VET yeteneğini 120'leyemiyorum??? |
Yazar
107.8'di en son. Aşaya indim, yemek pişirdim, yemek yedim, türk kahvesi yaptım üzerinize afiyet onu içtim, üç tane de fifa maç yaptım, duşa girdim çıktım (yarım gün diyebiliriz bunlar için) artan skill: 000.1 !?!??!
107.9'da şu an ve sanıyorum yarın 108 olabilecek :)
Var mıdır bir trick, en hızlı nasıl 120'leyebilirim veteriner yeteneğini?
Soracağınız soruları hemen cevaplayım siz sormadan:
- Arkadaşın ölü drake'ini resleyerek kasıyorum,
- Focus yeteneği 80 küsürlerde onu aşaya indirdim focus'tan eksilip vet'e ekleniyor skill cap'lerde sorun yok yani.
107.9'da şu an ve sanıyorum yarın 108 olabilecek :)
Var mıdır bir trick, en hızlı nasıl 120'leyebilirim veteriner yeteneğini?
Soracağınız soruları hemen cevaplayım siz sormadan:
- Arkadaşın ölü drake'ini resleyerek kasıyorum,
- Focus yeteneği 80 küsürlerde onu aşaya indirdim focus'tan eksilip vet'e ekleniyor skill cap'lerde sorun yok yani.

Peki makroyu nasıl ayarladın, Ranger karakterlerde bandaj basma süresi 2 saniyedir. Tam olarak 2 saniyeye ayarla biraz daha dene.
Şayet tekrar zor geliyor diyorsan, direk yaratık kesmeye başla yada DF ye git sen anlamadan 120 olacaktır zaten.
Şayet tekrar zor geliyor diyorsan, direk yaratık kesmeye başla yada DF ye git sen anlamadan 120 olacaktır zaten.

bandageyı 3 sn yeye ayarladım dedın bence 2 sn yeye ayarla.
aslında 100 wet hayvanın ölmemesı ıcın yeterlı bence wet pssı basmaya gerek bıle yok helekı warıor tamersen warıor skıllerıne yonelerek bırkac damage fazladan vurman daha ıyı bence tabı yıne 2sn yeye bandage makron ayarlı olucak yoksa hayvan ölup az puan almana neden olur.Warıor skıllerıne aktardıgın skıller bosa gıtmıs bosa ugrasmıs olursun. Çok pesımıst mesaj oldu. :)
özetle bence bandage ayarını olabıldıgınce 2 ye yakın yapman.Hem kasmak ıcın hem oynarken hayvanın ölmemesı ıın faydası cok oluyor.
aslında 100 wet hayvanın ölmemesı ıcın yeterlı bence wet pssı basmaya gerek bıle yok helekı warıor tamersen warıor skıllerıne yonelerek bırkac damage fazladan vurman daha ıyı bence tabı yıne 2sn yeye bandage makron ayarlı olucak yoksa hayvan ölup az puan almana neden olur.Warıor skıllerıne aktardıgın skıller bosa gıtmıs bosa ugrasmıs olursun. Çok pesımıst mesaj oldu. :)
özetle bence bandage ayarını olabıldıgınce 2 ye yakın yapman.Hem kasmak ıcın hem oynarken hayvanın ölmemesı ıın faydası cok oluyor.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |