World of UO (2018)
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyurular

Yazar
Usta

Teşekkür: 6

Durumu: Çevrimdışı

LenovaDolby
Usta
World of UO (2018) Konu: Yanıt: World of UO (2018)
Alıntıyla Cevap Gönder
Ben su kadar solim tum filtreler kalksin isteyen istedigi gibi oynasin. Sponsor olayi olmasin.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
18 Ksm 2017 19:34, Değiştirme: 18 Ksm 2017 19:48 (Toplamda 1 kere)
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Halk

Halk
Oyuncu

Teşekkür: 9

Halk
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
OLMAMASINI istediklerim ve açıklamaları;

1) Newbie Center ; Böylelikle eski usul sisteme geri dönebilir her yerde insanlarla karşılaşabiliriz güzel sohbetler edebilir beklenmedik aksiyonlar yaşayabiliriz.Ayrıca gerçek tamerler görebiliriz.

2) Rare Binek ; Hatırlarsınız bu binekler daha öncesinde rare diye adlandırılmazdı 1dk spawn süreleriyle kendi orjinal yerlerinde çıkarlardı Newbie Center kaldırılırsa az tamer göreceğimizden onlar için bu bineklerin tekrar eski usul spawn olmasının taraftarıyım.

3) DF ve Paragon Puanı ; Cusul abdesti almayı bilmeyen birinin yazdığı bu scriptin ilk çıktığından beri saçma olduğunu düşünüyorum kesinlikle kaldırılmalı.

4) Filtre ve Seviye Görevleri ; Buna açıklama yazma gereği duymadım insanlar 10 sayfa boyunca dert yanmış zaten.

5) Ps Görevleri ; Bu sistem ilk çıktığında tek takılanlar sevinmiştir hala da insanlar kullanıyor lakin; muhabbeti engellediğini düşünüyorum insanlar 115 ps ile idare ederim diyip 120nin peşine düşmüyor. insanların konuşması birlik olması için illaki geçmişinin ya da ortak huyların olması gerekmiyor bazen ortak amaçlarda güzel arkadaşlıklar doğurabilir.Bu oyundaki championlardan çıkan pslerde bu amaçlardan biridir o yüzden bu vendorun kaldırılması taraftarıyım.

6) Bodcu Sistemi ; Ne yazık ki buna bir denge hala getirilemedi ve getirilebileceğini de düşünmüyorum. nacizane fikrim eskiden 120 tainde olsa barbed kit görevleri çok nadiren düşerdi hatırlarsınız muhakkak o tip bir ayarlamayla güzel bir denge yakalanabilir.

Bunlar benim fikirlerim hiç biri kabul edilmese de newbie centerin kesinlikle kapatılmasını istiyorum hepimiz amel amel koşturalım oyun oynayalım eskisi gibi :D pc'lerimizin bizim yerimize uo oynadığı yetmedi mi sizce de?

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 19:39, Değiştirme: 18 Ksm 2017 20:10 (Toplamda 2 kere)
artist1907
Büyük Usta

Teşekkür: 13
Uyarı: 2

artist1907
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Bir ara başka bir sunucu Venüs’ün ilk kurduğu sürümün üstüne hiç değişiklik yapmadan server açmıştı ve gayet zevkli aksiyonlar ve şu anki zor kurulan servetlerden çok daha iyi ve uzun soluklu olmustu
Zor olunca Türk zihniyeti vardır arkadaşlar yaparım yaparım diye başlanır fakat bizim genlerimizde bir hırsla başlayıp sıkılıp bırakmalar olucak bundan Emin’im orijinal ayarlar olsun bir kere de böyle deneyelim uzun zamandır her kurulan serverlerde bi filitre bir zorluk aradık belki komple orijinal olsa herşey bize daha değişik olur 😊
Birde Arkadaşımın da belirttiği gibi zor olucak felan ama makine çok önemli yani 😊

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 19:49
Loevallent
Watch And Learn

Teşekkür: 11
Uyarı: 1

Loevallent
Watch And Learn
Alıntıyla Cevap Gönder
Newbie Center ; Böylelikle eski usul sisteme geri dönebilir her yerde insanlarla karşılaşabiliriz güzel sohbetler edebilir beklenmedik aksiyonlar yaşayabiliriz.Ayrıca gerçek tamerler görebiliriz.

Yukarıda arkadaşın biri yazmış bence +1 ama görev yapıp verilen psler bence olmalı çünkü tekil takılan Playerlar var.mesela sadece bard oynayan ve champ kasmak istemeyen kişiler var bunlar için bile olsa ps bulacak bir sistem olmalı. Guild ile oynayan kişiler zaten kasıp elde edebilirler bunu

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 19:52

Loevallent
Watch And Learn

Teşekkür: 11
Uyarı: 1

Loevallent
Watch And Learn
Alıntıyla Cevap Gönder
bhanzo yazmış:
Neden kimse serverda ki yüksek ping değerlerinden bahsetmemiş ? herkes mi fiber kullanıyor anlamadım.Eğer yeni bir sayfa açılacaksa kesinlikle 150-200 lere çıkan ping'ler düşürülmeli , oynanabilirlik arttırılmalı.Tam anlamam bu işlerden ama bunun sebebi galiba host'un yurt dışı kaynaklı olması.

Ayrıca master kankama kulak verilsin +1111

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 19:54
williamsburg
Efsane

Teşekkür: 64

williamsburg
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Meow yazmış:
Yazmayı unutmuşum, Dalaksızların tüm forum hesaplarına ip ban atıyorsun ve Wou eski ihtişamlı günlerine geri dönüyor.

Fake hesapla gelmişsin bişeyler yazmışsın eyvallah da Ucu bize nasıl dokundu bu konunun onu anlamış değilim. Ne yanlışımızı gördün de hesaplarımıza ban istiyorsun? Yıllardır ultima oynuyoruz 1 kere saygısızlık etmemişizdir Dalaksız Ailesi olarak. Kuyruk acın varsa da onun yeri burası değil, özelden mesaj atarsın alırım acını.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
18 Ksm 2017 20:02
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Destina

altugturgut2
Sponsor

Teşekkür: 12

altugturgut2
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Ne güzel paylaşımlar ve istekler var :)

Halk yazmış:
OLMAMASINI istediklerim ve açıklamaları;

1) Newbie Center ; Böylelikle eski usul sisteme geri dönebilir her yerde insanlarla karşılaşabiliriz güzel sohbetler edebilir beklenmedik aksiyonlar yaşayabiliriz.Ayrıca gerçek tamerler görebiliriz.

2) Rare Binek ; Hatırlarsınız bu binekler daha öncesinde rare diye adlandırılmazdı 1dk spawn süreleriyle kendi orjinal yerlerinde çıkarlardı Newbie Center kaldırılırsa az tamer göreceğimizden onlar için bu bineklerin tekrar eski usul spawn olmasının taraftarıyım.

3) DF ve Paragon Puanı ; Cusul abdesti almayı bilmeyen birinin yazdığı bu scriptin ilk çıktığından beri saçma olduğunu düşünüyorum kesinlikle kaldırılmalı.

4) Filtre ve Seviye Görevleri ; Buna açıklama yazma gereği duymadım insanlar 10 sayfa boyunca dert yanmış zaten.

5) Ps Görevleri ; Bu sistem ilk çıktığında tek takılanlar sevinmiştir hala da insanlar kullanıyor lakin; muhabbeti engellediğini düşünüyorum insanlar 115 ps ile idare ederim diyip 120nin peşine düşmüyor. insanların konuşması birlik olması için illaki geçmişinin ya da ortak huyların olması gerekmiyor bazen ortak amaçlarda güzel arkadaşlıklar doğurabilir.Bu oyundaki championlardan çıkan pslerde bu amaçlardan biridir o yüzden bu vendorun kaldırılması taraftarıyım.

6) Bodcu Sistemi ; Ne yazık ki buna bir denge hala getirilemedi ve getirilebileceğini de düşünmüyorum. nacizane fikrim eskiden 120 tainde olsa barbed kit görevleri çok nadiren düşerdi hatırlarsınız muhakkak o tip bir ayarlamayla güzel bir denge yakalanabilir.

Bunlar benim fikirlerim hiç biri kabul edilmese de newbie centerin kesinlikle kapatılmasını istiyorum hepimiz amel amel koşturalım oyun oynayalım eskisi gibi :D pc'lerimizin bizim yerimize uo oynadığı yetmedi mi sizce de?

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 20:28

Meow
Yasaklı

Teşekkür: 1
Uyarı: 3

Meow
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Didier Drogba yazmış:
Meow yazmış:
Bak abicim Wou 2010 save dosyasını kopyala Uo'nun içine yapıştır. Bu kadar basit. Oynamayanlara da s*ktirin gidin çek.

9 yıldır o düzende açılıyor bütün sunucular, o yapının üstüne bir şeyler inşa ediliyor ve olmuyor. Artık o yapıdan kurtulmamız gerekiyor df puanı ggs rare filtre vs vs zor olsun diye yırtınılan her şey zarar verdi ultimaya.

Söylemek istediğim şey 2010'daki Wou baz alınmalı. Elbette bir kaç değişiklik olacaktır. Genel olarak bu yapı korunmalı. A brown bear kestiğimizde a lich spawn oluyorsa veya bola attığımız zaman 10sn bineğe binilemiyorsa, wariorlar 70 armor, mageler 40 vas ort atıyorsa ciddi sıkıntı var demektir. Bak Ancient Lich'in pas an ex atmasından bahsettim mi hiç? Yoo. Şeyden de bahsetmedim mesela, dungeonlardaki yaratıkların yardım çağırıp bütün yaratıkları üstümüze yıkmasından. Haa birde yaratıkların in bal ve a revenant atması vardı.

Ben sonuç olarak şu kanıya vardım;

Venüs bizlerin artık bu oyunu bırakmasını istiyor. Yani tüm bunları bizim iyiliğimiz için yapıyor. Daha fazla sosyalleşmemiz, kendimize daha fazla vakit ayırmamız için bunları yaptı. 2015'te ilk ''Nasılsınız?'' yazdığında aslında şunu düşünüyordu ''hala bu oyunu oynuyorlar, ben öyle bir şey yapayım ki bunları bu oyundan soğutayım'' diyerek yola çıktı. Ve yukarda söylediğim şeyleri yaptı. Ve başarılı oldu. Böyle giderse Türkiye'de RunUo oynayan kalmayacak.

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 20:30
Destina
Büyük Usta

Teşekkür: 19
Uyarı: 2

Destina
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Meow yazmış:
Yazmayı unutmuşum, Dalaksızların tüm forum hesaplarına ip ban atıyorsun ve Wou eski ihtişamlı günlerine geri dönüyor.

Şu oyunu yıllardır oynarız ekibimle ilk defa böyle bir cümle duyuyorum. Farklı grupların arasında bulunduk üstelik her guildde de ciddi arkadaslıklarımız vardır.
Mutlaka ki senin biyerde kuyruguna basmısız ama emin ol ki haketmissindir. Zaten yazma tarzın herseyi ben biliyorum egosunda olunca attıgın ilk postun ikinci cümlesinden itibaren okumadım fake kardeş. Yani senin anlayacagın fake kardes cogu kisinin birbirini iyi tanıdıgı Ultima Online oyunu camiasında birileri bizi sevmiyorsa çoğunlukta onu sevmiyordur.
Sana Venüs'ten bir kupleyle son noktayı koyup tekrar muhattap almayacağım sorunlu arkadaşım.

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 20:39
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): williamsburg

Amaterasu
Uzman

Teşekkür: 3

Amaterasu
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
2-3 saatte dragon alıp fame değeri en yüksek yaratık olan ancient lichleri rahatça kesebilmeyelim yeter

Ek olarak yeni artilere vs gerek yok aslında kullanılmayan artilerin propsları düzenlenip, platemail - halberd- war hammer gibi bir ton kullanılamayan blacksmith ürünlerinin str ihtiyacı düşürülürse çok güzel olur

En Yukarı Git
18 Ksm 2017 20:49

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18, Sonraki
11. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 180 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız