25 Temmuz 2010 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
death herşeyi istedin bunudamı istiyorsun ? ozaman kapatalım poi skilini burda ?
burası runuo 2.0 üzerine kurulu herkezin aklına geldiği olsaydı behey behey
mage için herşeyi istiyorsun da warrior için neden bişi istemiyorsun ? mesela paradarbe vurulduğunda 10 sn kıpırdamamak olsa ne olurdu ?
burası runuo 2.0 üzerine kurulu herkezin aklına geldiği olsaydı behey behey
mage için herşeyi istiyorsun da warrior için neden bişi istemiyorsun ? mesela paradarbe vurulduğunda 10 sn kıpırdamamak olsa ne olurdu ?

Mageyi lrc ile tek makro ile kas gece bırak sabah bak 20 skil gain etmiş şekilde uyan
Poi kasmak için ihtiyaçları sıralıyorum..
Poi cıkarmak için alchemy lazım..Alchemy kasıp poi cıkarmak serverin başına göre toplamda büyük bir meblağa denk geliyor.(büyük masraf)
Keg lazım Keg için Carpenter + tinker lazım
Tinker kasmak için ingot lazım ingot için miner lazım
Ondan sonra uraş uraşabildğin kadar kasmaya..
Oyunda bunun kadar zor kasılan bi skill varmı ??
Bunun değerinin bilinmesi lazım tek curede alırsan kasmanın ne anlamı var vurduğun manaya yazık poi kanamadan adam makro ile cure basıor..
Deadly poisonun cure sansının %60 a düşürlmesi gerekli..
Poi kasmak için ihtiyaçları sıralıyorum..
Poi cıkarmak için alchemy lazım..Alchemy kasıp poi cıkarmak serverin başına göre toplamda büyük bir meblağa denk geliyor.(büyük masraf)
Keg lazım Keg için Carpenter + tinker lazım
Tinker kasmak için ingot lazım ingot için miner lazım
Ondan sonra uraş uraşabildğin kadar kasmaya..
Oyunda bunun kadar zor kasılan bi skill varmı ??
Bunun değerinin bilinmesi lazım tek curede alırsan kasmanın ne anlamı var vurduğun manaya yazık poi kanamadan adam makro ile cure basıor..
Deadly poisonun cure sansının %60 a düşürlmesi gerekli..

lrc yi servera girdiginde sana beleş vermiyolar dostum tame kasıyosun saatlerce tameye vet ksıosun diger skilleri kasıyosun kendine pet alabilmek için sonra ugrasıyosun pet almak için ee aldıktan sonra ugrascanki lrc cıkarasın cıktı iş sadece mage kasmakla bitmiyor wresti var heali var parrysi var dostum hiç bir şey kolay degil.

1 şişe sürülen poison için en az 12 tane cure potion almamız lazım.en az diyorum dikkat edin.
yanında 4 şişe poison olan fencer için en az 48 tane almamız lazım.
yanımıza alacağımız heal,agility,strength,refresh i saymıyorum bile.
ayrıca gidin iyi fencerların pvp lerini izleyin, bu değerlerin üstündeki cure şanslarında bile forumlarda böyle değerler olur mu diye yorum yapmamışlardır öceki serverlarda.
bkz:jason twilight,jessie jackal,ville resin.
ve hala gelip burda kafanıza göre şu kadar şansla curelemeli falan diyorsunuz.
osi de adamlar 100 lerce test yapıyor siz burda oturduğunuz yerden bana göre şöyle olmalı diyorsunuz.
orjinal değerler her zaman en iyisidir ve her zaman da orjinali kullanmalıdır.
yanında 4 şişe poison olan fencer için en az 48 tane almamız lazım.
yanımıza alacağımız heal,agility,strength,refresh i saymıyorum bile.
ayrıca gidin iyi fencerların pvp lerini izleyin, bu değerlerin üstündeki cure şanslarında bile forumlarda böyle değerler olur mu diye yorum yapmamışlardır öceki serverlarda.
bkz:jason twilight,jessie jackal,ville resin.
ve hala gelip burda kafanıza göre şu kadar şansla curelemeli falan diyorsunuz.
osi de adamlar 100 lerce test yapıyor siz burda oturduğunuz yerden bana göre şöyle olmalı diyorsunuz.
orjinal değerler her zaman en iyisidir ve her zaman da orjinali kullanmalıdır.

YOk yA ne inatlaşıcam Yıllların mageyim Olcam fenser poi artık ya herkez warıor oynar ne guzel işte warıorlara sunulmuş bu suncuu olcak oh ne alaa Serpents Leri cÜreliyemedikten sonra poiye arcj cure işleemdkten sonra ne anlamı varki magen demi

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 32 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |