120 magery Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar

Magery skill yüksekliği aşağıdaki speller de işe yarar;
Mind Blast
Cure, arch cure
Heal, greater heal
Poi, poi field
En önemlisi kanımca poi ye olan etkisi formül ise: (Chance of poisoning = Your Magery vs Targets Resisitng Spells)
◦(Strength of poison = Magery + Poisoning / 2)
•Poison field (Strength calculation same as Poison spell)
◦(Duration 3 + (Magery * 0.4)) seconds
Mind Blast
Cure, arch cure
Heal, greater heal
Poi, poi field
En önemlisi kanımca poi ye olan etkisi formül ise: (Chance of poisoning = Your Magery vs Targets Resisitng Spells)
◦(Strength of poison = Magery + Poisoning / 2)
•Poison field (Strength calculation same as Poison spell)
◦(Duration 3 + (Magery * 0.4)) seconds

bak 120 eva + 100 anat kas .
toplam 120 defensive wrestinglin olsun yani 120 sw sana vururken sendede 120 wrest varmıs sansıyla mislesin. bana sorarsan 120 mage kasıyorum dünden beri :D
sabırlıysan kas. Ama magenin miss sansına etkisi yok. Pure Mage yapıyosan bence bulunmalı.Onun yerine kasabılecegin bişeyde yok zaten.
120 mage 120 eva 120 resist 110 anat 110 heal 120 medi yeterde artar bile =)
toplam 120 defensive wrestinglin olsun yani 120 sw sana vururken sendede 120 wrest varmıs sansıyla mislesin. bana sorarsan 120 mage kasıyorum dünden beri :D
sabırlıysan kas. Ama magenin miss sansına etkisi yok. Pure Mage yapıyosan bence bulunmalı.Onun yerine kasabılecegin bişeyde yok zaten.
120 mage 120 eva 120 resist 110 anat 110 heal 120 medi yeterde artar bile =)

ayrıca düşün cure etme şansın artıyo ki bence çok önemli bazen pot delayın olabilir. stam içmek zorunda kalabılırsın ne bileyim =) dexin zaten az olacak bandaj delayın 10.5 sn olacak. cure için an nox kullanman gerekicek. bu yuzden mage 120 olmalı bence. hem zaten 120 yapmayıp kıstıgın 5 yada 10 cap ı nereye vericeksin ki kas pure mage işte.P

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 27 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |