120 magery Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
120 eva wrest resist medi 115 mage 100 inscription olarak düşünüyorum eğer 120 magery'nin warriorlarda misslemeye yardımcı olmayacaksa..
eğer olacaksa 120 mage kasmayı düşünürüm :s
115 sw'si olan bir karakterin 120 fens'i olan bir karaktere missleme şansınun daha fazla oldugunu hatırlıyorum :S aynı durum mantıken mage karakterde de geçerli olmalı!!!
eğer olacaksa 120 mage kasmayı düşünürüm :s
115 sw'si olan bir karakterin 120 fens'i olan bir karaktere missleme şansınun daha fazla oldugunu hatırlıyorum :S aynı durum mantıken mage karakterde de geçerli olmalı!!!

magede geçerli değil işte ordaki mantığı anlatıyorum ya.
(eva + anat +20) / 2 = defensive wrestling yani
110 eva + 110 anat yaparsan
110 + 110 + 20 = 240 / 2 = 120 wrestlngn olur yani 110 sw s olan adam seni missler. mage sdece belli büyülerin damagesini, etkisini ve fizzle sansını azaltıyo arkadaş açıklamış onları zaten
(eva + anat +20) / 2 = defensive wrestling yani
110 eva + 110 anat yaparsan
110 + 110 + 20 = 240 / 2 = 120 wrestlngn olur yani 110 sw s olan adam seni missler. mage sdece belli büyülerin damagesini, etkisini ve fizzle sansını azaltıyo arkadaş açıklamış onları zaten

eğer defansive bir mage istiyorsan bence en güzel tercih wrest-parry,
yapan burda yok ama bence nox mage de güzel bir template olabilir + ins le çok can yakabilir, defance 0 yaparak reflect setle dolaşılabilir, bu templateleri kimse denemiyor ama başarısını görmek için birazda denemek lazım.
yapan burda yok ama bence nox mage de güzel bir template olabilir + ins le çok can yakabilir, defance 0 yaparak reflect setle dolaşılabilir, bu templateleri kimse denemiyor ama başarısını görmek için birazda denemek lazım.

heal dex'e bağlı olduğu için bence feda edilesi bir skill, nox template kurarsan dex ihtiyacın 0 olur, str-int abanırsın, bazı speller de int dmg arttırır ins de olacağında sdi bonus alırsın, str' yüksek tutabilirsin, vs avantajları var. ama kimse denememiş, ben istiyorum denemek, şu ana kadar her gece yatmadan yarın şöyle char kasıyım en doğrusu bu diye karar veriyorum, sonra vazgeçiyorum, böyle diye diye bir tane char kasamadım:)

haklısın tabi aynı şeyleri bende yaşıyorum fakat dexden dolayı healı önemsemiyosun ama bazen cok faydalı olabılıyo. şimdi defensive wrest icin anat kastım 110 e evada var. anat varken yanına heal daha mantıklı degılmı acaba dedigin gibi ins mi kasılası :( ps de bastık :D

bu arada 120 mage için o kadar zaman ayrılmasına gerek olmadığını düşünüyorum, karakter sııfırdan kasılıyorsa ilk etapta necro alarak, lich form + shadow wisp ;+ focus+medi+lmc set+mana regen 2 props setle çok hızlı mana dolumla süre aşağılara çekilebilir

120mage'in dirakt avantajları bunlardır;
Mind Blast olayı; Base Damage + ((Magery + Intelligence) / 5) (Drop decimals from result) sadece bu damage buyusu Magery'e icinde bulundururarak hesaplanır..
Cure, arch cure ; serverdan servera degişir ama herzaman Magery baslıdır sadece cure sans degerleri degişir
Heal, greater heal ; hic bir serverda degiştigini görmedim oranı fix olarak magery arttıkca heal oranı artar healin olayı ; (Hit Points healed = Magery/10 + 1-3) greater healin olayı ; (Hit points healed = Magery*0.4 + 1-10)
unlocka yarar olayı ; Unlock (Magery determines what level of chests it can open)
magery hicbir zaman def change hitchange vs ile alakalı bir skill olmamıştır
we tabiiki 120 mage hic bir buyuyu fizzlemeden yapmanı saglar...
Mind Blast olayı; Base Damage + ((Magery + Intelligence) / 5) (Drop decimals from result) sadece bu damage buyusu Magery'e icinde bulundururarak hesaplanır..
Cure, arch cure ; serverdan servera degişir ama herzaman Magery baslıdır sadece cure sans degerleri degişir
Heal, greater heal ; hic bir serverda degiştigini görmedim oranı fix olarak magery arttıkca heal oranı artar healin olayı ; (Hit Points healed = Magery/10 + 1-3) greater healin olayı ; (Hit points healed = Magery*0.4 + 1-10)
unlocka yarar olayı ; Unlock (Magery determines what level of chests it can open)
magery hicbir zaman def change hitchange vs ile alakalı bir skill olmamıştır
we tabiiki 120 mage hic bir buyuyu fizzlemeden yapmanı saglar...

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 27 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |