2 Ocak 2011 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Yazdıklarınla, bahsettiğin hayatın arasında dağlar kadar fark var. Madem yaşını başını almış, tanınan bir oyuncusun bu çocuksu tavırları ne amaçla sergiliyorsun? Benim özünde bahsettiğim konu mu bu kadar yadırgadı seni? Ayrıca telefonla neden seni arayayım? Bunu bir korkutma manası olarak mı sunuyorsun buraya? Ha evet arayamadım çok korktum...
Sana, yazdıklarından ötürü bunu yazıyorum. Bunun bir oyun olduğunu unutup, "asarız, keseriz" imalarıyla en fazla bedeni gelişen, ancak o hızda kafa içeriği gelişmeyen birisini canlandırıyorsun gözümde.
Konunun içeriğine değinmiyorum bile.
Sana, yazdıklarından ötürü bunu yazıyorum. Bunun bir oyun olduğunu unutup, "asarız, keseriz" imalarıyla en fazla bedeni gelişen, ancak o hızda kafa içeriği gelişmeyen birisini canlandırıyorsun gözümde.
Konunun içeriğine değinmiyorum bile.
Bak sen herşeyin altında birşey arayan birine dönmüşsün =)
Sohbet etmek istersen veya hakkımda atım tutucaksan ara tanışalım anlamında o numara verildi.
Senin bahsettiğin hiç bir konu dokunmadı tam tersi benim sana yazmadıklarım sana çok dokunduğunu görüyorum yazılarından belliki çok dokunmuş karşındaki kişiyi tanımadan ufacık beyin hakaretlerine kadar düşmüşsün
bana klavye arkasından fln bıdır bıdır birşeyler söylemişsin beni tanımadan ve benim sana hiç bir hakaretim yokken fakat klavye arkasından bana hakaret eden kişi sensin.
Hoş bir sohbet ve tanışmak için kibarlık yapıp gel tanışalım diyorum =)
Bunun altında bile başka imalar arayıp yine laf sokma çabası
derdinden açıkcası anlıyamadım.
Seni muhatap alıp adımı soyadımı belirttim.
Fakat ben neydüğü belirsiz Ice diye biriyle tartışıyorum.
Şuan istediğin kadar burda laf sok atıp tut klavye arkasından
ICE diye birisin sonuçta nekadar seni ciddiye alabilirim ki.
Saygılar sevgiler Ertuğrul Koyuncu
Sohbet etmek istersen veya hakkımda atım tutucaksan ara tanışalım anlamında o numara verildi.
Senin bahsettiğin hiç bir konu dokunmadı tam tersi benim sana yazmadıklarım sana çok dokunduğunu görüyorum yazılarından belliki çok dokunmuş karşındaki kişiyi tanımadan ufacık beyin hakaretlerine kadar düşmüşsün
bana klavye arkasından fln bıdır bıdır birşeyler söylemişsin beni tanımadan ve benim sana hiç bir hakaretim yokken fakat klavye arkasından bana hakaret eden kişi sensin.
Hoş bir sohbet ve tanışmak için kibarlık yapıp gel tanışalım diyorum =)
Bunun altında bile başka imalar arayıp yine laf sokma çabası
derdinden açıkcası anlıyamadım.
Seni muhatap alıp adımı soyadımı belirttim.
Fakat ben neydüğü belirsiz Ice diye biriyle tartışıyorum.
Şuan istediğin kadar burda laf sok atıp tut klavye arkasından
ICE diye birisin sonuçta nekadar seni ciddiye alabilirim ki.
Saygılar sevgiler Ertuğrul Koyuncu
Son güncellemede bu soracağım konuda bir değişiklik oldu mu bilmiyorum ama yine de şunu tam olarak bilmek istiyorum.
Kalkanların türüne (base AR) ve/veya exeptionla olup olmamalarına göre defans şanslarının değişip değişmediğini; eğer değişiyorsa ne ölçüde değiştiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Kalkanların türüne (base AR) ve/veya exeptionla olup olmamalarına göre defans şanslarının değişip değişmediğini; eğer değişiyorsa ne ölçüde değiştiği hakkında bilgi verebilir misiniz?
5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 59 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |