Archer 100 üzeri nasıl kasılır? Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar

Kro yazmış:
tam hesaplamadım ama Venüs'ün yazdığına göre (skill gain konusunda) 110-111 arası her 0.1 skill için 250,111-112 arası 375 ... 118-119 arası 4000 119-120 arası 5000 kez hareketi tekrarlamak gerekiyor..Çok zor yani :( kafein+nikotin bağımlısı olmak lazm yapıcak bişey yok

http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/yetenek-alim-hizi-aciklama/
ilgili başlık bu
df de 120leyebilirsin
ilgili başlık bu
df de 120leyebilirsin

ww ye bıraktım şimdi.
40k oku da kutuya koydum. 10dk da bir üstündeki ok sayısını 500'e tamamlatıyorum peşinden elimdeki r.cbow a pudra basıyorum. bu şekilde r.cbow un aldığı dmg i de telafi ediyorum.
tamerla da ww'ye sürekle bandaj basıyorum ve 5dk da bir karnını doyuruyorum.
Her şey full otomatik. :) bakalım kaç gün sürecek :)
Razor olmasa nolurdu halim :))
40k oku da kutuya koydum. 10dk da bir üstündeki ok sayısını 500'e tamamlatıyorum peşinden elimdeki r.cbow a pudra basıyorum. bu şekilde r.cbow un aldığı dmg i de telafi ediyorum.
tamerla da ww'ye sürekle bandaj basıyorum ve 5dk da bir karnını doyuruyorum.
Her şey full otomatik. :) bakalım kaç gün sürecek :)
Razor olmasa nolurdu halim :))

electroo yazmış:
Merhaba powder kullanmak yerine çantana yedek crossbow koyabilirsin , powder çok daha pahalı bişi sonuçta. Otomatik olarak elindeki patladığı an alabilir razordan yapabileceğin bir markoyla , yardıma ihtiyacın olursa haber ver macroyu tarif edeyim.

Kro yazmış:
Şahsen denedım ama cok uzun surede 120 yapabıldım bu arada bır baktım df puanım 117k olmus :)
archerı 120 lemek mühtiş zor dostum.ıskaladıgında gain gelmıyor hedefi vurman lazım,bu nedenle yuksek hitli takılar kullan ve bu ısı df de yap hem df puanın olur,hemde belkı şanslısysan ıyı bır ıtem cıkartırsın.

Katharsis yazmış:
pudraları kendim çıkardığım için para problem değildi :)
ayrıca ss 30 repeating + 2dk bir içilen agility ve refresh potlarla swing speed 1sn düşürdüm. çok kısa sürede 120 archery yaptım. razorda harikalar yarattım diyebilirim.
toplamda 10 ar tane keg harcadım ama süre çok çok çok kısaldı.
Sadhar yazmış:
legendery olmam günde 10-12 saat açarak 2.5 gün sürdü :)
Kro yazmış:
2,5 günde işlem tamamlandı. Mesajını okuyup inat etseydim 1.5 günde bitecekti :)

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 20 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |