18 Haziran 2017 - Yeniden Doğuş Güncellemesi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
115 e kadar PS basılacak zaten görevler var başlamak isteyen böylede başlar yani player böyle gelmez ama şu ki hala degismemissin Venüs eski yazılarımda da çok kizardim millete sormadan scriptte falan eklersin diye hala aynı player kayginin olmadığını yazmıştın fazlasıyla o zaman para lazım sana
Mevcut sunucunun dertleri bugları , lagı , ayarsızlığı bitti birde döndük kıyametten karakter getiriyoruz. yani size kaç kere page attım lag var lag var diye Okullar bitsin yok ayşe tatile çıkşın
perşembe perişanlıktır , cuma mübarek gün , insanlar la dalgamı geçiyorsunuz neden mevcut durumu iyileştirmek varken eski oyuncularıda çekeyim eski oyuncu senin laglı serverına neden gelsin? "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma" atasözünü ne güzel söylemiş atalarımız.
perşembe perişanlıktır , cuma mübarek gün , insanlar la dalgamı geçiyorsunuz neden mevcut durumu iyileştirmek varken eski oyuncularıda çekeyim eski oyuncu senin laglı serverına neden gelsin? "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma" atasözünü ne güzel söylemiş atalarımız.
iş yerinde açayım dedim belki eski dostlarla geyik yapar df filan takılırım sadece diye. tamer ve alchemy karakterlerin olduğu hesabın şifresini buldum ama sadece alchemy karakter gözüküyor.
ultima online alt klasöründen teyit ettim. öm attım kullanıcı adını bakabilirsin.
ps: bence iyi bir gelişme stat item filan gelmiyor ama arkadaşların içine sinmiyorsa onlar da haklı.
ultima online alt klasöründen teyit ettim. öm attım kullanıcı adını bakabilirsin.
ps: bence iyi bir gelişme stat item filan gelmiyor ama arkadaşların içine sinmiyorsa onlar da haklı.
Aylardır bazı ps ler için şampiyon kasıldı deseydiniz keşke daha önceden böyle bir uygulama olucak hiç emek harcamaz beklerdik yAni nerdeyse öle rare haline gelmişti ki 120 resisit ps si ayda bir düşüyordu okadar emeği bir çırpıda harcadığınız için teşekkürler ara vermiştim ama bu ara olmaz artık harcanan emeğe saygı Yok gibi
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |