7 Mayıs 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
O kadar yazılıyor çiziliyor, itiraz eden mi ararsın sistemin güzelliğinden bahseden mi ararsın hepsi var. Herkes bişiler söylüyor çorba gibi olmuş ortalık.
Fakat Sayın Venüs tenezzül edip demiyor ki 'Hayır beyler sistem bu ve bu şekilde işleyecek' veya 'Beyler biz sistemi bu şekilde yaptık ama baktık itirazınız var bi anket yaparız isteğe göre ayarlarız.'
En üzücüsü bu olmalı ki yetkili ''Venüs'' bişey demeden durabiliyor. Bir grup insan gürültü patırtı kan gövdeyi götürüyor birbirine girmiş durumda ama yetkiliden bir mesaj dahi yok.Sayın Venüs bunca yazılana bi cevap verin ve noktayı koyun artık.
Saygılarımla.
Fakat Sayın Venüs tenezzül edip demiyor ki 'Hayır beyler sistem bu ve bu şekilde işleyecek' veya 'Beyler biz sistemi bu şekilde yaptık ama baktık itirazınız var bi anket yaparız isteğe göre ayarlarız.'
En üzücüsü bu olmalı ki yetkili ''Venüs'' bişey demeden durabiliyor. Bir grup insan gürültü patırtı kan gövdeyi götürüyor birbirine girmiş durumda ama yetkiliden bir mesaj dahi yok.Sayın Venüs bunca yazılana bi cevap verin ve noktayı koyun artık.
Saygılarımla.
yolcu yazmış:
Kardeş ne zorluyon .
Adamlar totemi düşürmek için patır kütür puan basıyorlar o zoruna gitmiyor da .
totemi düşürmeleri mi zoruna gidiyor güldürme beni .
Her oyun gibi buda . parası olana ayrıcalık tanıyor . adamlar bu işten para kazanıyor anlatabildim mi .
4 ay oyna 80 bodcu bir araya getir .
elin adamı 150 liralık token alsın 2 arti düşürsün ondan sonra 80 bodcu yapıp bana yetişsin .
ben hala gülüyorum server 2 yıl sürcekmiş .
totemi getirdin mi daha ne getireceksin ki .
hayvan egitmenligi sınıfı sadece cu sideyi alıp hayvan kovalayıp rahat kesebilmek için var
pvm desteklense idi token olmazdı en azından artifact için .
kısacası totemden daha saglam bir artifact varsa onuda doomda düşürürler çünkü yenilik yapması alzım birşeyler satması gerekiyor .
bir noktada körelirse sw biter .
haa miller emek olmadan kütür kütür istedigini yapıyor .
gün gelecek bırakacaklar
sonuç setini diz 2 saat doomda takıl 2 saat action yap .
kısacası koy gtune . totemle adam olunsa idi . ne oyuncular gördük .
pvpde ps si basılmamış chara 2. lik verdiler oyunculugu sen düşün .
oyunculugu toteme baglayan zihniyeti yerim ben .
bunlar iyi günler daha kötü şeyler olacak .
8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 90 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |