2 Ocak 2011 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Yazar

öğrenmek istediğim tek birşey var oda 2 ocaktaki yeni luck güncellemesi yapıldıktan sonra 3 paragon blood , 2 paragon sucubus , 1 tane paragon skeleton dragon kestim ama 1 tane item almadım lootdan 1100 luck var ve öyle item seçen birisi değilim bi sorun olabilirmi bu durumu tecrübe eden oldumu? normalde daha paragon olmayanlardan daha değerli itemler çıkardım????

Önceden paragonlar 50-100% ile standart olarak değerlenirdi. Fakat 2 Ocak 2011 güncellemesiyle bu uygulamadan vazgeçildi. Şu an kendi luck toplamına göre Paragondan olsun, DF den olsun item alıyorsun.
Intensity ve Luck Sisteminde sorun yok. Propslu item çıkmıyor bazen. Önümüzdeki günler props sayıları ile ilgili de düzenleme yapılacak, böylelikle iyi item bulma şansınız daha da artacak.
Intensity ve Luck Sisteminde sorun yok. Propslu item çıkmıyor bazen. Önümüzdeki günler props sayıları ile ilgili de düzenleme yapılacak, böylelikle iyi item bulma şansınız daha da artacak.

item kalitesi iyi çıkıp bide o itemler çoğaldığı zaman bu seferde o itemleri beğenmemeye başlıcaksnız daha sora dahada dahada isticeksiniz en son sınır olarak
mage için:fcr 3 fc:1 str 8 def 15 ench 25 spd 12
warior için:dex 8 str 8 hit 15 def 15 damage 25 ench 25
böle itemler isticeksiniz...
mage için:fcr 3 fc:1 str 8 def 15 ench 25 spd 12
warior için:dex 8 str 8 hit 15 def 15 damage 25 ench 25
böle itemler isticeksiniz...

6. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 59 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |