Rare hayvanlar hakkında Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
|
Yazar
1 şık daha ekler misin dostum ılshenarda 2-3 farklı noktada çıksın diye. çünkü bu server insanların akşam işten gelip 2-3 saat takılması düşünülerek açılmıştı. günde 2-3 saat oynayabilen bir insan o 2-3 saatini ılshenarda harcamaz, en azından harcattırılmamalı
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sheftali
Random çıkmasını sevmiyorum açıkcası doğru tamerlar tamam şansa dayalı bi şekilde istemeniz fln haklısınız ama şahsen kendi adıma konuşursak bi tamer olarak oyun kaderi değiştirecek bir hayvan olmadıgından bu sözde '' RARE '' binekler 2 saat 3 saat peşinden bütün tamerlerin koşmasını vede sadece 1 kişinin almasını anlamsız buluyorum gerçekten büytülecek bi özellikleri yok sadece farm da kullanılıyor ve df de etkileri var df de çok vurmuşsun az vurmuşsun fazla loot çıksın diye bukadar efor fazla bence sonuçta bi artifact düşme şansını artırmıyor. Oyüzden uzun lafın kısası orjinalinde oldugu gibi belli yerlerde ve uçuk saatlerde çıkmaması ( Sayın Venüs de zaten ilerleyen zamanlarda o halde olacakmış gibi bir fikir uyandırdı konuştukları bende ne kadar doğru anladım bilmiyorum ama inşallah öyle olur )
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sheftali
Fıre a gıttıgımızde full e yakın hp sı vardı ve poı yemıstı.Cok ugrastık koseye cektık bu arada [RED] guildi ile savaş halindeydik ama arkadaşında dediği gibi kimse tame atamadı çünki hayvan poison yemişti.Cure basılmadığını farkettiğimde bi poi de ben vurdum kanamalı da vurduktan sonra diğer adamlarla savaşmaya devam ettim.
Herkesin bi görüşü var mantıklı ya da mantıksız,savunulacak veya savunulmayacak farklı fikirler beyan edilmiş.Benim tepkim şu yönde ishenarda çıkmamışken felluce de spawn olmuşken neden poi sini cure leyemedik ve neden cure attıktan sonra tame atamamız olanaklıyken adamlarla savaş halindeyken bile biz bu atı cure atıp alabilecekken yapamadık.Herkesin fikirlerine saygı duyuyorum azönce de belirttiğim gibi ne kadar mantıksız olsa bile adam kendine göre bir fikir beyan etmiş. Bu da benim şahsi fikrim ve sorumdur...
Herkesin bi görüşü var mantıklı ya da mantıksız,savunulacak veya savunulmayacak farklı fikirler beyan edilmiş.Benim tepkim şu yönde ishenarda çıkmamışken felluce de spawn olmuşken neden poi sini cure leyemedik ve neden cure attıktan sonra tame atamamız olanaklıyken adamlarla savaş halindeyken bile biz bu atı cure atıp alabilecekken yapamadık.Herkesin fikirlerine saygı duyuyorum azönce de belirttiğim gibi ne kadar mantıksız olsa bile adam kendine göre bir fikir beyan etmiş. Bu da benim şahsi fikrim ve sorumdur...
Herkes haklı bi yandan rare olsun peşinden koşan alsın diyorlar bi bakıma tamam sen daha çok emek vericen eyw senin hakkın
Bi yandan bakıyorsun bi binek için günlerce bekleyip güçlü olan alsın tamam o tarafta da haklısınız okadar kalabalık kişisiniz tabi gücünüz yetiyorsa baskı kurucaksınız sonuçta minecraft oynamıyoruz.
Bide benim baktığım pencereden orjinaldeki gibi çıksın zaten herşey macro olmadığı için zor herşeyi elle kasıyoruz skiller zor droplar zor oyun oynanışı zor Tamer açmışız bi keyfimiz farm yapmak bide binek alıp hem hızlanıp hem görsel olarak keyifle oyun oynamak istiyoruz(m)
Bunun bukadar tartışılmasına izin verilmesi de doğru değil böyle tartışmalar hem playerlar arası düşmanlık , kavgalar . küfürler . hakaretler doğuracak . Sayın Venüsün bi yerde çıkıp tamam yeter iyi konuştunuz güzel konuştunuz ister çoğunluğa uyar ister azınlığa kendisi nasıl bi yön belirlediyse bu server için ileriye dönük olarak onu düşünerek bi karar verir.
Nekadar doğru ne kadar yanlış konuştum bilemem ama gece gece bukadar kafam basıyor herkesden özürdiler iyi oyunlar dilerim hepinize sevgi ve saygılarımla.
Bi yandan bakıyorsun bi binek için günlerce bekleyip güçlü olan alsın tamam o tarafta da haklısınız okadar kalabalık kişisiniz tabi gücünüz yetiyorsa baskı kurucaksınız sonuçta minecraft oynamıyoruz.
Bide benim baktığım pencereden orjinaldeki gibi çıksın zaten herşey macro olmadığı için zor herşeyi elle kasıyoruz skiller zor droplar zor oyun oynanışı zor Tamer açmışız bi keyfimiz farm yapmak bide binek alıp hem hızlanıp hem görsel olarak keyifle oyun oynamak istiyoruz(m)
Bunun bukadar tartışılmasına izin verilmesi de doğru değil böyle tartışmalar hem playerlar arası düşmanlık , kavgalar . küfürler . hakaretler doğuracak . Sayın Venüsün bi yerde çıkıp tamam yeter iyi konuştunuz güzel konuştunuz ister çoğunluğa uyar ister azınlığa kendisi nasıl bi yön belirlediyse bu server için ileriye dönük olarak onu düşünerek bi karar verir.
Nekadar doğru ne kadar yanlış konuştum bilemem ama gece gece bukadar kafam basıyor herkesden özürdiler iyi oyunlar dilerim hepinize sevgi ve saygılarımla.
1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |