7 Mayıs 2017 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Aofun silinmesi ve totemin karaktere sadece 1 kere düşmesi .
imba olmuş .
yani kısacası . paran da olasa totem 1 kere gelir . yoksa gelmez .
bu arada . totem satan beni bulsun . :D 75 k altına açılmaz . akjsgduyajgrehjavsb
Aofun silinmesi ve totemin karaktere sadece 1 kere düşmesi .
imba olmuş .
yani kısacası . paran da olasa totem 1 kere gelir . yoksa gelmez .
bu arada . totem satan beni bulsun . :D 75 k altına açılmaz . akjsgduyajgrehjavsb

SabriAbi yazmış:
Server tamerlara özelde bizim mi haberimiz yok ? O zaman barbed bodu çıkartan bodcularda silinsin, Herşeyi motomot ruh gibi oynamak zorunda değil kimse, sen df puanlarını satacaksın parayla sonra kalkıp df puanı sana sattım ama totem düşüremezsin 8 ay bana köle ol mu diyecdek Venüs. Asıl böyle bir dünya yok. Bu bencillikle sana düşse düşse geyiğin kafası (Hunter) düşer.

Aof SATILIR 5K TOKEN, Parası olmayan servera yeni başlayan 8 seviye tamerı olmayan msj atmasın boşuna zaten serverın 8 seviye tamer kasmayana ihtiyacı yok.
ALIN SATIN SERVERA CAN KATIN.
Lütfen daha Çok Token Alınız, hostun değişmesi lazım
İmza XXXXX
Not: Pardon yanlış yere yazmışım yetkililer pazar alanına taşırsa sevinirim
ALIN SATIN SERVERA CAN KATIN.
Lütfen daha Çok Token Alınız, hostun değişmesi lazım
İmza XXXXX
Not: Pardon yanlış yere yazmışım yetkililer pazar alanına taşırsa sevinirim

Servera yeni başlayan oyuncular AOF düşürebilmek için Hayvan eğitmenliği Seviye 90 a kadar kassın. Böylece Luck 1200 olur. Eski oyuncular Hayvan eğitmenliği seviye 90 a kadar kasmadan AOF düşürmüşler. Önceki 8 ay bu oyunculara kıyak olsun. Ama Hayvan eğitmenliği seviye 90 a kadar kasmadan AOF ile Luck 1200 olanların Totem düşürdüklerinde AOF ları gidecek. Hayvan eğitmenliği 90 seviyeye kadar kasanların Totem düşürebilmek için AOF giymelerine gerek olmadığı için Totemleri gitmeyecek. Böylece uzun vadede Seviye 90 altı olan Tamerların AOF ları sileneceği için onlarda mecburen Hayvan eğitmenliği kasmak zorunda kalacaklar.
Diye düşünülmüş sanırım. Fakat unutulan bir şey var, O adam Hayvan eğitmenliği kasmadan Totem ya da AOF düşürebilecek. Totem düşürdükten sonra, bir kişiye bir defa düşeceği için bu kişinin baştan hayvan eğitmenliği kasmasına gerek yok. Yeni başlayanlar AOF ya da Totem düşürebilmek için mecburen Hayvan eğitmenliği kasacaklar.
Diye düşünülmüş sanırım. Fakat unutulan bir şey var, O adam Hayvan eğitmenliği kasmadan Totem ya da AOF düşürebilecek. Totem düşürdükten sonra, bir kişiye bir defa düşeceği için bu kişinin baştan hayvan eğitmenliği kasmasına gerek yok. Yeni başlayanlar AOF ya da Totem düşürebilmek için mecburen Hayvan eğitmenliği kasacaklar.

5. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 90 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |