16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Biliyorum o kadar kılolu oldugunu 24 saat uo oynamandan belli evden cıkamadıgın.
Ben oyunu arkadaslarım oynuyor dıe oynuyorum kendı charımın aynısını 2 ayda 9 kere yapabılırdım onun yerıne yapabılcegım charın %10'unu yaptım ve arkadaslarıma destek oldm.
Tek kendı charımı yapıp senı kesmek benı mutlu etmez ama arkadaslarımla oynayıp gunde 250 defa olmek benı mutlu eder.
Ben oyunu arkadaslarım oynuyor dıe oynuyorum kendı charımın aynısını 2 ayda 9 kere yapabılırdım onun yerıne yapabılcegım charın %10'unu yaptım ve arkadaslarıma destek oldm.
Tek kendı charımı yapıp senı kesmek benı mutlu etmez ama arkadaslarımla oynayıp gunde 250 defa olmek benı mutlu eder.
Gün 24 saat ben 25 saat uo oynuyorum gençler sizene ? Sizi ilgilendiren kısmı neresi, oyun içerisinde yemiş olduğunuz reskillerin hırslarıyla burada saldırgan postlar atıp sonra bizim umrumuzda değil biz zevk için oynuyoruz demeniz yokmu.
Varsa bankasına 1m check koyup gelicek olan kesip gönderiyim, ama yok diyorsanız dağılın.
Varsa bankasına 1m check koyup gelicek olan kesip gönderiyim, ama yok diyorsanız dağılın.
5. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |