11 Aralık 2010 - Yenilikler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar

Az önce Luna'ya baktım da sürekli açılan kapılar ve birkaç satırı geçen yazıların kirliliği yoktu, ne kadar güzel! Uygulama amacına ulaşmış demek.
Bu sabahki 5 otomatik restartı ile sistem biraz daha geliştirildi:
- Satın alma bölümünde eşyayı rengiyle göreceksiniz.
- BOD görevlerinin detayları verilecek (exp, materyal, kaçlık, neler vb)
Ayrıca yine sabah 5 restartı ile:
- HCI limit formülü RunUO 1'e çekilmiş olacak (kısaca HCI nin etkisi daha da artacak).
Bir açık arttırma sistemi de gelecek 1 ay içinde, işte o zaman forumun da rahatlayacağını düşünüyorum. Gelişmeleri birlikte izleyelim.
Bu sabahki 5 otomatik restartı ile sistem biraz daha geliştirildi:
- Satın alma bölümünde eşyayı rengiyle göreceksiniz.
- BOD görevlerinin detayları verilecek (exp, materyal, kaçlık, neler vb)
Ayrıca yine sabah 5 restartı ile:
- HCI limit formülü RunUO 1'e çekilmiş olacak (kısaca HCI nin etkisi daha da artacak).
Bir açık arttırma sistemi de gelecek 1 ay içinde, işte o zaman forumun da rahatlayacağını düşünüyorum. Gelişmeleri birlikte izleyelim.

açık arttırma sisteminden sonra forumdan açık arttırma işlemini sonlandırırız.
cidden işleyiş zor forumda. satan satmıyor, alan almıyor. satıcı vazgeçtim diyor. açılış fiyatına gidince dönüp kaçıyor. bi ton gereksiz detayla uğraşıyoruz. oyundan satış otomatik olursa, kazanan kişinin bankasına otomatik düşerse iyi olur. tabi satıcı fiyatı beğenmeyip başka karakteriyle daha yüksek fiyat çekmemesi için de baştan önlem almak lazım.
cidden işleyiş zor forumda. satan satmıyor, alan almıyor. satıcı vazgeçtim diyor. açılış fiyatına gidince dönüp kaçıyor. bi ton gereksiz detayla uğraşıyoruz. oyundan satış otomatik olursa, kazanan kişinin bankasına otomatik düşerse iyi olur. tabi satıcı fiyatı beğenmeyip başka karakteriyle daha yüksek fiyat çekmemesi için de baştan önlem almak lazım.

sistem çok güzel çok beyendim
ama,
bir açık tespit ettim;
yarışmalarda, turnuvalarda, arena da pvp yapanlar veya benzeri durumlarda
bu sistem sömürülebilir mesela;
pvp turnuvasında bandajım mı bitti .market komutunu kullanarak kendi
vendoruma 100 adet bandaj koyarım ihtiyacım olduğunda alırım
veya reg, pot, arrow ve bolt.
Daha önemlisi otomatik etkinliklerde set, kalkan, takı gibi itemler ile
.market komutu kullanarak alabilir;
dövüşmeye dayalı etkinlikleri kazanabilirler bu komutların butür yerlerde
deaktif etme gibi bir eklenti yapabilirseniz bu açığı kapatırsınız
ama,
bir açık tespit ettim;
yarışmalarda, turnuvalarda, arena da pvp yapanlar veya benzeri durumlarda
bu sistem sömürülebilir mesela;
pvp turnuvasında bandajım mı bitti .market komutunu kullanarak kendi
vendoruma 100 adet bandaj koyarım ihtiyacım olduğunda alırım
veya reg, pot, arrow ve bolt.
Daha önemlisi otomatik etkinliklerde set, kalkan, takı gibi itemler ile
.market komutu kullanarak alabilir;
dövüşmeye dayalı etkinlikleri kazanabilirler bu komutların butür yerlerde
deaktif etme gibi bir eklenti yapabilirseniz bu açığı kapatırsınız

Venus yazmış:
İyi güzel demişsiniz fakat zaten şu anki haliyle bile ben memnun değilim. 45 defance chance 120 mage (sanırım bunun etkisi yok) 120 eva 120 wrestling skillim olmasına rağmen önüne gelen doğru düzgün ıskalamadan vuruyor bana. Bence bu konununda bir gözden geçirilmesi gerekli.

Combat halindeyken o tarz komutlar kullanıma kapatılsın.
Mesela dragon, ww benzeri tarzı binekleri verirken combattadır gibi bir uyarı çıkıyor ilk başta.O tarz bir uyarı mesajı verebilir.
Sabah sabah aklıma gelen ilk düşünce bu oldu.Daha güzel bir şey yapılabilir.
Mesela dragon, ww benzeri tarzı binekleri verirken combattadır gibi bir uyarı çıkıyor ilk başta.O tarz bir uyarı mesajı verebilir.
Sabah sabah aklıma gelen ilk düşünce bu oldu.Daha güzel bir şey yapılabilir.

3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 52 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |