16 Şubat 2011 - Düzenlemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Fakat sormak istediğim bir nokta var. Evil veya giant çıkma oranı nedir bilmiyorum bu süreçte hiç kasmadım fakat bunlar sık çıkıyor ve kesilebiliniyorsa insanlar paragorn puanını maksimuma çıkartana kadar sadece bunları keser ve son olarakta paragorn keserek en üst seviye minor artifactı düşürürler. Bu bir açık bence.
Fakat sormak istediğim bir nokta var. Evil veya giant çıkma oranı nedir bilmiyorum bu süreçte hiç kasmadım fakat bunlar sık çıkıyor ve kesilebiliniyorsa insanlar paragorn puanını maksimuma çıkartana kadar sadece bunları keser ve son olarakta paragorn keserek en üst seviye minor artifactı düşürürler. Bu bir açık bence.
izzy yazmış:
Bu bir açık değil tam tersi oyuncular söylediğin gibi en üst seviye minor düşürebilsin diye bilinçli olarak yapılmış bir değişiklik bana kalırsa. (Bu söylediğim değişikliği desteklediğim anlamına gelmiyor elbette, bilakis yerinde bulmadığım bir karar oldu bu.)
Katharsis yazmış:
Herkesi kapsıyor (Etkinlikte olanlar hariç).
izzy yazmış:
Paragondan daha az çıkma şansı var. Paragon 2% ihtimalken, bir yaratık 0.5% ihtimalle giant ya da evil olabiliyor. Üstelik Minor Artifactların kademe artışları çok az puanlarda, kimse 100k ya kadar bunlarla vakit harcamayacaktır.
bence iyi oldu bu. eskiden pure tamer lar arasında atagı alan kişi daha az vurabiliyordu. kimse atak almaya yanasmıyordu.
hatta atagı aldıktan sonra all come yapanlar bile vardı. şimdi iyi oldu, çok puan almak isteyen bedelini de ödeyecek.
bu oyun belli bir motivasyon la oynanıyor. ben zannetmiyorum ki warior tamerlar bu performanslarını devam ettirebilsinler. belli bir dönemden sonra pure tamer gibi davranmaya başlayabilirler.
mesela ben bu sistemler gelmeden önce oyunu bilmediğimden, acemiliğimden dolayı warior tamer açtım. belli bir süreden sonra sıkıldım. pure tamer gibi beklemek daha iyi, başka işlerle ugrasabiliyorum.
saygılar...
hatta atagı aldıktan sonra all come yapanlar bile vardı. şimdi iyi oldu, çok puan almak isteyen bedelini de ödeyecek.
bu oyun belli bir motivasyon la oynanıyor. ben zannetmiyorum ki warior tamerlar bu performanslarını devam ettirebilsinler. belli bir dönemden sonra pure tamer gibi davranmaya başlayabilirler.
mesela ben bu sistemler gelmeden önce oyunu bilmediğimden, acemiliğimden dolayı warior tamer açtım. belli bir süreden sonra sıkıldım. pure tamer gibi beklemek daha iyi, başka işlerle ugrasabiliyorum.
saygılar...
anladıgım kadarıyla warior tamer ların biri atagı alacak diğerleri yine vurabilecek. bu atak daha çok vuran bir warior oldugunda ona geçecek. yani warior tamer lar sürekli konsantre olmak zorunda.
yanlısım var mı?
ben de orada dragonuma all kill deyip, az puana kanaat edip çayımı kahvemi içeceğim. ultima daki derecem biraz düşse de hayat kalitemi artırarak bunu ikame edeceğim. :D
yanlısım var mı?
ben de orada dragonuma all kill deyip, az puana kanaat edip çayımı kahvemi içeceğim. ultima daki derecem biraz düşse de hayat kalitemi artırarak bunu ikame edeceğim. :D
2. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |