World of UO (2018)
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Sponsor

Teşekkür: 17
Uyarı: 2

Durumu: Çevrimdışı

Theseus
Sponsor
World of UO (2018) Konu: Yanıt: World of UO (2018)
Alıntıyla Cevap Gönder
Bir çok kişi gelip app center vs olmasın diyor ancak gerçekçi bakılınca kasmak için bir alan olmadığında pek de düşünmeden alternatif varken oraya gidiyorlar. He aman giden gitsin demekle olmuyor maalesef zaten yeterince kısıtlı bir oyuncu sayısı var artık.

- Sponsor sistemi tabii ki olmalı, kimse babasının hayrına yapmamalı bu işi. Oyunu etkileyecek şeylerden kaçınılmalı desem bile, en çok satılanlar atlar, charmlar, robeler. İlk günden itibaren aktif edilebilir. 50k reg gibisinden itemler bile gayet rahatlatıyor oyunu. Belki ilk 2 ay pazarı olmamalı ki para kasmayı bu yolla halledemesinler. Kendi ip içinde aktarılabilmeli vs.

- Kasma arena olmalı

- Ph craft skilleri haricinde basit olabilir, bir atın başına karakteri 20 saat bağlamaya gerek yok.

- Bodcu sistemi olmalı, zaten acc'lere girip rail ile bod alıp geri dönen macrolar da mevcut. Boşuna kalabalık etmeye gerek yok.

- Tailorun 100 skill'ini kasmak kolay olabilir ancak ps bodları alınabildiği için gayet rahat şekilde renkli bod alımı 100+ için verilebilir. Böylecek 10k tai bodcuları engellemiş oluruz.

- Bs 100 skille kadar bile çok zor hale gelebilir ki her gelen kasamasın, 110 ps görevleri'de 100,1'den sonra cıkar hale gelebilir.

- Tai-Bs bod ödülleri tatmin edici düzeyde kalmalı ki kasmak zor hale geldikten sonrası ödül olabilsin ki craft oynamayı daha çok sevenlere de oynama imkanı olsun.

- Bard'lar için ayrı ayrı sistemler vs yazmaya hiç gerek yok, eskisi gibi düşük şansla düşsün artifactlar, kasalar. Hiç gerek yok öyle 234234 tane tur atmaya leveller atlamaya, şansı olan gitsin ilk paragonundan pugisini, ilk df'den totemini bile alabilsin. Hergün 3-4 tane major görmesek olur bence.

- Rarelerin spawnları atıyorum nm 10-20 günde bir çıkacak denilsin bırakılsın, yok spawnlar şuralar yok buralar demeye gerek yok. Felluca dersin olur biter. Biraz spawn sayısı olur bulan bulsun ondan sonra neredeymiş neymiş diye.

- Rareleri böyle zor yapmışken, action karakterleri bırakın da binsin artık şu uni-nm'ye.

- Champlar sıralı olarak aktif olmalı ki champ actionları ölmesin, atıyorum 100 tane barradan sonra Neira açılır gibisinden sıraya bağlanabilir.

- Ps'ler için en güzel öneri 100 - 101 - 102 - 103 ..... diye gitmesi bence de, champlar 3 ayda ölmez en azından. Her champda her ps ve her aralıkta düşebilmeli ki kasılması daha da artsın.

- Harro için belki 1-2 ay beklenebilir ki dediğim şekilde sıralı açılırsa baya uzun sürecekdir oaks'a kadar gidilmesi. Kafalar aynı şekilde 1 ay saklabilir halde olabilir ki alıp bankada yatmasınlar. Belki en değerlisi olan oaks 15 güne vs indirilebilir.

- Craft ürünleri dışında vendorlara satılabilen itemler olmalı, bard karakterle oynayıp diamond kasmaya uğraşan da bırakın 3-5 fazla para elde etsin bence. Tabi macrocular engellenebilecekse

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ksm 2017 8:40
Halk
Oyuncu

Teşekkür: 9

Halk
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
thesus zaten oynamıyorsun işin gücün alarm çalınca rare tameleyip satmak :D o yüzden bu tip bir konuda fikir verebilecek yapıda birisi değilsin.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 9:11
Fireball
Replay

Teşekkür: 6
Uyarı: 1

Fireball
Replay
Alıntıyla Cevap Gönder
Keşke 1 hafta felan sürmese 1-2 güne açsanız.

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 9:28
Theseus
Sponsor

Teşekkür: 17
Uyarı: 2

Theseus
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Halk yazmış:
thesus zaten oynamıyorsun işin gücün alarm çalınca rare tameleyip satmak :D o yüzden bu tip bir konuda fikir verebilecek yapıda birisi değilsin.

Abisi sen benim kadar hangi karakterde yoğunlaşabildin ? İşin gücün dediğin beni kaç sv'de görebildin ? Kaç kez rare peşinde son wos dışında gördün ? At gözlüğüyle tek bir şeye bakarsan sıkıntı yaşarsın.

Bs mi kastın tai mi kastın, champlara mı gittin, bard mı oynadın ? Bi söyle de bilelim cismini. İlk kez pazarda item satarken görmüş sonra gelip yorum yapıyorsun burda lale lale

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 9:39
followarcane
Efsane

Teşekkür: 62

followarcane
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
1- Razor, UoSteam, Easyuo gibi asistan programlar engellensin.

2- Newbie center olmasın oluyorsa da attack serbest olsun.

3- GGS gibi saçma bişey olmasın, her skill kullanımında skill artmasın. Random şansla artsın veya artmasın.

4- Client illa mükemmel olmayacak o yüzden 1. maddede ki programları kullandığı tespit edilenin gözünün yaşına bakılmasın.

Actionunda dibine vururuz, keyfinde maksimumunu alırız. Oyun kolaylaşınca oyundan daha çok zevk almıyorum. Birşeyleri kendim başardığım zaman oyun keyifli hal alıyor. Belki işlerim yüzünden magery'i 1 haftada gmlerim ama o jhelom mezarda demirlerin arkasına kitelayıp fireball attığımız günler çok güzeldi :)

He şimdi sen diyeceksin ki "kardeş seni kim tutuyo biz açalım easy zart zurt sende git jhelomda kendi kendine takıl". Doğru diyosun ama bi oyunda rekabet olacaksa o oyun herkese aynı olmalı ki ben o brite çıktığımda 70 magery ile bile birilerine kafa tutabileyim :)

Gerçekten Ultima Online oynamak istiyen herkes bana katılacaktır :)

Umarım 4 madde de olur, efsane olur :)

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 9:46
Anubis
Bilge

Teşekkür: 40
Uyarı: 1

Anubis
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
followarcane yazmış:

3- GGS gibi saçma bişey olmasın, her skill kullanımında skill artmasın. Random şansla artsın veya artmasın.

4- Client illa mükemmel olmayacak o yüzden 1. maddede ki programları kullandığı tespit edilenin gözünün yaşına bakılmasın.

Actionunda dibine vururuz, keyfinde maksimumunu alırız. Oyun kolaylaşınca oyundan daha çok zevk almıyorum. Birşeyleri kendim başardığım zaman oyun keyifli hal alıyor. Belki işlerim yüzünden magery'i 1 haftada gmlerim ama o jhelom mezarda demirlerin arkasına kitelayıp fireball attığımız günler çok güzeldi :)

He şimdi sen diyeceksin ki "kardeş seni kim tutuyo biz açalım easy zart zurt sende git jhelomda kendi kendine takıl". Doğru diyosun ama bi oyunda rekabet olacaksa o oyun herkese aynı olmalı ki ben o brite çıktığımda 70 magery ile bile birilerine kafa tutabileyim :)

İlk madde olduğunda yine 30 tekil zor görülür

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 10:21
Oki41
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 7
Uyarı: 3

Oki41
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Elisha yazmış:
Alıntı:
Şimdi biz serverı tl kapısı olarak görmediğimiz için en baba serverın 1 sene ömrü var olayının yalan olduğunu direk kanıtlarım.
Server'a başlamayı düşünüyoruz 6 ay kas çöpe gitsin mantığından bıktığımız için ve Venus'ün serverı zor ve herşeyin değerli olduğu hasret olduğumuz vakit geçirebilecğeimiz bir platforma sahip olabilmek adına açılabilecek en düşük ph seviyesi ve loot oranlarıyla oynayalım istedik.
Tabii ki zoru görünce ağlayan toplumumuz tekrar ağlamaya ve bahane bulmaya açılmadan başladı bile. World of sosaria kapanacak herkes biliyor ki Hadi karaktersiz bir adam ve edit yapmaya item satmaya devam edecek. Nbk orada tutunamıyor çünkü ters düştüler tekrar edit olma şansları da kalmadı hadiyle kanlı bıçaklı adamların burada oynamaktan başka çareleri yokken sadece ortalığı karıştırmak için muhalefet olmasını anlamıyorum.
Biz başlamazsak eğer incin serverda top oynarsınız.

Madem rakip istiyorsunuz ki bana sorarsanız 40 kişi guildin rakibi olmaz türkiye şartlarında ama yinede sizden iyi olan oyunculuğumuz sizle başa çıkmamıza olanak sağlıyorken bu kadar karamsar ve boktan bir ortam yaratmanın lüzumu yok.

Sadece Venus'ün ismi için servera başlayacak 50 tekil oyuncu var guildleri saymıyorum bile. Yani madem öyle 6 ayımızı çöpe atmak yerine 3 sene oynayalım istiyoruz. Birlikte birşey paylaşalım istiyoruz. Bizim arkadaşlığımız serverdan servera değil malesef ve bu kadronun hep birlikte yapabileceği şeyler arasında ultima varken diğer alternatifleri değerlendirmek istemiyoruz sadece. Venus'le yaptığımız konuşmada server hakkındaki isteklerimizi açıkça belirttik herşeyin en zor olanını istiyoruz kas çöpe at kas çöpe at olayından bıktık çünkü gider wow oynarım dota oynarım pubg oynarım genede bunu oynamam yani şu dakikadan sonra isteklerimiz karşılanmazsa. Çünkü herkesin artık işi gücü var o kadar işin gücün arasında vakit ayırmayı biz göze alabiliyorsak herkes alabilir ki senelerdir de alıyorsunuz. Göze aldık diye de emeklerimizi çöpe atamayız kusura bakmayın. Saydığım diğer oyun platformlarında para kazanıyorum en azından ve hiç bir illegalitesi banlanma olayı vırtı zırtıda yok cebime para koyabileceğim şeyler yerine zevk alabileceğimiz şeyi yapmak istiyoruz. Tunic of fire gibi boktan bir itemle ekşına çıkılsın, leggings of bane le hit chance tamamlansın. Herşeyin değeri olsun herşeyin amacı olsun ve piyasası ölmesin. Kusura bakmayın dark venue'de de oynadık bu oyunu şuan onu oynayamaz kimse kabul ediyoruz ama bokunu çıkarmamak lazım.

Biz guild olarak şartlarımız kabul edilirse 15 kişi buradayız. Çöpe atacak 6 ayımız yok malesef.

Sen kendini nimetten neden sayıyorsun ki sen kimsinde şart sunuyorsun ortaya. Daha ilk defa adını duyduğumuz isimler gelmiş ortalığa şöyle böyle olursa oynarız ederiz demeye başlamış. Bize değişen bişey yok zor olsun kolay olsun farketmez de sonra siz ağlayıp zırlayıp serveri bırakırsınız. Sizden daha iyi olan oyunculuğumuz falan demişsin world of uoda ekibinde 15-20 kişiyle gelip bizden 7-8 kişiye ölen bi tiplemesin boş konuşma şu ortamda. Sen ve guildin her neyse oynamasada olur zaten boşsunuz hiç oynamayın daha iyi.

Burdanda kendini izleyebilirsin ufaklık.

Ya hemşire sen boş boş niye video atıyon sanarsın görende yılların mageyi falan sancak sendeki nasıl bi yüzsüzlük ? kunter abinle taygun abin olmasa baranamıcan hala video falan atıyon... ? ne ayaksın sen

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 10:23
Groot
Efsane

Teşekkür: 57

Groot
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
followarcane yazmış:

İlk madden ile daha önce açıldı biliyorsun ki ve bende senin gibi makrosuz ortamdan çok zevk alan ve destekleyen biriyim ancak ne kadar engellenirse engellensin bir yolunu bulup açtılar o yüzden dediğin gibi olmaz keşke olsa ama maalesef :( Diğer fikirlerin güzel

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 10:31
followarcane
Efsane

Teşekkür: 62

followarcane
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Groot yazmış:

İlk madden ile daha önce açıldı biliyorsun ki ve bende senin gibi makrosuz ortamdan çok zevk alan ve destekleyen biriyim ancak ne kadar engellenirse engellensin bir yolunu bulup açtılar o yüzden dediğin gibi olmaz keşke olsa ama maalesef :( Diğer fikirlerin güzel

İlk madde aktif olmazsa 3. maddenin hiç bi önemi yok. Bence razor easyuo steam gibi şeylere izin veriliyorsa, tam izin verilsin :)

Adam 7/24 gathering ile milyonlarca bodcu kasabiliyor buna izin var ama ben 4 tane tamer yapıp anchient lichte item ve para kastığım zaman banlanıyorum.

Mantık bunun neresinde, aklım gerçekten almıyor. Açtığı gatheringlerle ve kastığı bodcularla günde 5m para kasıp istediği itemi alana olanak sağlanırken script ile para kasmak veya item kasmak veya df kasmak niye yasak?

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 10:55
Amaterasu
Uzman

Teşekkür: 3

Amaterasu
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
ilshanerda pvp açık olsun ozaman itemin ve goldun değeri olduğu bir server olur hemde hep aynı yer değilde farklı dungeonlar da kullanılır, playerlar da npc gibi oynamamış olur

En Yukarı Git
19 Ksm 2017 11:10

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18, Sonraki
13. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız