16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 |
Yazar

İnsanların fiziksel özellikleriyle(kilo,boy ,tip) dalga geçip kendini üstün görmeye çalışmak aşağılık kompleksi'nden kaynaklanır. Hayatta beyniyle bir yere gelememiş insanlar genelde fiziksel özellikleriyle övünürler. Hayatımın bir bölümünde yaptığım sporu destekler nitelikteki bazı antremanları uygulamak için "body" salonuna gittim ve orada ne mi gördüm? Hayatında hiç bir artısı olmayan, genelde arkadaşları tarafından, çevresi tarafından ezilmiş, genelde zekasıyla bir işi becerememiş insanlar "şu kadar kaldırırım bu kadar kaldırırım, biseps'im şöyle trisepsim böyle" şeklinde basit, mantıksız, işlevsiz konularda kendilerini avutup övüyorlardı. Burada başka insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen arkadaşların da nedense o "body" salonundaki adamların çok ortak özelliği var.

Necrox yazmış:
Fizik ve zeka olarak basarı olarak hayatta cok sey kaydettım 3 4 seneyede eczacı diploması alıcam cevrem ve arkadaslarım sosyal yasamımıs gayet ıyı su an memnunum umrumdamı ha burda zevk ıcın oynarken ben kralım ben boleyım bn soleyım ben yaparım ezerım bılmem ne lafları yapıyorlar burda bıreysel veya 10 kısı oynamıyorus arkadaslarımızda zevk ıcın oynuyorus ve keyfi oynuyorus dediginiz laflar sadece sacmalık siz devam edin kralsınıs ama dt miş hayatta basarı 0 oyunda kral kendını ilah sanıyonus ne deyım son mesajım birdaha bos ınsanlara bos sey anlatmaya calısmıcam iyi oyunlar Hepinize.

Lara Basara yazmış:
Benim veya arkadaşlarımın hayattaki başarıları hakkında ne biliyorsunda boş boş konuşuyorsun. Beyin yaşından filan bahsetmişsin, afedersinde beyinsizlik yapan sizsiniz. Ben burda oyun içerisinde olabilitesi normal tartışmalar içerisine giriyorum, bu oyunda bir guildin varsa bir topluluksan savaşıp kazanmak için mücedale ediyorsundur.
Biz sizi kestik savaşı biz kazandık dediğim için ben çocuğum.
Şişko ayı puhaha dediğiniz için sizde olgun insanmı oluyorsunuz, basın gidin lan pis ergenler.

8. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |