Saat 06:10 - Bong Yapalim CannabisRuLz Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar

deadlypoi yazmış:
kardeşim öncelikle geçmiş olsun Helm ofumu kayboldugunda/yada düştüğündede neden düştüğünün anlasılması için bi topik açmıştım fakat forumlarda aratırsan bulursun birsürü gereksiz insan saçma sapan yorumlar yapıp duruyor burda da yapan olcaktır onun için topiğe bi yetkili girip cvp atanakadar girme bekle derim fakat venüsde yukarda bi arkadaşın söyledği gibi 1 yıldır olmuyoda şimdimi oldu gibi birşey söylemişti sanada aynı şeyi söylemesi muhtemeldir hazırlıklı ol derim umarım kaybın telafi edilir...

Arkadaşım ben servera başlaalı 1 2 ay oldu ilk defa britte dolaşırken aymazoğlu adında bi arkadaş gel dedi sana set yapalım yaptı par averdi sağolsun bankaya koyduk işte dün pvp esnasında sadece 2 parça cesedde kaldı alan arkadaş parca insurlu dedi pk idi sonra sana satım dedi almadım durum böle bu işte bi fariplik var adım gibi eminim insurlu odlugundan parçaların
NOt:Eğer oyunsal bi hata ise neden ilgilenilmesin ben Venusun duyarsız kalacağına inanmıyorum her ne kadar dun attığım öm ye cevap alamasamda bekliyoruz
NOt:Eğer oyunsal bi hata ise neden ilgilenilmesin ben Venusun duyarsız kalacağına inanmıyorum her ne kadar dun attığım öm ye cevap alamasamda bekliyoruz

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 30 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |