24 Mart 2011 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 |
Yazar
windows 7 veya vista kullanıyorsanız ultima online ve razor a sağ tıklayıp özellikler kısmındaki uyumluluk sekmesini windows xp service pack 2 yapıp uygulaya basın sonra tamam diyip proğramı yönetici olarak çalıştırın..Aynı işlemleri uo yla ilgili tüm proğramlarda yaparsanız uyumluluktan kaynaklanan sorunların tümü çözülecektir diye umuyorum =) İnşallah oyuna girebilirsiniz..
venüs yaptığın yenilikler cok iyi olmus hatta bayıldım.
df ye bende gidebilicem artık
hep artifak cıktı mertlik bozuldu derdim.
artık sözümü yiyip bi deneme yapacağım:)
yalnız bir sorunum var.
hırsız karakterimdeydim ve artık steal yeteneğini kullanacağım zaman hide durumdan cıktığını gördüm eskiden böyle bir durum olmuyordu
su sekilde oluyordu : steal yeteneğine bastığında hide lık bozulmuyor. bir şeyi çalmak için basınca hidelıktan cıkıyordun.?
bu yenilik olarak mı eklendi
yoksa bir hata mı var
df ye bende gidebilicem artık
hep artifak cıktı mertlik bozuldu derdim.
artık sözümü yiyip bi deneme yapacağım:)
yalnız bir sorunum var.
hırsız karakterimdeydim ve artık steal yeteneğini kullanacağım zaman hide durumdan cıktığını gördüm eskiden böyle bir durum olmuyordu
su sekilde oluyordu : steal yeteneğine bastığında hide lık bozulmuyor. bir şeyi çalmak için basınca hidelıktan cıkıyordun.?
bu yenilik olarak mı eklendi
yoksa bir hata mı var
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 36 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |