu
World of UO (2018) Konu: uo
Alıntıyla Cevap Gönder
2 sv açıldı. Birincisinde en kalabalık guildlerden olduk elle en fazla tai ve bs bodcusunu kastık. Kıyıda köşede makroyla kastılar şikayet edecek admin bulamadık, ha bulduğumuzda göz ardı edildi. 2-3 yandaş guild ağladı diye sistem değişikliğine gidildi.Öncelikle bu çözülmeli; verilen kararlar uzun ömürlü olmalı kişi veya guildlerce değiştirilmemeli.Ayrıca verilen yetkiyi art niyetle kullanan Gm/Forum yöneticisi olmamalı

1-) Forumdaki herkes ekşinci olmuş haberimiz yok, herkes lafa gelince ekşin diyor ama brit köprüde max 10-15 kişi oluyor geriye kalan nerde ? Ya tamerla df kovalar yada bod peşinde koşar. O yüzden her şeyi action için yapmamak gerek.

2-)Guildlerin hepsi champlarda bencilce kendi isteklerini düşünüyor,Peki tekil oyuncular ne yapacak ? Nasıl koruyacaklar nasıl kasacaklar ? Action için Bireysel görevler tartışılır lakin halk şampiyonu kesinlikle olmalı.Yeni gelen taze kanlara ihtiyaç var.

3-)Rare konusunda Kesinlikle Fellucada ve belli bir yerde spawn olmaması lazım.Ha çıkacaksa ismini war horse koyun amacı belli olsun.Eski düzen güzeldi o random ılsh. spawn mantıklı.Sürelere gelirsek Fs 1ay Jm 15 gün unicorn-kirin 1 hafta makuldür.

4-)Herkes zor olsun kanımızı ..... alsınlar düşüncesinde şuan aktif olan sunucuda 500 tane bs bodcum var. Düzenlemelerden önce valoriteden çıkan itemleri görseniz kafayı yerdiniz. Gold hammerdan daha iyi item çıkıyor, saçmalık.Kasımı zor yapılabilir veya bod şansı değişebir hatta Ayda 1 valor çıkabilir Lakin çıkan valorun hakkı verilmeli.

5-)Loot kalitesi şu şekilde yapılabilir, zindanlar zorlaştırılır; anc lichler odalarda çıkmaz zor alanlarda spawn olur. loot kalitesi iyi olsada kasılması zor olduğu için zombi farmcılık engellenir.

6-)Luna kapatılsın,Brite mıhtar atansın mantığı bırakılmalı.Daha önce denende işe yaramadı.Action yapacak adam zaten britte duruyor.Luna olmazsa ;Tailor moonglowda,Bsde minocta tamerda skara braede durur yine aynı şey olur.

7-)Filtreleme kalkmalı.Sv'nin ilk gününde pugide düşebilir 2 ay sonrasında da bu bilinmezlik tamera tad verir.

8-)Sunucu açıldıktan sonra kurallar değişmemek üzere her daim formun en üstünde sabitlenmeli ki,herkes ayağını ona göre uzatsın.Kimse için tolerans esnetme olmasın.

Son 4 sunucuda oynayan biri olarak düşüncelerim bunlardır.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 19:20
Selena
Oyuncu

Teşekkür: 4

Selena
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
hep berabeer hadii se-le-na

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 20:49
Pirelideve
Yasaklı

Teşekkür: 2
Uyarı: 3

Pirelideve
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Serverin zor olması konusunda fikirler ağır basıyor umarım insanların beklentileri karşılanır.
Biz 20 kişiyle biz 30 kişiyle oynuyoruz bizim fikirlerimizi önemsemezsen bırakırız gibi konuşan şımarık grupların isteklerine boyun eğip onların istediği güncellemeler umarım yapılmaz,uzlaşılan kabul edilen düzen kurulduğu gibi devam eder.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 20:54

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, Sonraki
15. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız