VET yeteneğini 120'leyemiyorum???
Ultima Online Forum -> Yardım

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

ACMULLAH
Oyuncu
VET yeteneğini 120'leyemiyorum??? Konu: VET yeteneğini 120'leyemiyorum???
Alıntıyla Cevap Gönder
107.8'di en son. Aşaya indim, yemek pişirdim, yemek yedim, türk kahvesi yaptım üzerinize afiyet onu içtim, üç tane de fifa maç yaptım, duşa girdim çıktım (yarım gün diyebiliriz bunlar için) artan skill: 000.1 !?!??!

107.9'da şu an ve sanıyorum yarın 108 olabilecek :)

Var mıdır bir trick, en hızlı nasıl 120'leyebilirim veteriner yeteneğini?

Soracağınız soruları hemen cevaplayım siz sormadan:

- Arkadaşın ölü drake'ini resleyerek kasıyorum,
- Focus yeteneği 80 küsürlerde onu aşaya indirdim focus'tan eksilip vet'e ekleniyor skill cap'lerde sorun yok yani.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
06 Arl 2011 14:06
Kuldan
Bilge

Kuldan
Bilge
VET yeteneğini 120'leyemiyorum??? Konu: Yanıt: VET yeteneğini 120'leyemiyorum???
Alıntıyla Cevap Gönder
en zor gelen skıllerden bırı oldugu ıcın kasmasan daha ii olur diyebilirim.. gereksiz

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
06 Arl 2011 14:08
Sosaria
Efsane

Teşekkür: 72

Sosaria
Efsane
VET yeteneğini 120'leyemiyorum??? Konu: Yanıt: VET yeteneğini 120'leyemiyorum???
Alıntıyla Cevap Gönder
Peki makroyu nasıl ayarladın, Ranger karakterlerde bandaj basma süresi 2 saniyedir. Tam olarak 2 saniyeye ayarla biraz daha dene.

Şayet tekrar zor geliyor diyorsan, direk yaratık kesmeye başla yada DF ye git sen anlamadan 120 olacaktır zaten.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
06 Arl 2011 14:14
ovex
Büyük Usta

ovex
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
kasma şeklin dogru skill alımı 120ye yaklaştıkça azalıyo oldugun aralıkta ortalama saat başı skill alman lazım.Aşagıdaki resimden net olarak görebilirsin

En Yukarı Git
06 Arl 2011 14:19
ACMULLAH
Oyuncu

ACMULLAH
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
anladım, çok teşekkür ederim.

@sosaria: 3 saniyeye ayarladım timeout olayını. çok asab bozucu gerçekten DF'de filan oyun içinde kasıp kuru kuru otomatik takılmamak sanırım en mantıklısı şu an için.

En Yukarı Git
06 Arl 2011 14:42
RazorBlade
Üstad

RazorBlade
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
3 aydır doom kasıyorum ve bandaj makrom hep açık oluyor şuan 118.7 de yani senin gidip yemek yiyip türk kahvesi içip geldiğinde skill inin 120 olmaması gayet doğal :)

En Yukarı Git
06 Arl 2011 15:34
ACMULLAH
Oyuncu

ACMULLAH
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
RazorBlade yazmış:
3 aydır doom kasıyorum ve bandaj makrom hep açık oluyor şuan 118.7 de yani senin gidip yemek yiyip türk kahvesi içip geldiğinde skill inin 120 olmaması gayet doğal :)

haha şimdi rahatladım. :)

En Yukarı Git
06 Arl 2011 17:30
TheUkonetsret
Usta

TheUkonetsret
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
bandageyı 3 sn yeye ayarladım dedın bence 2 sn yeye ayarla.
aslında 100 wet hayvanın ölmemesı ıcın yeterlı bence wet pssı basmaya gerek bıle yok helekı warıor tamersen warıor skıllerıne yonelerek bırkac damage fazladan vurman daha ıyı bence tabı yıne 2sn yeye bandage makron ayarlı olucak yoksa hayvan ölup az puan almana neden olur.Warıor skıllerıne aktardıgın skıller bosa gıtmıs bosa ugrasmıs olursun. Çok pesımıst mesaj oldu. :)

özetle bence bandage ayarını olabıldıgınce 2 ye yakın yapman.Hem kasmak ıcın hem oynarken hayvanın ölmemesı ıın faydası cok oluyor.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
06 Arl 2011 21:17

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız