18.02.2018 Etkinlikler ve Hayvan Eğitmenliği Sınıfı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Sistem bireysel görevlerde sorun yaşatmaz ancak pink rabbit ve diğer online etkinliklerde tıkanma yapacaktır. Zaten bunlar sistemin amacı doğrultusunda işlemesi için gerekli olan yegane oyuncu süzgeçleri.
Sorduklarında, NM artık görev ile alınabiliyor diyebilelim ama gerçekte yine herkes NM sahibi olamasın tadında zor bir sistem olmuş.
Boş vakti olanlar, token alamayanlar ya da normal yolla NM bulamayanlar yaşadı..
Sorduklarında, NM artık görev ile alınabiliyor diyebilelim ama gerçekte yine herkes NM sahibi olamasın tadında zor bir sistem olmuş.
Boş vakti olanlar, token alamayanlar ya da normal yolla NM bulamayanlar yaşadı..
Ben eskisi gibi kalmasını isteyen birisiydin anan Venüs gerçekten güzel bi çalışma yapmış itiraz eden arkadaşları anlamak gerçekten zor görevlere baktığın zaman yapılabilecek seviyede görevler dahada itiraz etmeli yerinecek görevleri yapmaya başlasalar şimdiden bi yerlere gelmişlerdi.
Raven yazmış:
Arkadas haklı bir konuya değinmiş bu görevleri insanlar Nasıl yapacak. İnsanlar zaten vakit olmadığı icin bu görevin gelmesini istedi 2 yarışmaya katılıp birde sıralamaya girmek anlayacağınız kimse 20 seviyeyi göremeyecek görende zaten ozamana kadar nm sahibi olmuş olur bu kadar uğraşmaz.
Maxrune yazmış:
Ya senin derdin ne arkadaşım her yazdıgıma cevap yazmak zorundamısın sizin derdiniz ne ya görev görev diye gezindiniz ortalıkta şimdi görev geldi göreve itiraz ediyorsunuz. Ben boş laf yapmıyorum görevle ilgili yorumumu yaptım burda anlamadıgım sen oturdugun yere dikkat ediyormusun sanki sogukta kalmışsın biraz dikkat et kendine
Senin A-K guildi ile derdin ne ya vakit bulup binek almamız senin neden zoruna gidiyor sende ayır al alamıyorsan satılık nm ler var onları al şu binek muhabbetini kapat ya gerçekten
marcus yazmış:
Ya senin derdin ne arkadaşım her yazdıgıma cevap yazmak zorundamısın sizin derdiniz ne ya görev görev diye gezindiniz ortalıkta şimdi görev geldi göreve itiraz ediyorsunuz. Ben boş laf yapmıyorum görevle ilgili yorumumu yaptım burda anlamadıgım sen oturdugun yere dikkat ediyormusun sanki sogukta kalmışsın biraz dikkat et kendine
Senin A-K guildi ile derdin ne ya vakit bulup binek almamız senin neden zoruna gidiyor sende ayır al alamıyorsan satılık nm ler var onları al şu binek muhabbetini kapat ya gerçekten
3. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 75 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |