16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Ultima camiasındaki herkezi kendi hayatınızla bir tutarak düşünemessiniz.1 kaç kişi serverda tüm zamanını ultimaya harcayabilir bir kaçıda harcamayaz.. Bu vaktini bu knuda ayırmak istemeyen veya nedenlerden dolayı ayıramayan insanların önünü kesmek asıl acizlik budur... Geriside sizlerin düşüncesi ve geniş düşünemeyen kişilerin düşünceleri...
PvP de çakanlar bolayı kaldırttı, yine çaktılar PvM ye döndüler.
PvM de çakanlar bu sistemi getirtti, yine çakacaklar "X" e dönecekler.
Döne döne, feda edebilecek tek birşey kalıyor :)
10 minutes l8er:
" SEN BIZE NE DEMEYE ÇALIŞION LAAA '^%/'^(+'^)^+)'/^%'^% ÇOCUGU"
tamam sakinim.
Venus: Ban "X"
X: kardeşim pardon yaaaa çok kızdım kusura bakmaa banımı açtırsana qqq
---------------------------
Bu arada charlar bitti mi???????
Y: sorry kanks 5 ay daha pls turnuvada görüşürüz
turnuva gelir
CcC 2. tur CcC
PvM de çakanlar bu sistemi getirtti, yine çakacaklar "X" e dönecekler.
Döne döne, feda edebilecek tek birşey kalıyor :)
10 minutes l8er:
" SEN BIZE NE DEMEYE ÇALIŞION LAAA '^%/'^(+'^)^+)'/^%'^% ÇOCUGU"
tamam sakinim.
Venus: Ban "X"
X: kardeşim pardon yaaaa çok kızdım kusura bakmaa banımı açtırsana qqq
---------------------------
Bu arada charlar bitti mi???????
Y: sorry kanks 5 ay daha pls turnuvada görüşürüz
turnuva gelir
CcC 2. tur CcC
Kermit ve Lara, dün kaç defa reskil yediniz acaba ben sayamadım siz söylermisiniz ?
Oyunda reskil olmanın acısıyla forumlarda sataşmanızı anlıyorum, ama siz hala şunu anlayamıyorsunuz. Benim veya benimle bu konuda aynı şeyi savunan kişilerin savunduğu şey doğru olan.
O kadar yazılandan hiçbirşey anlamayıp hala burda sızlanıyorsanız diyecek birşey yok.
Oyunda reskil olmanın acısıyla forumlarda sataşmanızı anlıyorum, ama siz hala şunu anlayamıyorsunuz. Benim veya benimle bu konuda aynı şeyi savunan kişilerin savunduğu şey doğru olan.
O kadar yazılandan hiçbirşey anlamayıp hala burda sızlanıyorsanız diyecek birşey yok.
DeathTrader yazmış:
Asosyallık parayla satılsaydı bende alırdım (: Sayı olarak baktıgımızda orantısızlık baş gösteriyordu. Ayrıca herşeyin başındayız bir kaç zaman sonra bunları konuşuruz senin gibi Gösteriş peşinde olsaydık farklı şeyler yapardık (: NOKTA.
See you !!
kermitbasara yazmış:
Bırak aynayı kapıdan giremiyorum, malüm 900 kilo filan oldum oturduğum yerden kalkamıyorum :( :( :(
kermitbasara yazmış:
Bilmem kaç aydır msn den sağda solda geliyoruz ezeceğiz, herkesle 1vs1 yaparız. Turnuvada kırarız adam olun hayt huyt diyen adam şimdi burda ''bu oyun reskil de yerim yatarımda fifi'' mi diyor. İki dk da geri vites diyosun yani
Not: O kadar kiloluyumki evden çıkamıyorum yardım edin babs
O minnacık beyninizle bu tarz saldırılar yaparak kızdıracağınızı sanıyorsunuz ya sizin deyiminizle '' Choqta ThiN g@rd@$''.
4. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |